Cautare: 11 rezultate dupa tagul "cosmina dobrota"

„Alta ca ea nu există!”, spune Claudiu Istodor despre fosta sa soție, Maia Morgenstern

acum 12 zile

Cei doi mari actori au fost căsătoriți și vor forma, din nou, un cuplu, de data aceasta doar pe micul ecran. Maia Morgenstern şi Claudiu Istodor aduc în prim plan povestea familiei Oprea în cadrul celui mai nou proiect produs de Ruxandra Ion şi difuzat de Antena 1, Sacrificiul, ce va avea marea premieră miercuri, 11 septembrie, respectiv joi, 12 septembrie, de la 20:00.

Din toamnă, Maia Morgenstern intră în rolul de mamă vitregă a trei băieți

acum 59 zile

Din această toamnă, o veți putea vedea pe marea actriță Maia Morgenstern în rolul de mamă vitregă. În noul serial ”Sacrificiul”, ea va interpreta rolul soției lui Ștefan (interpretat de Claudiu Istodor).

„Sunt bucuroasă de ceea ce am făcut în «Fructul Oprit»”, a mărturisit Cosmina Dobrotă la Happy Channel

acum 90 zile

Ce a însemnat ”Fructul Oprit” pentru actorii implcați? Echpa Happy Channel a aflat acest lucru de la câțiva dintre actorii care au participat la ultima zi de filmare: Carmen Tănase, Bogdan Stanoevici, Ioana Blaj, Ana Crețu, Cosmina Dobrotă, Ana Ciontea.

CulTour. Interviu emoționant cu actrița Cosmina Dobrotă: Sunt bucuroasă de ceea ce am făcut în Fructul Oprit

acum 92 zile

Interviu emoționant cu actrița Cosmina Dobrotă. „Sunt bucuroasă de ceea ce am făcut în Fructul Oprit”, a declarat aceasta la finalul serialului.

Carmen Tănase și Cosmina Dobrotă, dezvăluiri din culisele serialului Fructul Oprit: ”Ne înțelegem din ochi. Simțim când ceva este în neregulă”

acum 222 zile

Carmen Tănase și Cosmina Dobrotă fac câteva dezvăluiri din culisele serialului Fructul Oprit. ”Ne înțelegem din ochi. Simțim când ceva este în neregulă”, au dezvăluit actrițele.

De ce să citim? Actrița Cosmina Dobrotă are cel mai bun răspuns

acum 318 zile

De ce să citim? Actrița Cosmina Dobrotă are cel mai bun răspuns.

Cosmina Dobrotă a acceptat jocul sincerității. La ce hobby nu ar renunța niciodată actrița

acum 318 zile

Cosmina Dobrotă a acceptat jocul sincerității. Iată la ce hobby nu are renunța niciodată actrița.

Ceartă puternică între Roxana Popovici (Carmen Tănase) și Katia (Cosmina Dobrotă): “Viperă ce ești! Te-am crescut la sânul meu și nu ai ezitat o secundă să mă muști!”

acum 332 zile

Ceartă puternică între Roxana Baicu Popovici (Carmen Tănase) și servitoarea ei de încredere, Katia (Cosmina Dobrotă)! “Viperă ce ești! Te-am crescut la sânul meu și nu ai ezitat o secundă să mă muști!”, îi reproșează Roxana.

De ce îi este Katia atât de fidelă Roxanei, din ”Fructul Oprit”. Actrița Cosmina Dobrotă are răspunsul

acum 474 zile

De ce Katia este atât de lipită de Roxana ne spune chiar Cosmina Dobrotă, actrița care o interpretează cu atât talent pe simpatica menajeră.

Cosmina Dobrotă, alias servitoarea ”curioasă” din ”Fructul Oprit”: ”Am descoperit că uneori este bine să fii obraznic”

acum 487 zile

Cosmina Dobrotă, îndrăgita actriță care o interpretează pe Katia în serialul difuzat de Antena 1, miercurea, de la ora 20.00,este invitata lui Vlad Gherman, la ”PoveștiCOOL”, emisiune difuzată de postul Happy Channel în fiecare sâmbătă și duminică, de la ora 14.30.

Cosmina Dobrotă, mărturisiri emoționante despre Carmen Tănase: “E genul de partener care te poartă în brațe”

acum 488 zile

Cosmina Dobrotă, îndrăgita actriță care o interpretează pe Katia în serialul difuzat de Antena 1, miercurea, de la ora 20.00, mărturisește că munca alături de Carmen Tănase este o adevărată bucurie.