Cautare: 29 rezultate dupa tagul "criminal caracal"

Iubitul Luizei Melencu aruncă în aer tot ce ştiai despre monstruosul caz Caracal! Fata a fost filată înainte să pună Dincă mâna pe ea?

acum 159 zile

Luiza şi Alex Duţu au copilărit împreună în Italia, mamele lor fiind prietene. Anii au trecut, dar cele două familii au păstrat mereu legătura, chiar şi când copiii s-au întors în România. Anul trecut, înainte de sărbătorile de iarnă, Luiza a acceptat să fie iubita lui Alex.

Acces Direct. Luiza Melencu, imagini nemaivăzute!

acum 161 zile

La petrecerea ei de majorat, Luiza a radiat de fericire în preajma părinţilor, rudelor şi prietenilor. Adolescenta a afişat un zâmbet larg pe faţă, semn că se bucura de moment. Alături de Luiza era şi mama ei. Cele două au cântat şi au dansat împreună.

Acces Direct. Dezvăluiri de la audierea lui Gheorghe Dincă! Avocatul Tonel Pop: Sunt multe vicii de procedură

acum 161 zile

Zilele trec şi lacrimile nu se mai opresc. Mama şi bunicul Luizei au ajuns la capătul puterilor, nimeni nu le spune unde e îngerul lor. Au trecut 6 luni de când fata e de negasit, iar anchetatorii se pare că nu au niciun indiciu, unde ar fi. Azi, Gheorghe Dincă a fost audiat, din nou, iar...

Acces Direct. Noi dezvăluiri din anchetă Caracal! Monica Melencu , detectiv de nevoie: Bijuteriile găsite în casă lui Gheorghe Dincă nu sunt ale Luizei!

acum 161 zile

Zilele trec şi lacrimile nu se mai opresc. Mama şi bunicul Luizei au ajuns la capătul puterilor, nimeni nu le spune unde e îngerul lor. Au trecut 6 luni de când fata e de negasit, iar anchetatorii se pare că nu au niciun indiciu, unde ar fi. Azi, Gheorghe Dincă a fost audiat, din nou, iar...

Fugă suspectă în noapte! Chiar de la casa presupusului criminal în serie? Un martor cheie îţi spune ce s-a întâmplat, cu doar 6 ore înainte ca poliţiştii să intre în casa groazei!

acum 200 zile

Din ce în ce mai multe indicii conturează ipoteza că presupusul criminal, Dincă, nu ar fi acţionat singur. Se pare că în noaptea de joi spre vineri, un martor, care e vecin cu Dincă, a văzut lucruri incredibile, nu foarte departe de casa presupusului criminal şi a acceptat să ne...

Concluzii terifiante! Colonel Andrei Banu, cel mai mare criminalist: S-au pierdut multe probe!

acum 200 zile

Invitat la "Acces Direct", domnul colonel Andrei Banu, fostul şef al Serviciului de Investigații Criminale din cadrul IPJ Prahova, a comentat informațiile din cazul Caracal.

Poliţiştii au fost coordonaţi de un fost condamnat? Informaţii bombă în cazul monstrului din Caracal! Șeful Poliției Olt i-a cerut ajutorul lui Remus Rădoi "Codiţă" că s-o găsească pe Alexandra

acum 200 zile

Comisarul șef Nicolae Alexe, numărul unu pe operațiuni în poliția Olt și cel care a coordonat acțiunea de la Caracal, a apelat la un apropiat, Remus Rădoi "Codiță", șeful unei rețele uriașe și dintre cei mai temuți oameni din județ, condamnat pentru că a desfigurat un rival în...

Apel disperat al tatălui Alexandrei, fata disparuta din Caracal! Ion Măceşanu: Voi retrage tot, dar numai să o aducă! Să-i dea drumul!

acum 200 zile

Apel disperat al tatălui Alexandrei! Printre lacrimi, bărbatul îi roagă pe cei care o ţin sechestrată pe fiica lui să îi dea drumul, căci da, părinţii copilei de 15 ani sunt convinşi că fata lor trăieşte, în ciuda scenariilor terifiante. Mai mult, tatăl dezvăluie cum a spart...

Nicolae Cilan, om de afaceri din Arad: Fiica lui Gheorghe Dincă este proxenetă

acum 201 zile

"Toată familia asta este cu antecedente penale. Şi ea a furat, la rândul ei, de la fostul loc de muncă. Toată familia a locuit în Italia. Toţi fraţii ei au lucrat în Italia şi aveau bani. Aveau maşini scumpe." a declarat Nicolae Cilan, la Acces Direct.

