Cautare: 20 rezultate dupa tagul "cosmina dobrota"

CulTour. Am/N-am de Crăciun, cu actrița Cosmina Dobrotă

acum 28 zile

Actrița Cosmina Dobrotă, Katia din serialul "Sacrificiul", participă la "Continuă fraza”, unul dintre cele mai amuzante jocuri ale emisiunii.

CulTour. Ce ai alege de Crăciun, cu actrița Cosmina Dobrotă

acum 28 zile

Actrița Cosmina Dobrotă, Katia din serialul "Sacrificiul", participă la "Continuă fraza”, unul dintre cele mai amuzante jocuri ale emisiunii.

CulTour. Actrița Cosmina Dobrotă, 61 de întrebări de Crăciun

acum 28 zile

Actrița Cosmina Dobrotă, Katia din serialul "Sacrificiul", a răspuns unui interviu complex, format din 61 de întrebări, menit să-i ajute pe telespectatori să o cunoască mai bine.

CulTour. Continuă frază de Crăciun... cu actrița Cosmina Dobrotă

acum 28 zile

Actrița Cosmina Dobrotă, Katia din serialul "Sacrificiul", participă la "Continuă fraza”, unul dintre cele mai amuzante jocuri ale emisiunii.

Sacrificiul, episodul 28. Gheorghe (Cristian Iacob) și Katia (Cosmina Dobrotă) s-au căsătorit: Ea este noua ta mamă!

acum 37 zile

În serialul Sacrificiul, episodul 28, Gheorghe (Cristian Iacob) și Katia (Cosmina Dobrotă) s-au căsătorit. ”Ea este noua ta mamă!”, a transmis acesta fiului său.

Jocul ”Continuă fraza... ”, cu actrița Cosmina Dobrotă, la ”CulTOUR”

acum 109 zile

Cosmina Dobrotă, actrița care o interpretează pe Katia din serialele ”Sacrificiul” și ”Fructul oprit” a intrat în jocul ”continuă fraza”, propus de emisiunea ”CulTOUR”. Ce a ieșit? Iată:

Cultour. Am/N-am.. cu Cosmina Dobrotă

acum 115 zile

Îndrăgita actriță Cosmina Dobrotă, care o interpretează pe Katia în serialul “Sacrificiul”, a răspuns unui interviu complex, la Cultour, menit să-i ajute pe telespectatori să o cunoască mai bine.

Cultour. Continuă fraza.. cu actrița Cosmina Dobrotă

acum 115 zile

Îndrăgita actriță Cosmina Dobrotă, care o interpretează pe Katia în serialul “Sacrificiul”, a răspuns unui interviu complex, la Cultour, menit să-i ajute pe telespectatori să o cunoască mai bine.

Cultour. Interviu cu Cosmina Dobrotă, actriță în serialul "Sacrificiul"

acum 115 zile

Îndrăgita actriță Cosmina Dobrotă, care o interpretează pe Katia în serialul “Sacrificiul”, a răspuns unui interviu complex, la Cultour, menit să-i ajute pe telespectatori să-l cunoască mai bine.

„Alta ca ea nu există!”, spune Claudiu Istodor despre fosta sa soție, Maia Morgenstern

acum 131 zile

Cei doi mari actori au fost căsătoriți și vor forma, din nou, un cuplu, de data aceasta doar pe micul ecran. Maia Morgenstern şi Claudiu Istodor aduc în prim plan povestea familiei Oprea în cadrul celui mai nou proiect produs de Ruxandra Ion şi difuzat de Antena 1, Sacrificiul, ce va avea marea premieră miercuri, 11 septembrie, respectiv joi, 12 septembrie, de la 20:00.

Din toamnă, Maia Morgenstern intră în rolul de mamă vitregă a trei băieți

acum 178 zile

Din această toamnă, o veți putea vedea pe marea actriță Maia Morgenstern în rolul de mamă vitregă. În noul serial ”Sacrificiul”, ea va interpreta rolul soției lui Ștefan (interpretat de Claudiu Istodor).

„Sunt bucuroasă de ceea ce am făcut în «Fructul Oprit»”, a mărturisit Cosmina Dobrotă la Happy Channel

acum 209 zile

Ce a însemnat ”Fructul Oprit” pentru actorii implcați? Echpa Happy Channel a aflat acest lucru de la câțiva dintre actorii care au participat la ultima zi de filmare: Carmen Tănase, Bogdan Stanoevici, Ioana Blaj, Ana Crețu, Cosmina Dobrotă, Ana Ciontea.

CulTour. Interviu emoționant cu actrița Cosmina Dobrotă: Sunt bucuroasă de ceea ce am făcut în Fructul Oprit

acum 211 zile

Interviu emoționant cu actrița Cosmina Dobrotă. „Sunt bucuroasă de ceea ce am făcut în Fructul Oprit”, a declarat aceasta la finalul serialului.

Carmen Tănase și Cosmina Dobrotă, dezvăluiri din culisele serialului Fructul Oprit: ”Ne înțelegem din ochi. Simțim când ceva este în neregulă”

acum 341 zile

Carmen Tănase și Cosmina Dobrotă fac câteva dezvăluiri din culisele serialului Fructul Oprit. ”Ne înțelegem din ochi. Simțim când ceva este în neregulă”, au dezvăluit actrițele.

De ce să citim? Actrița Cosmina Dobrotă are cel mai bun răspuns

acum 437 zile

De ce să citim? Actrița Cosmina Dobrotă are cel mai bun răspuns.

Cosmina Dobrotă a acceptat jocul sincerității. La ce hobby nu ar renunța niciodată actrița

acum 437 zile

Cosmina Dobrotă a acceptat jocul sincerității. Iată la ce hobby nu are renunța niciodată actrița.

Ceartă puternică între Roxana Popovici (Carmen Tănase) și Katia (Cosmina Dobrotă): “Viperă ce ești! Te-am crescut la sânul meu și nu ai ezitat o secundă să mă muști!”

acum 451 zile

Ceartă puternică între Roxana Baicu Popovici (Carmen Tănase) și servitoarea ei de încredere, Katia (Cosmina Dobrotă)! “Viperă ce ești! Te-am crescut la sânul meu și nu ai ezitat o secundă să mă muști!”, îi reproșează Roxana.

De ce îi este Katia atât de fidelă Roxanei, din ”Fructul Oprit”. Actrița Cosmina Dobrotă are răspunsul

acum 593 zile

De ce Katia este atât de lipită de Roxana ne spune chiar Cosmina Dobrotă, actrița care o interpretează cu atât talent pe simpatica menajeră.

Cosmina Dobrotă, alias servitoarea ”curioasă” din ”Fructul Oprit”: ”Am descoperit că uneori este bine să fii obraznic”

acum 606 zile

Cosmina Dobrotă, îndrăgita actriță care o interpretează pe Katia în serialul difuzat de Antena 1, miercurea, de la ora 20.00,este invitata lui Vlad Gherman, la ”PoveștiCOOL”, emisiune difuzată de postul Happy Channel în fiecare sâmbătă și duminică, de la ora 14.30.

Cosmina Dobrotă, mărturisiri emoționante despre Carmen Tănase: “E genul de partener care te poartă în brațe”

acum 607 zile

Cosmina Dobrotă, îndrăgita actriță care o interpretează pe Katia în serialul difuzat de Antena 1, miercurea, de la ora 20.00, mărturisește că munca alături de Carmen Tănase este o adevărată bucurie.