Cautare: 20 rezultate dupa tagul "criminal in serie caracal"

Luiza trăieşte? O femeie sechestrată şi violată de Gheorghe Dincă aruncă România în aer cu o ipoteză şocantă!

acum 10 zile

Povesteşte că, atunci când avea 19 ani, a fost ameninţată, sechestră şi violată de Gheorghe Dincă şi de oamenii lui. De frică, a ascuns acest lucru mult timp, până acum câteva săptămâni, când femeia şi-a făcut curaj şi l-a reclamat pe Gheorghe Dincă la autorităţi.

Acces Direct. Luiza Melencu, imagini nemaivăzute!

acum 10 zile

La petrecerea ei de majorat, Luiza a radiat de fericire în preajma părinţilor, rudelor şi prietenilor. Adolescenta a afişat un zâmbet larg pe faţă, semn că se bucura de moment. Alături de Luiza era şi mama ei. Cele două au cântat şi au dansat împreună.

Fugă suspectă în noapte! Chiar de la casa presupusului criminal în serie? Un martor cheie îţi spune ce s-a întâmplat, cu doar 6 ore înainte ca poliţiştii să intre în casa groazei!

acum 49 zile

Din ce în ce mai multe indicii conturează ipoteza că presupusul criminal, Dincă, nu ar fi acţionat singur. Se pare că în noaptea de joi spre vineri, un martor, care e vecin cu Dincă, a văzut lucruri incredibile, nu foarte departe de casa presupusului criminal şi a acceptat să ne...

Concluzii terifiante! Colonel Andrei Banu, cel mai mare criminalist: S-au pierdut multe probe!

acum 49 zile

Invitat la "Acces Direct", domnul colonel Andrei Banu, fostul şef al Serviciului de Investigații Criminale din cadrul IPJ Prahova, a comentat informațiile din cazul Caracal.

Poliţiştii au fost coordonaţi de un fost condamnat? Informaţii bombă în cazul monstrului din Caracal! Șeful Poliției Olt i-a cerut ajutorul lui Remus Rădoi "Codiţă" că s-o găsească pe Alexandra

acum 49 zile

Comisarul șef Nicolae Alexe, numărul unu pe operațiuni în poliția Olt și cel care a coordonat acțiunea de la Caracal, a apelat la un apropiat, Remus Rădoi "Codiță", șeful unei rețele uriașe și dintre cei mai temuți oameni din județ, condamnat pentru că a desfigurat un rival în...

Apel disperat al tatălui Alexandrei, fata disparuta din Caracal! Ion Măceşanu: Voi retrage tot, dar numai să o aducă! Să-i dea drumul!

acum 49 zile

Apel disperat al tatălui Alexandrei! Printre lacrimi, bărbatul îi roagă pe cei care o ţin sechestrată pe fiica lui să îi dea drumul, căci da, părinţii copilei de 15 ani sunt convinşi că fata lor trăieşte, în ciuda scenariilor terifiante. Mai mult, tatăl dezvăluie cum a spart...

Nicolae Cilan, om de afaceri din Arad: Fiica lui Gheorghe Dincă este proxenetă

acum 50 zile

"Toată familia asta este cu antecedente penale. Şi ea a furat, la rândul ei, de la fostul loc de muncă. Toată familia a locuit în Italia. Toţi fraţii ei au lucrat în Italia şi aveau bani. Aveau maşini scumpe." a declarat Nicolae Cilan, la Acces Direct.

Criminalul în serie din Caracal, mână în mână cu interlopii și poliția? Gheorghe Dincă avea numerele polițiștilor de caz!

acum 50 zile

Şeful DIICOT Felix Bănilă a răspuns mai multor întrebări în cardul unei conferinţe de presă, însă nu tuturor întrebărilor. În acelaşi timp, Alexandru Cumpănaşu, unchiul Alexandrei, a făcut dezvăluiri şocante atacând oameni importanţi din lumea politică şi nu numai.

Imagini bombă! Gheorghe Dincă, în Craiova! În ziua crimei?

acum 50 zile

Noile imagini cu presupusul criminal în serie, surprinse de camerele de supraveghere, conturează şi mai bine filmul zilei în care Alexandra cerea disperată, la 112, să fie salvată.

