Cautare: 465 rezultate dupa tagul "competitie"

Trei femei au luptat în competiţia ''Mirese versus Kilograme'' pentru marele premiu de 4.000 de euro!

acum 10 zile

Trei femei au intrat în competiţia ''Mirese versus Kilograme''. Cu ajutorul lui Carmen Brumă, viitoarele mirese vor ajunge la silueta mult dorită şi doar una dintre ele va câştiga marele premiu de 4.000 de euro.

Cătălin, cel mai bun strateg din competiția Like a Star: Mă fac plăcut în fața fetelor, după care ele mă votează

acum 12 zile

Cătălin este un bun strateg. Concurentul susține că se face plăcut în fața fetelor ca să-l voteze și să iasă starul săptămânii. Tavi are multe de învățat de la el.

Titi Aur, lecții de pilotaj! Cât trebui să investească un începător

acum 20 zile

Legenda automobilismului românesc, Titi Aur, ne-a povestit despre sumele pe care ar trebui să le investească un începător, dacă îşi doreşte să participe la curse.

Star Matinal. Au apărut primele probleme în Asia Express. Se anunță cea mai tare competiție a anului

acum 23 zile

Nici nu s-a dat bine marele start căci deja au apărut şi problemele în Asia Express. Se anunţă un sezon incendiar! Priviţi ce s-a întâmplat imediat după marele start.

Răi da Buni. Competiţie pe tocuri. Monica Davidescu, testată de propria fiică

acum 29 zile

Competiţie pe tocuri, în platoul Răi da Buni! Monica Davidescu este testată chiar de fiica ei. Câtă stabilitate are actriţa la înălţime.

Dani Oţil, de la cursele de raliu, la competiţia din bucătărie! A făcut salată de beof!

acum 46 zile

Transilvania Rally a avut loc weekendul trecut la Cluj! La startul cursei a luat parte şi Dani Oţil! Pe lângă competiţia cu roţi, matinalul a participat şi la cea din bucătărie, unde a făcut o salata de beof împreună cu chef Adi Hădean!

Ultima etapă din 2019 de la Campionatul European și Național de Motocross! Adrian Răduță, multiplu campion est-european: "Nu este un sport periculos, dacă îl practici cum trebuie!"

acum 46 zile

În acest weekend, pe circuitul TCS Racing Park, are loc ultima etapă din 2019 a Campionatului European și Național de Motocross! Adrian Răduță, praticant de motocross profesionit de la 15 ani și multiplu campion național și est-european, a fost invitat în platoul de la Neatza cu...

Neatza cu Răzvan și Dani. ”Crosul pompierilor”, la a IX-a ediție. 150 de salvatori se pregătesc pentru eveniment

acum 68 zile

La Arena Națională din Capitală are loc ”Crosul pompierilor”, ediția a IX-a. La eveniment iau parte aproximativ 150 de salvatori.

Horoscopul Zilei - 5 septembrie 2019. Taurii găsesc o sponzorizare pentru participarea la o competiție

acum 73 zile

Astrologul Remus Ionescu a pregătit horoscopul zilei de 5 septembrie 2019. Pentru a află cum stai în materie de bani, dragoste, sănătate, noroc și nu numai, citește mai departe și află ce îți rezervă astrele. Taurii găsesc o sponzorizare pentru participarea la o competiție.

Atracţii estivale la Mangalia. Cupa Callatis la lupte

acum 74 zile

În perioada 2-4 septembrie, Clubul Sportiv Mangalia organizează Cupa Callatis la lupte, ediţia 2019. Competiţia este una devenită deja tradiţională, având în vedere că se organizează din 1992.

Carmen şi Cătălin, marii câștigători de la "Dragoste fără secrete"

acum 78 zile

În Gala Finală au intrat patru cupluri, Oana și Laurențiu, Alexandra și Cristi, Edith și Ali, alături de Cătălin și Carmen. Primele două cupluri s-au situat pe locurile trei, respectiv patru, astfel că cei care au rămas cu emoții până în ultima clipă au fost Edith cu Ali și...

Insula Iubirii. Competiție de masaj! Geanina se lasă atinsă de ispita Ionuț, iar Denisa îi oferă un moment de relaxare lui Andi

acum 103 zile

Competiție de masaj pe Insula Iubirii. Geanina se lasă atinsă de ispita Ionuț și îi cere acestui să îi fac un masaj la picioare, iar Denisa îi oferă un moment de relaxare lui Andi, chiar sub privirile geloase ale Geninei.

Insula Iubirii. A început competiţia dintre Denisa şi Geanina pentru Andi!

acum 110 zile

A început competiţia dintre Denisa şi Geanina pentru Andi! Ispita a preferat să le lase să se desfăşoare după bunul lor plac şi să asiste la spectacolul de proastă calitate oferit de cele două!

Dragoste fără secrete. Reacțiile concurenților de la ultima gală: Mă gândeam că nu o să plece nimeni din competiție

acum 117 zile

La ultima gală de la Dragoste fără secrete concurenții au aflat că nu va părăsi niciun cuplu competiția. Unii sunt fericiți cu această decizie, dar alții și-ar fi dorit să rămână mai puțini în competiție.

Mihăiţă din Berceni şi-a spus povestea vieţii la "Dragoste fără secrete"! Vrea să intre în competiţie şi să câştige apartamentul

acum 121 zile

Mihăiţă din Berceni este pregătit să se însoare! A venit la "Dragoste fără secrete" în speranţa că îşi va găsi o fată alături de care să meargă pe drumul vieţii şi vrea să intre şi în competiţia celor 100 de zile pentru a câştiga apartamentul.

Dragoste fără secrete. Laurențiu și Oana, conversații despre dramele din competiție

acum 127 zile

Laurențiu și Oana, unul dintre cele mai sudate cupluri de la Dragoste fără secrete, au conversații despre dramele celorlalți concurenți.

Dragoste fără secrete. Oanei i s-a făcut rău. Echipa medicală, nevoită să intervină

acum 131 zile

Oana s-a simțit rău în timpul ultimei gale. Din fericire, concurenta nu a pățit nimic grav, dar a cedat presiunii competiției.

Dragoste fără secrete. Momente grele pentru Oana și Laur. Cuplul a fost la un pas să părăsească competiția

acum 131 zile

Momente dificile pentru cuplul Oana-Laur. Discuții în contradictoriu între cei doi îndrăgostiți. Oana a vrut să plece din competiție, dar Laurențiu vrea să rămână până la final.

Dragoste fără secrete. S-au desemnat căpitanii! Cine are de spus ultimul cuvânt

acum 138 zile

După ce şi-au spus toate nemulţumirile, concurentele de la "Dragoste fără secrete" au ajuns la concluzia că cel mai bine este ca, săptămâna aceasta, să desemenze un căpitan. Băieţii au fost ceva mai organizaţi şi au rezolvat problema înainte de ediţia de la prânz a emisiunii.

Dragoste fără secrete. Rozy şi Alex au ieşit din competiţie! Cursa celor 100 de zile s-a terminat pentru ei!

acum 150 zile

Rozy şi Alex au părăsit competiţia "Dragoste fara secrete"! Cursa celor 100 de zile s-a terminat pentru ei!

1
2
3
4
5
»