Criminalul în serie din Caracal, mână în mână cu interlopii și poliția? Gheorghe Dincă avea numerele polițiștilor de caz!

acum 201 zile

Şeful DIICOT Felix Bănilă a răspuns mai multor întrebări în cardul unei conferinţe de presă, însă nu tuturor întrebărilor. În acelaşi timp, Alexandru Cumpănaşu, unchiul Alexandrei, a făcut dezvăluiri şocante atacând oameni importanţi din lumea politică şi nu numai.

Criminal în serie? Mâna lui dreaptă vine în platoul Acces direct! Bărbatul care a dormit în casa groazei face dezvăluiri cumplite!

acum 202 zile

Ştefan Risipiţeanu, bărbatul care a dormit în casă groazei, sub acelaşi acoperiş cu Gheorghe Dincă, face dezvăluiri incendiare: Dormeam acolo într-un garaj, într-un şopron. Am dormit vreo două săptămâni la el.

Laurențiu, martor la răpirea Alexandrei Măceșanu: A fost mutată cu altă mașină

acum 202 zile

Laurențiu, presupus martor în răpirea Alexandrei Măceșanu, a declarat, în direct, la "Acces Direct", că față de 15 ani a fost mutată cu o altă mașină din casă lui Gheorghe Dincă.

Discuţie revoltătoare între Alexandra și operatorul de la 112

acum 202 zile

Transcriere convorbiri: Op. 112: Alo, 112, ce urgență aveți? Alo? A.M.: Bună ziua, vreau și eu în legătură cu poliția! Op. 112: Ce s-a întâmplat doamnă, cum vă numiți? A.M.: Sunt domnișoară, am 15 ani, și ieri am fost sechestrată de către un domn. Op. 112: Cum te cheamă?...

Traseul criminalului din Caracal. Alexandra a fost mutată cu mașina albastră?

acum 202 zile

Gheorghe Dincă, principalul suspect în cazul dispaţiei Alexandrei, fata de 15 ani din Olt, a mers la farmacie în dimineața în care a ucis-o.

Dr. Vladimir Beliș, fost șef al INML, despre moartea Alexandrei Măceșanu: Nu putea să ardă un cadavru la nivel de cenușă într-un butoi

acum 202 zile

Invitat la "Acces Direct", Profesorul Vladimir Beliş, fost director al Institutului Naţional de Medicină Legală „Mina Minovici" din Bucureşti, a declarat că, din punctul său de vedere, nu se vor găsi datele în vederea identificării cadavrului Alexandrei.

Descinderi în forţă pe stradă pe care locuieşte presupusul criminal în serie din Caracal! Sorin Ovidiu Bălan: Zici că sunt dintr-un film din Charlie Chaplin

acum 202 zile

Descinderi în forţă pe strada pe care locuieşte presupusul criminal în serie din Caracal! Zeci poliţişti a luat cu asalt mai multe gospodării din vecinătatea casei lui Gheorghe Dincă, după ce au primit ponturi că Alexandra ar fi ascunsă în zonă.

Criminalul în serie? Dezvăluiri de familie! Sora lui Gheorghe Dincă vine cu o ipoteză şoc!

acum 203 zile

"Mi-a fost destul de greu, când am auzit, dar ce să fac? Nici poftă de mâncare nu aveam, nici nimic. Îl ştiam la treaba lui, cu casa, cu munca pe care o avea acasă, că vorba aia, avea şi el grădină. Punea în grădină orice, muncea. .... Eu nu cred! Eu nu cred! Dar a luat toată...

Mara Bănică, o nouă teorie despre dispariția Alexandrei: Gheorghe Dincă apară pe cineva?

acum 203 zile

Invitată la "Acces Direct", jurnalista Mara Bănică a lansat, în direct, o nouă teorie despre dispariția Alenxandrei din Caracal.

Chirstian Ciocan refuză să asculte apelul Alexandrei la 112: Nu sunt aici să ascult această înregistrare

acum 203 zile

Invitat la "Acces Direct", Chirstian Ciocan, director de comunicare şi purtător de cuvânt al FSDPR, comisar şef de poliţie, a refuzat, în direct, să asculte apelul Alexandrei la 112.

1
2