Cautare: 305 rezultate dupa tagul "colectie"

Stil de Succes by Ellida Toma. Designerul Irina Popescu şi-a prezentat o nouă colecţie care are ca linie generală clasicul cu accente romantice

acum 28 zile

Liza Panait, unul dintre cei mai cunoscuţi şi apreciaţi designeri români, va lansa o nouă colecţie care are ca linie generală clasicul cu accente romantice.

Alina Puşcaş se laudă cu o colecţie de bijuterii rare şi foarte scumpe!

acum 34 zile

Alina Puşcaş le-a făcut deja zestre copiilor ei! Şi nu orice fel de zestre, ci una extrem de preţioasă. Vedeta se poate lăuda cu o adevărată colecţie de bijuterii rare şi bineînţeles, foarte scumpe!

Star News. Alina Puşcaş, colecție impresionantă de bijuterii extrem de scumpe

acum 35 zile

Alina Puşcaş le-a făcut deja zestre copiilor ei! Şi nu orice fel de zestre, ci una extrem de preţioasă. Vedeta se poate lăuda cu o adevărată colecţie de bijuterii rare şi bineînţeles, foarte scumpe! Bijuterii pe care urmează să le lase moştenire. Pe unele le-a primit cadou, în...

Delia, colecţie impresionantă de parfumuri

acum 65 zile

Delia surprinde mereu cu apariţiile sale excentrice fie că este pe scenă sau la o simplă ieşire în oraş. Vedem acum ce se ascunde în dressingul artistei! Şi nu ne referim doar la haine, ci şi la colecţia impresionantă de parfumuri pe care o deţine.

Still de Succes by Ellida Toma. Iubita lui Dani Oțil a îmbrăcat rochia de mireasă!

acum 77 zile

Iulia Ghenea și Emilia Tudoran, în cadrul rubricii "Still de Succes by Ellida Toma", au prezentat o colecție de îi românești.

Acces Direct. Maria Ionescu Căpitănescu, vilă de senzație. Colecția artistei de costume populare

acum 104 zile

Maria Ionescu Căpitănescu ne-a deschis uşa vilei sale. O vilă luxoasă, amenajată cu mult bun gust. Artista ne-a arătat fiecare colţişor al casei, iar la final ne-a şi gătit. Îndrăgita interpretă a muncit pentru tot ce are şi nu a uitat nicio clipă de unde a plecat. Anii copilărie...

Agenția VIP. Ultima colecție nelansată a lui Răzvan Ciobanu. Imagini nemaivăzute!

acum 150 zile

Adevărul despre moartea lui Răzvan Ciobanu! Cine este vinovatul pentru dispariţia fulgerătoare a celebrului designer! Dezvăluiri incredibile! Totul a fost făcut public abia acum, la evenimentul dedicat regretatului artist! Declaraţii exclusive, imediat!

I s-a împlinit un vis după ce a murit! Ultima colecţie a lui Răzvan Ciobanu

acum 153 zile

A trecut jumătate de an de când Răzvan Ciobanu şi-a pierdut viaţa într-un tragic accident de maşină, însă prietenii lui nu l-au uitat. Designerul punea la cale un mare eveniment în care să îşi prezinte creaţiile, însă nu a mai apucat să îşi concretizeze visul!

Stil de Succes by Ellida Toma. Răzvan Mercan, iniţiatorul proiectului Monocult, a prezentat noua sa colecţie vestimentară

acum 182 zile

Invitat la Neatza cu Răzvan şi Dani, Răzvan Mercan designerul şi iniţiatorul proiectului Monocult şi-a prezentat noua colecţie vestimentară adresată exclusiv bărbaţilor!

Margherita din Clejani şi-a prezentat cea mai nouă colecţie vestimentară!

acum 197 zile

Margherita din Clejani şi-a prezentat cea mai nouă colecţie vestimentară!

Xtra Night Show. Ispita Maria Ilioiu de la Insula Iubirii şi-a lansat prima colecţie de costume de baie

acum 275 zile

Maria Ilioiu şi-a lansat prima colecţie de costume de baie, eveniment pe care l-a inaugurat la una dintre cele mai exclusiviste piscine de la marginea Capitalei. Cum era şi de aşteptat, ispita a fost regina colecţiei!

O parte din moştenirea actriței Stela Popescu va fi scoasă la licitaţie

acum 314 zile

O viață dedicată scenei. Așa o știm cu toții pe actrița Stela Popescu. Dar puțini sunt cei care o cunosc pe colecționara de artă. Iar o parte din moştenirea artistei va fi scoasă la licitaţie.

Stil de Succes cu Ellida Toma. Colecţie vestimentară de vară pentru copii

acum 315 zile

Manuela Drambă, brand manager la o casă de modă pentru copii, a prezentat la Neatza cu Răzvan şi Dani o colecţie vestimentară de vară pentru micuţi!

Florin Dobre a prezentat o colecţie vestimentară premiată în Serbia pentru Best International Designer

acum 385 zile

Designerul Florin Dobre a prezentat la Neatza o colecţie vestimentară destinată exclusiv bărbaţilor! Creatorul de modă aniversează zece ani de la lansarea primei colecţii!

Cătălin Botezatu ne arată pentru prima dată în ce lux se scaldă!

acum 405 zile

Cătălin Botezatu se află zilele aceastea la Săptămâna Modei de la Paris! Designerul a pregătit o colecţie special pentru acest eveniment!

Stil de succes cu Ellida Toma. Andreea Veneciuc, noua colecție de ținute elegante

acum 408 zile

Andreea Veneciuc este fascinată de liniile feminine ce oferă grație și rafinament, punând în valoare trupul femeii moderne. La „Prietenii de la 11”, designerul ne-a prezentat o nouă colecție de ținute elegante.

Are peste o sută de blănuri şi aproape 200 de pălării! Cum arată colecţia impresionantă a artistului care a renunţat la preoţie pentru muzică!

acum 436 zile

Artistul care a renunţat la preoţie pentru muzică, avere de sute de mii de euro! Daniel Trifu colecţionează peste o sută de blănuri şi aproape 200 de pălării, care mai de care mai extravagante!

Mirabela Dauer are o colecţie impresionantă de 600 de căni

acum 442 zile

Mirabela Dauer a fost invitată în platoul de la Prietenii de la 11! Artista vrea ca 2019 să fie un an liniştit fără turnee obositoare.

Au peste 12.000 de cutii de chibrituri, cea mai veche fiind din anul 1953! Cristina Deleanu și Eugen Cristea, colecționari de poveste

acum 476 zile

Cristina Deleanu și Eugen Cristea au peste 12.000 de cutii de chibrituri, cea mai veche fiind din anul 1953.

Cum ar trebui să se îmbrace bărbaţii în noaptea de Revelion

acum 478 zile

Designerii Adina Buzatu şi Ellida Toma au venit la Prietenii de la 11 cu o nouă colecţie vestimentară destinată bărbaţilor pentru seara de Revelion

1
2
3
4
5
»