Cautare: 154 rezultate dupa tagul "cinema"

Cronica filmelor care trebuie vizionate online: Lazzaro Felice, Lion și Miss Peregrine's Home for Peculiar Children

acum 2 ore

Cătălin Anchidin, specialistul pe film de la Neatza cu Răzvan și Dani, a prezentat cronică de film pentru această săptămână: Lazzaro Felice, Lion și Miss Peregrine's Home for Peculiar Children

Cronica filmelor care trebuie vizionate online: The Dreamers, Ordinary Happiness și Inception

acum 5 zile

Cătălin Anchidin, specialistul pe film de la Neatza cu Răzvan și Dani, a prezentat cronică de film pentru această săptămână: The Dreamers, Ordinary Happiness și Inception.

Cronica filmelor care trebuie vizionate: Domestic, Aquaman și Terra Willy: Planete inconnue

acum 12 zile

Cătălin Anchidin, specialistul pe film de la Neatza cu Răzvan și Dani, a prezentat cronică de film pentru această săptămână: Domestic, Aquaman și Terra Willy: Planete inconnue.

Cronica filmelor care trebuie vizionate: Vara s-a sfârșit, This Boy's Life și McQUEEn

acum 21 zile

Cătălin Anchidin, specialistul pe film de la Neatza cu Răzvan și Dani, a prezentat cronică de film pentru această săptămână: Vara s-a sfârșit, This Boy's Life și McQUEEn.

Cronică filmelor care trebuie vizionate: Un film cu o fată fermecătoare, United States of Love și Torn Apart: Separated At the Border

acum 33 zile

Cătălin Anchidin, specialistul pe film de la Neatza cu Răzvan și Dani, a prezentat cronică de film pentru această săptămână: Un film cu o față fermecătoare, United States of Love și Torn Apart: Separated At the Border.

Recomandări pentru weekendul 30 - 31 mai 2020. Ce evenimente nu trebuie să ratezi

acum 46 zile

Aura, reporterul informat de la Neatza cu Răzvan și Dani, ne prezintă un material cu cele interesante evenimente din weekendul 30 - 31 mai 2020.

Cronica filmelor care trebuie vizionate la izolare: Declarație de Dragoste, Sand Stom și Open Season

acum 54 zile

Cătălin Anchidin, specialistul pe film de la Neatza cu Răzvan și Dani, a prezentat cronică de film pentru această săptămână: Declarație de Dragoste, Sand Stom și Open Season

Cronica filmelor care trebuie vizionate la izolare: Charleston, Atlantics și The Big Short

acum 63 zile

Cătălin Anchidin, specialistul pe film de la Neatza cu Răzvan și Dani, a prezentat cronică de film pentru această săptămână: Charleston, Atlantics și The Big Short

Recomandări pentru weekend - Neatza cu Razvan și Dani. Ce evenimente nu trebuie să ratezi

acum 144 zile

Aura, reporterul informat de la Neatza cu Răzvan și Dani, ne prezintă un material cu cele interesante evenimente din weekendul 22 - 23 februarie 2020.

Neatza cu Răzvan și Dani. Cronică filmelor care trebuie vizionate: Miami Bici și Sonic the Hedgehog

acum 145 zile

Cătălin Anchidin, specialistul pe film de la Neatza cu Răzvan și Dani, a prezentat cronică de film pentru această săptămână: Miami Bici și Sonic the Hedgehog.

Filmele acestui weekend de la Cinematograf, la Neatza: Băieți răi 3, Les Miserables și La Ley del Deseo

acum 173 zile

Cătălin Anchidin, specialistul pe film de la Neatza cu Răzvan și Dani, a prezentat la "Neatza cu Răzvan și Dani" cronica de film pentru această săptămână: Băieți răi 3, Les Miserables și La Ley del Deseo.

Neatza cu Răzvan și Dani. Cronică filmelor care trebuie vizionate: Tipografic Majuscul, Bombshell și Dolittle

acum 175 zile

Cătălin Anchidin, specialistul pe film de la Neatza cu Răzvan și Dani, a prezentat la "Neatza cu Răzvan și Dani" cronica de film pentru această săptămână: Tipografic Majuscul, .

Neatza cu Răzvan și Dani. Cronica filmelor care trebuie vizionate: It must be heaven, Spies în Disguise și How the Grinch Stole Christmas

acum 203 zile

Cătălin Anchidin, specialistul pe film de la Neatza cu Răzvan și Dani, a prezentat la "Neatza cu Răzvan și Dani" cronica de film pentru această săptămână: It must be heaven, Spies in Disguise, How the Grinch Stole Christmas

Cronică celor mai bune și slabe filme, la Neatza cu Răzvan și Dani! Irina Margareta Nistor, despre Playing With Fire: Cel mai prost

acum 217 zile

Irina Margareta Nistor, vocea peliculelor românești, a prezentat la "Neatza cu Răzvan și Dani" cronică de film pentru această săptămână: Fântână Adâncă, Midway și Playing With Fire.

Recomandări de Weekend - Neatza cu Razvan și Dani. Ce evenimente nu trebuie să ratezi

acum 235 zile

Mădălina, reporterul informat de la Neatza cu Răzvan și Dani, ne prezintă un material cu cele interesante evenimente din weekendul 23 - 24 noiembrie 2019.

Recomandări de filme, la Neatza cu Răzvan și Dani! Cătălin Anchidin: Nu ratați filmul românesc Heidi!

acum 243 zile

Cătălin Anchidin, specialistul pe film de la Neatza cu Răzvan și Dani, ne prezintă cronică de film pentru această săptămână: Heidi, Last Christmas și The Pit.

Din 14 Noiembrie HAPPYCINEMA® îi așteaptă pe bistrițeni cu cele mai noi filme la Bistrița Retail Park

acum 244 zile

Printre filmele în premieră care pot fi urmărite în noiembrie la HAPPYCINEMA® se numără Bătălia de la Midway, Marea provocare: Le Mans’66, O nouă poveste de Crăciun, Doctor Sleep, Îngerii lui Charlie și animațiile Cenușăreasa și prințul misterios și Regatul de gheață II .

Neatza cu Răzvan și Dani. Cronica filmelor care trebuie vizionate: The Grand Challenge: Le Mans 66'

acum 245 zile

Irina Margareta Nistor, vocea peliculelor românești, a prezentat la "Neatza cu Răzvan și Dani" cronică de film pentru această săptămână: The Grand Challenge: Le Mans 66' , C'Est Quoi cette mamie?! și Crazy Richi Asians.

Recomandări de Weekend - Neatza cu Razvan și Dani. Ce evenimente nu trebuie să ratezi

acum 249 zile

Mădălina, reporterul informat de la Neatza cu Răzvan și Dani, ne prezintă un material cu cele interesante evenimente din weekendul 9 - 10 noiembrie 2019.

Recomandări de Weekend - Neatza cu Razvan si Dani. Ce evenimente nu trebuie să ratezi

acum 255 zile

Mădălina, reporterul informat de la Neatza cu Răzvan și Dani, ne prezintă un material cu cele interesante evenimente din weekendul 2 - 3 noiembrie 2019.

1
2
3
4
5
»