Imagini noi cu presupusul criminal în serie! Gheorghe Dincă s-a plimbat prin Craiova

acum 50 zile

Noile imagini cu presupusul criminal în serie, surprinse de camerele de supraveghere, conturează şi mai bine filmul zilei în care Alexandra cerea disperată, la 112, să fie salvată.

Criminal în serie? Mâna lui dreaptă vine în platoul Acces direct! Bărbatul care a dormit în casa groazei face dezvăluiri cumplite!

acum 51 zile

Ştefan Risipiţeanu, bărbatul care a dormit în casă groazei, sub acelaşi acoperiş cu Gheorghe Dincă, face dezvăluiri incendiare: Dormeam acolo într-un garaj, într-un şopron. Am dormit vreo două săptămâni la el.

Laurențiu, martor la răpirea Alexandrei Măceșanu: A fost mutată cu altă mașină

acum 51 zile

Laurențiu, presupus martor în răpirea Alexandrei Măceșanu, a declarat, în direct, la "Acces Direct", că față de 15 ani a fost mutată cu o altă mașină din casă lui Gheorghe Dincă.

Discuţie revoltătoare între Alexandra și operatorul de la 112

acum 51 zile

Transcriere convorbiri: Op. 112: Alo, 112, ce urgență aveți? Alo? A.M.: Bună ziua, vreau și eu în legătură cu poliția! Op. 112: Ce s-a întâmplat doamnă, cum vă numiți? A.M.: Sunt domnișoară, am 15 ani, și ieri am fost sechestrată de către un domn. Op. 112: Cum te cheamă?...

Traseul criminalului din Caracal. Alexandra a fost mutată cu mașina albastră?

acum 51 zile

Gheorghe Dincă, principalul suspect în cazul dispaţiei Alexandrei, fata de 15 ani din Olt, a mers la farmacie în dimineața în care a ucis-o.

Dr. Vladimir Beliș, fost șef al INML, despre moartea Alexandrei Măceșanu: Nu putea să ardă un cadavru la nivel de cenușă într-un butoi

acum 51 zile

Invitat la "Acces Direct", Profesorul Vladimir Beliş, fost director al Institutului Naţional de Medicină Legală „Mina Minovici" din Bucureşti, a declarat că, din punctul său de vedere, nu se vor găsi datele în vederea identificării cadavrului Alexandrei.

Avem dovada! Criminalul în serie a avut un complice? Imagini cu Gheorghe Dincă, din ziua în care Alexandra a sunat la 112, imagini pe care nici Poliţia nu le-a văzut!

acum 52 zile

Imagini cu Gheorghe Dincă, din ziua în care Alexandra a sunat la 112, imagini pe care nici Poliţia nu le-a văzut! Probe care nu au mai apărut nicăieri, cu cel acuzat că le-a omorât pe Alexandra şi pe Luiza.

Declaraţii tulburătoare! Sorin Ovidiu Bălan sare la gâtul lui Dumitru Coarnă: Cine este vinovat pentru crimă?

acum 53 zile

Sorin Ovidiu Bălan s-a certat, în direct, cu Dumitru Coarnă, președintele Federaţiei Sindicatelor Naţionale ale Poliţiştilor şi Personalului Contractual din România, după ce toate organele poliției au declarat că și-au făcut treaba în cazul crimelor din Caracal.

Mama Luizei, primele dezvăluiri după ce bărbatul din Caracal a recunoscut crimele: Nimeni nu ne-a zis că este moartă!

acum 53 zile

A patra zi de anchetă, a patra zi în care mama Luizei aşteaptă răspunsuri de la autorităţi. Nu mai are lacrimi, iar sufletul ei geme de durere, de când fiica ei nu mai este lângă ea. Monica Melencu şi Stelian Iordache, bunicul Luizei sunt în legătură directă cu noi

Imagini din curtea monstrului din Caracal! Locul unde acţiona criminalul în serie?!

acum 53 zile

Imagini în exclusivitate din curtea bărbatului din Caracal care şi-a recunoscut crimele! A recunoscut aceste fapte abominabile, dar asta nu le aduce înapoi pe Alexandra şi pe Luiza. România e în stare de şoc de mai bine de 72 de ore, de când s-au descoperit rămăşiţe umane în casa...