Cautare: 6 rezultate dupa tagul "crina semciuc"

Concurs de mimă cu fața, la Neatza! Ionuț Toader si Crina Semciuc

acum 97 zile

Invitați la "Neatza cu Răzvan și Dani", actorii Ionuț Toader și Crina Semciuc au jucat un altfel de mimă.

Romeo şi Julieta, simbolul iubirii absolute, la Neatza!

acum 97 zile

Capodopera shakespeariană, povestea îndrăgostiților nevoiți să înfrunte ura viscerală dintre familiile lor, dar și vicisitudinile sorții, într-o montare pasionată, electrizantă, cu personaje din vremea noastră.

Crina Semciuc, nevoită să învețe să înjure pentru rolul din filmul ”Selfie”

acum 287 zile

De exemplu, pentru rolul Yasmine, din filmul ”Selfie”, Crina a mărturisit că a fost nevoită să învețe să înjure și să fie credibilă pe ecran când rostește replicile respective. ”Eu, în viața de zi cu zi nu înjur”.

Crina Semciuc: ”Nu am crezut niciodată că voi putea fi actriță”

acum 287 zile

Crina Semciuc este invitata Irinei Margareta Nistor la această ediție de ”CineCOOL”, din cadrul emisiunii ”PoveștiCOOL”, difuzată la postul Happy Channel în fiecare sâmbătă și duminică, de la ora 15.30 (în reluare luni-vineri, ora 15.30 și...

Crina Semciuc a fost nevoită să renunțe la balet. La ”CineCOOL” a povestit ce s-a întâmplat

acum 287 zile

Primul în viața ei a fost teatrul. Dar nu orice fel de teatrul, ci teatrul muzical. Acesta a fost primul contact cu lumea artistică al Crinei Semciuc, invitata Irinei Margareta Nistor la această ediție de ”CineCOOL”, din cadrul emisiunii ”PoveștiCOOL”,...

Vrei să fii iubită? Crina Semciuc îți spune ce trebuie să faci mai întâi!

acum 1422 zile

Se respectă și se iubește fără ezitări și îndoieli. Crina Semciuc este o femeie sigură pe sine. Cum a ajuns în acest punct? Ea spune că totul ține de tine!

Stirile Antena 1 Observator