Cautare: 45 rezultate dupa tagul "cosuri"

A aplicat un ingredient BANAL drept mască de față și a descoperit remediul perfect împotriva acneei

acum 1387 zile

Știm că alimentele sunt în mod normal folosite pentru a ne hrăni, însă există ingrediente benefice atât pentru sănătate cât și pentru frumusețe. Recent, am descoperit un truc de frumusețe ce presupune utilizarea turmericului într-un mod surprinzător

Coșurile se POT vindeca peste noapte! Ai nevoie de un truc simplu și tenul tău va arăta perfect!

acum 1402 zile

Există o mulțime de tratamente împotriva coșurilor sau care promit să vindece peste noapte o problemă apărută pe fața ta. De la benzoil peroxid, acid salicilic, ulei de arbore de ceai sau chiar pastă de dinți, toate par soluții utile în astfel de cazuri

ADIO coșuri! Ingredientul MINUNE care te ajută să ai un ten PERFECT!

acum 1419 zile

Adolescenţa este una dintre cele mai delicate perioade din viaţa unui om. Nu doar că atunci apar primele revolte faţă de "dictatura părinţilor", dar tânărul aflat între copilărie şi maturitate începe să se confrunte cu acneea

Ce NU trebuie să mănânci dacă vrei să scapi de acnee

acum 1535 zile

Acneea îți face probleme deși nu mai ești de mult timp o adolescentă? Alimentația e de vină! Uite ce nu ar trebui să mănânci dacă vrei să ții la depărtare coșurile:

Cum să combați cea mai nesuferită problemă a verii: acneea în zona decolteului

acum 1559 zile

Nu mai îndrăznești să porți maiouri sau tricouri decoltate din cauza ei. Problema acneei în zona decolteului (poate chiar și a spatelui) te scoate din minți încă de la începutul sezonului cald. Ce e de făcut?

Toată viața ai scăpat de coșuri greșit! Cum să le storci ca un profesionist

acum 1560 zile

În general, coșurile ar trebui lăsate să dispară de la sine. De multe ori, storsul forțat al lor duce la apariția semnelor pe față. Dacă nu te poți abține să le lași în pace, măcar folosește procedura corectă:

Ai fața plină de coșuri? Nu dispera! Uite ce farduri trebuie să aplici și în ce ORDINE ca să le ascunzi!

acum 1572 zile

La început a fost un coș, apoi a mai apărut unul, iar acum ai fața plină de acnee? Nu te ascunde în casă până dispare complet. Camuflează imperfecțiunile cu produsele de machiaj potrivite!

Cum să scapi rapid de petele cauzate de acnee

acum 1620 zile

Dacă ai avut chiar și câteva coșuri pe care le-ai stors, cu siguranță ai rămas cu mici pete inestetice pe față. Iată ce trebuie să faci pentru a scăpa de urmele lăsate de coșuri:

Ai vase de sânge vizibile pe chip, coșuri și ochi iritați? Uite cu ce afecțiune te confrunți și cum o poți trata!

acum 1628 zile

Tenul tău este roşu şi iritat, ai coșuri, iar vasele de sânge de pe pomeţi, nas şi bărbie sunt dilatate şi evidente. Problemele se amplifică atunci când tenul este expus la ger, la vânt, la efort fizic intens, băi fierbinţi -sună cunoscut?

Te-ai săturat de coșuri, puncte negre, pori dilatați? Acesta este tratamentul pe care trebuie să-l ceri cosmeticienei!

acum 1633 zile

Inevitabil, dacă îți atingi tenul cu degetele în timp ce ești la birou, transferi pe chip microbi. De aici, coșuri, puncte negre, pori dilatați. Primul pas spre îndepărtarea lor și redarea strălucirii tenului - un tratament cosmetic de bază!

L-ai folosit drept condiment până acum! Ingredientul care DIZOLVĂ coșurile

acum 1646 zile

Britanicii au făcut o descoperire care te va înveseli pe loc! Un condiment folosit zilnic la mâncare este și cel mai mare dușman al... coșurilor!

Bună dimineaţa, sănătate! Cum să scapi de coşuri

acum 1648 zile

Simona Dragomir, omul informat de la Neatza, prezintă un material despre cum să ne ferim şi cum tratăm coşurile.

Habar nu aveai că acest ulei combate ridurile și îngrijește tenul chiar dacă te lupți cu acneea!

acum 1667 zile

Știi că orice s-ar întâmpla nu trebuie să folosești uleiuri pentru față dacă ai coșuri. Pare la mintea cocoșului! Totuși există un tip de ulei care nu doar combate acneea, ci previne ridurile și te apără de efectul noxic al razelor soarelui!

Nu te vei putea despărți de el! Hidratează, răcorește și VINDECĂ complet ACNEEA

acum 1691 zile

Produsele de firmă nu au avut niciun efect? Atunci, ar trebui să-ți îndrepți privirea spre tratamentele naturale care să distrugă coșurile pentru totdeauna!

3 trucuri simple ca să ascunzi acneea cu ajutorul machiajului

acum 1706 zile

Acneea reprezintă o adevărată problemă pentru multe femei şi, în încercarea de a acoperi iritaţia, apelează la produsele de make-uo, reuşind însă doar să scoată şi mai tare în evidenţă urmele în loc să le mascheze.

Cu ajutorul ei, coșurile tale vor deveni istorie! Vitamina care îți curăță tenul de la interior

acum 1706 zile

Poți scăpa definitiv de coșuri folosind ingredientul cheie ce se găsește în toate cremele destinate acneei!

Nici ele nu au fost ocolite de acnee! Vedetele ne dau sfaturi utile pentru un ten de invidiat!

acum 1720 zile

Atunci când ai probleme cu coșurile, ar trebui să nu intri în panică și să te gândești că orcine se poate confrunta cu astfel de situații, chiar și vedetele

Acneea, o problemă supărătoare! Elena de la Mandinga ne dezvăluie trucul ei, pentru a scăpa definitiv de coșuri!

acum 1802 zile

Până acum a avut de suferit, dar în scurt timp se va termina! Elena de la Mandinga a scăpat în sfârşit de acnee, dar a rămas cu cicatrici urâte. Dar nici ele nu vor mai fi o problemă în cel mai scurt timp! Iată de ce!

1
2
3