Cautare: 11 rezultate dupa tagul "cununie civila"

Star Matinal e pe val! Cum au petrecut Ioana Grama şi soţul, după ce s-au cununat civil

acum 281 zile

S-au căsătorit în cadrul unui eveniment de vis, iar apoi au continuat petrecerea în acelaşi stil. Ioana Grama şi soţul ei au organizat o super petrecere în aer liber, iar invitaţii au dansat până în zori. Meniul? Unul pe măsură. Dress code-ul? La fel.

Culisele nunții Andreei Bălan! Tot ce nu s-a văzut la TV: George m-a părăsit

acum 294 zile

Antena Stars a aflat culisele nunţii Andreei Bălan! Ce nu s-a văzut în filmările de la cununia civilă şi ce probleme au întâmpinat.

Xtra Night Show. Bucurie mare în familia lui Romică Ţociu! Fiul artistului va face botezul şi cununia civilă

acum 321 zile

Romică Ţociu şi soţia sa, Nicoleta, vor avea un început de septembrie emoţionant! Fiul său, Cătălin şi iubita acestuia, Ligia, i-au dăruit binecunoscutului actor de comedie un nepot, iar pe data de 5 septembrie vor avea loc două evenimente majore: botezul micuţului, care se va numi...

Star News. Radu Mazăre și iubita lui, Roxana, vor spune DA în faţa ofiţerului din penitenciar

acum 327 zile

În câteva minute începe nunta lui Radu Mazăre din închisoare! Mirele şi mireasa spun DA în faţa ofiţerului din penitenciar!

Severina și Mihai Beldie, cununie civilă atipică. Cei doi miri s-au îmbrăcat în combinezoane de raliu

acum 420 zile

Atunci când vorbim despre ținutele de la nuntă, lucrurile par, cumva, simple. Mirele va îmbrăca un costum tipic de ginere, iar mireasa, rochia mult visată încă din copilărie. Nu așa s-a întâmplat și în cazul cuplului Severina și Mihai Beldie

Cristina Vasiu și soțul, pregătiri de nuntă. Artista și soțul ei s-au căsătorit civil în mare secret

acum 772 zile

Cristina Vasiu vorbește despre căsătorie și despre cum a făcut cununia civilă în secret. Vedeta se pregătește de petrecere.

Roxana Ciuhulescu face cununia civilă: „Mă bucur că am făcut-o mai târziu decât niciodată”

acum 807 zile

Roxana Ciuhulescu se mărită astăzi cu bărbatul care i-a readus zâmbetul după divorț. „Mă bucur că am făcut-o mai târziu decât niciodată”, a declarat vedeta.

Betty Salam și Cătălin, logodnicul ei, detalii despre cununia lor civilă

acum 908 zile

Parcă mai zâmbitori ca niciodată Betty, fiica lui Florin Salam, și logodnicul ei, Cătălin, au dezvăluit publicului larg detalii despre cununia lor civilă, care va avea loc în ziua în care mireasa va deveni oficial majoră.

Este mai ÎNDRĂGOSTITĂ ca niciodată! Oana Zăvoranu, DEZVĂLUIRI INCENDIARE despre bărbatul pe care l-a cerut în căsătorie

acum 1378 zile

Bat clopotele de nuntă pentru Oana Zăvoranu! Vedeta pare să-și fi întâlnit în sfârșit sufletul pereche, drept urmare, nu a stat pe gânduri și chiar ea i-a făcut cererea în căsătorie bărbatului.

Nea Marin și vedetele merg la cununia civilă a celor doi miri

acum 1693 zile

Nea Marin și cele patru ajutoare participă la cununia civilă a celor miri, Ancuța și Dorel.

Sinteza Zilei: Totul despre nunta Elenei Băsescu

acum 2596 zile

"Sinteza Zilei" vă prezintă totul despre nunta fastuoasă a mezinei preşedintelui Traian Băsescu. În septembrie 2012, Elena Băsescu şi-a unit destinul cu Bogdan Ionescu, zis şi Syda. Petrecerea de la Palatul Snagov a adunat sute de celebrităţi, cu maşini luxoase şi averi impresionante.