Cautare: 35 rezultate dupa tagul "chicago"

Unele scene din serialul ”Pompierii din Chicago” au fost filmate chiar în unitatea de pompieri, nu în studio

acum 6 zile

Telespectatorii Happy Channel sunt invitați să simtă adrenalina la cote maxime alături de pompierii americani, în ”Chicago Fire” (”Pompierii din Chicago”). Serialul este difuzat de luni până joi, de la ora 23.00.

De luni, 9 iulie, Happy Channel difuzează serialul ”Pompierii din Chicago” (”Chicago Fire”)

acum 10 zile

Telespectatorii Happy Channel sunt invitați să simtă adrenalina la cote maxime alături de pompierii americani, în serialul ”Chicago Fire” (”Pompierii din Chicago”). Serialul este difuzat de luni până joi, de la ora 23.00.

Ionuț Ungureanu cântă live, la Neatza, melodia „Chicago”

acum 18 zile

Ionuț Ungureanu cântă live, la Neatza, melodia „Chicago”.

Porcul din Chicago ne-a adus un premiu

acum 163 zile

Să găseşti un porc în Chicago e o provocare! Să găseşti un porc care să îşi joace propriul rol într-un film, poate depăşi orice imaginaţie Efortul merita atunci când filmul câştigă premiul pentru "Cel mai bun scurtmetraj de comedie" la festivalul Los Angeles Film Awards.

Nume surprinzător ales de Kim Kardashian şi Kanye West pentru fetiţa lor

acum 177 zile

Kim Kardashian şi Kanye West iau, din nou, lumea prin surprindere cu numele neobişnuit al fetiţei lor nou-născute. Micuţa a primit numele oraşului Chicago. Nu e singura.

Un parc din Chicago s-a transformat într-un muzeu îngheţat

acum 177 zile

Valul de ger care a lovit Statele Unite a provocat numeroase probleme. Însă şi peisaje care îţi taie răsuflarea. Sub efectul temperaturilor polare, un parc din Chicago s-a transformat într-un muzeu îngheţat.

O bunică şi nepoata ei, colege de facultate

acum 213 zile

S-au născut la aproape 4 decenii distanţă şi totuşi bunica şi nepoata din imaginile următoare fac acum parte din aceeaşi promoţie a universităţii din Chicago.

Un brad imens de Crăciun a fost amplasat în Chicago

acum 251 zile

Chiar dacă mai este aproape o lună până la Crăciun, pregătirile au început. În Chicago s-a intrat deja în spiritul sărbătorilor de iarnă. Mai exact s-au aprins luminile din bradul de Crăciun.

SUA: Un bărbat căruia i se făcuse rău o loveşte chiar pe cea care a încercat să-l ajute

acum 426 zile

O faptă bună nu e întotdeauna răsplătită aşa cum trebuie. O dovedeşte experienţa prin care a trecut o agentă de pază din Chicago care a fost lovită de bărbatul pe care, cu doar câteva momente înainte, îl ajutase.

Zeci de oameni au protestat în faţa aeroportului din Chicago, după incidentul cu pasagerul agresat

acum 460 zile

Manifestanţii sunt un grup de asiatici şi americani, care consideră că echipajul de zbor al companiei a acţionat în mod agresiv, deoarece pasagerul vizat era chinez. Imaginile cu bărbatul care este tras de mâini, de picioare şi târât afară de către echipaj au făcut înconjurul...

Rândul 2. În urmă cu un secol, gangsterul Al Capone domina lumea interlopă din: Harlem, Bel Air, Chicago sau Las Vegas?

acum 523 zile

Află câte blonde au eliminat Cătălin Botezatu, Mihai Morar și Daniel Buzdugan cu întrebarea: În urmă cu un secol, gangsterul Al Capone domina lumea interlopă din: Harlem, Bel Air, Chicago sau Las Vegas?

Meteorit prăbușit în SUA

acum 524 zile

Un eveniment în egală măsură spectaculos şi înfricoşător a avut loc noaptea trecută în Statele Unite.Un meteorit s-a prăbuşit din cer în jurul orei 1 şi jumătate ora locală în apropiere de Chicago. Camera de bord a unei maşini de poliţie a surprins momentul în care mingea de...

Patru tineri din SUA au torturat un cunoscut, live, pe Facebook

acum 556 zile

Incident şocant la Chicago, unde mai mulţi adolescenţi de culoare au luat ostatic un bărbat, pe care l-au torturat şi au transmis totul în direct pe o reţea de socializare.

Anamaria Ferentz: ”Nu mă mai mărit!”

acum 580 zile

Din Chicago, Anamaria Ferentz vorbește la Agentul Vip despre viața ei personală.

SUA, afectată de prima furtună de zăpadă

acum 581 zile

Spre deosebire de România, unde iarna a fost blândă până acum, peste Ocean vremea geroasă şi-a intrat deja în drepturi. În Illnois, Michigan şi Iowa, milioane de americani au avut un weekend îngheţat. Ninsorile abundente şi furtuna de zăpadă au făcut ca mai multe curse aeriene să...

Două filme româneşti au fost premiate la Festivalul Internaţional de Film de la Chicago

acum 630 zile

Succes românesc în America. Două filme au fost premiate la Festivalul Internaţional de Film de la Chicago. Pelicula "Sieranevada", propunerea României la Premiile Oscar de anul viitor, regizată de Cristi Puiu, a câştigat două premii.

Florin Răduţă feat. Ştefan Bănică Jr - ,,Sweet Home, Chicago”

acum 932 zile

În finala X Factor România, sezonul cinci, Florin Răduţă a cântat în duet cu Ştefan Bănică Jr. melodia ,,Sweet Home, Chicago”.

Eve Show, moment din musicalul ”Chicago”

acum 1018 zile

Fetele sexy din trupa de dans Eve Show au făcut senzaţie ”Neatza”. Tinerele dansatoare au prezentat un moment din musicalul ”Chicago”.

A fost dat jos din avion din cauza mesajului care era imprimat pe tricoul lui! Ce i-a ofensat pe însoțitorii de bord

acum 1204 zile

Daniel Podolsky, un student din America, călătorea de la Dallas la Chicago, când a fost dat jos din avion din cauza mesajului imprimat pe tricoul său.

Atac islamist dejucat la Chicago

acum 1207 zile

Doi americani, dintre care unul face parte din Garda Naţională, au fost arestaţi sub acuzaţia că au plănuit să atace o bază militară de lângă Chicago, pentru a-şi proclama adeziunea la Statul Islamic. Bărbatul căruia i-au dezvăluit intenţiile lor era, însă, agent sub acoperire...

1
2