Cautare: 1169 rezultate dupa tagul "concurenti"

Like a Star. Alex a pregătit un rând de pedepse pentru a liniști apele din casă

acum 5 ore

Alex, în calitate de șef al săptămânii, îi adună pe toți concurenții în living pentru a rezolva ultimele probleme din casă. Acesta a pregătit un rând de pedepse pentru a liniști apele din casă.

Xtra Night Show. Conflictele dintre concurenți nu lipsesc nici din sezonul trei de la Asia Express: Seara te înțelegeai bine cu persoana respectivă, iar dimineața te vedea inamic

acum 2 zile

Maria Buză, Lia Bugnar, Alina Ceușan și Carmen Grebenișan vorbesc despre conflictele din cel de-al treilea sezon de la Asia Express.

Like a Star. Mădălin, subiectul principal de discuție între Alex și Cătălin: Mi-aș dori să iasă din competiție

acum 2 zile

Mădălin nu este iubit de ceilalți concurenți de la Like a Star. Alex și Cătălin își doresc ca concurentul să iasă din competiție.

Asia Express. Concurenții conving localnicii să mănânce murături

acum 2 zile

La ultima misiune de la cursa pentrru Ultima Șansă, concurenții trebuie să convingă 20 de localnici să mănânce murături, doar așa vor putea să ajungă la Gina Pistol.

Dans și voie bună la Asia Express. Concurenții de la Ultima Șansă trebuie să danseze și să umple borcane cu murături

acum 2 zile

Cele trebuie echipe de la cursa pentru Ultima Șansă trebuie să danseze, dar să și umple 20 de borcane cu murături, totul într-o căldură insuportabilă.

Forță și îndemânare la Asia Express! Concurenții trebuie să formeze un nume de femeie din literele din interiorul cauciucurilor

acum 2 zile

În această misiune de la cursa pentru Ultima Șansă, concurenții trebuie să formeze un nume de femeie din literele aflate în interiorul unor cauciucuri.

Asia Express. După o baie în piscină, merg niște murături! Concurenții de la Ultima Șansă trebuie să mănânce un borcan întreg

acum 2 zile

O nouă misiune de la cursa de la Ultima Șansă îi pune în dificultate pe șase concurenți. Participanții trebuie să facă o baie în piscină, iar apoi să mănânce un borcan plin cu murături.

Filipinezii sunt cei mai buni marinari din lume! Concurenții de la Asia Express trebuie să facă noduri marinărești

acum 2 zile

În cea de-a doua misiune de la cursa pentru Ultima Șansă, concurenții de la Asia Express învață să facă noduri marinărești de la filipinezi, considerați cei mai buni marinari din lume.

Asia Express. Concurenții decid cele trei echipe care vor intra în cursa pentru Ultima Șansă

acum 2 zile

Gina Pistol dezvăluie ordinea concurenților care au ajuns la ea. Ultimele două echipe vor intra automat la cursa pentru Ultima Șansă, iar cea de-a treia este votată chiar de participanții de la Asia Express.

Cazarea, cel mai greu moment pentru concurenții de la Asia Express: Sărăcie lucie peste tot!

acum 2 zile

Perechile de concurenți care nu au câștigat imunitatea sunt nevoite să-și găsească cazare, dar este cel mai greu lucru pe care trebuie să-l facă.

Xtra Night Show. Asia Express, imagini nedifuzate! Ce au mâncat vedetele în Filipine: Am slăbit 13 kilograme!

acum 3 zile

Vedetele de la Asia Express fac foamea în Filipine. Cele nouă perechi de concurenți sunt nevoiți să ceară mâncare localnicilor, dar nu au noroc de fiecare dată. Nico susține că a slăbit 13 kilograme.

Xtra Night Show. Imagini nedifuzate din Asia Express 3

acum 3 zile

Noul sezon Asia Express a început la Antena 1. Cele nouă perechi de concurenți trec prin aventura vieții lor.

O nouă probă care le-a dat bătăi de cap concurenţilor! Vedetele au avut de tradus un cuvânt din limba filipineză!

acum 5 zile

O nouă probă care le-a dat bătăi de cap concurenţilor! Vedetele au avut de tradus un cuvânt din limba filipineză!

Concurenţii, puşi să facă autostopul pentru prima dată în cursa Asia Express- sezonul 3!

acum 5 zile

Concurenţii au puşi să facă autostopul pentru prima dată în cursa Asia Express

O ecuaţie i-a pus în dificultate pe concurenţi! Fodor: "Cine a făcut asta e ori beat, ori se droghează!"

acum 5 zile

Echipele trebuie să traverseze golful cu barca ce îi va duce în port, de unde pot reîncepe autostopul! Însă până acolo sunt nevoiţi să rezolve o ecuaţie care să-i ajute să desfacă lacătul de la mijloacele de transport pe apă denumite "banka"

Alex Abagiu și Radu Vlăduț au câştigat primul joc de amuletă din Asia Express - Drumul Comorii! "Nimeni n-ar fi pariat pe noi"

acum 5 zile

Norocul a fost de partea lor la primul concurs din sezonul 3 de Asia Express. Alex Abagiu și Radu Vlăduț au reușit să câștige prima amuletă, chiar dacă nu le dă dadea nimeni nicio şansă încă de la înscrierea în concurs.

Vedetele au avut parte de o cursă infernală pe străzile din Filipine! Ristei: "Am avut frâna ca-n familia Flinstone!"

acum 5 zile

18 vedete au avut parte de un maraton de încercări greu de trecut, iar tensiunile și adrenalina au început încă de la aterizarea în Filipine! După ce au laut peştele din piaţă, concureţii au trebuit să deplaseze la urmatoarea destinaţie cu nişte tuk-tuk-uri filipineze

Cum a fost întâmpinaţi concurenţii la sosirea în Asia! "Vezi să nu te atingă cu peştele"

acum 5 zile

Concurentii din cel de-al treilea sezon nu s-au lăsat intimidați nici de cele 13 ore de zbor până în Filipine, nici de lipsa burgerilor de acolo. Sunt foarte încrezători, bine dispuși, dornici de aventură și distracție. Iată cum a fost atmosfera la aeroport şi ce s-a întâmplat...

Like a Star. Ana și Alex, mai apropiați pe zi ce trece: Îmi faci ziua mai frumoasă!

acum 8 zile

Ana, proaspăt ieșită din relația cu Ionatan, se simte din ce în ce mai apropiată de Alex. Vor forma cei doi concurenți un cuplu sau doar vor rămâne prieteni?

Neatza cu Răzvan și Dani. Oase, co-prezentator în sezonul 3 Asia Express: Făceam glume pe seama concurenților și râdeam de nu mai puteam

acum 8 zile

Oase, câștigătorul sezonului 2 Asia Express, va fi co-prezentator în sezonul 3 al celui mai dur reality show din România.

1
2
3
4
5
»