Cautare: 169 rezultate dupa tagul "cutremur"

Avertismentul celui mai cunoscut seismolog român! "În 2040 va avea loc un mare cutemur"

acum 69 zile

Cel mai cunoscut seismolog analizează, în exclusivitate, cutremurul care a avut loc azi noapte în România! Vă reamintesc, un seism de 5 grade pe Richter a avut loc azi noapte, în judeţul Galaţi, la ora 1 şi 4 minute, la o adâncime de 23 de kilometri.

În plină pandemie, Grecia şi Italia au fost zguduite de cutremur

acum 104 zile

În plină pandemie de coronavirus, Grecia şi Italia au fost lovite şi de un cutremur puternic. Seismul a avut magnitudinea de 5,9 pe Richter şi a zguduit nord-vestul Greciei. Seismul a fost resimţit şi în unele zone din Italia, mai exact în Puglia şi Calabria. Cutremurul a provocat daune...

Star Matinal. Cutremur în Vrancea cu magnitudinea de 5.1 pe scara Richter

acum 155 zile

S-a înregistrat cel mai mare cutremur din ultima perioadă, în România. Cutremurul s-a produs în zona seismică Vrancea cu magnitudinea 5.1 pe scara Richter, la adâncimea de 120km, anunţă Institutul de Fizică a Pământului.

Neatza cu Răzvan și Dani. Florin Ristei s-a întors din Asia Express: După ce am plecat noi, în Filipine a fost un cutremur de 6,8. Am avut noroc

acum 201 zile

Florin Ristei s-a întors din Asia Express. ”După ce am plecat noi, în Filipine a fost un cutremur de 6,8. Am avut noroc”, a declarat artistul la Neatza cu Răzvan și Dani.

Star News. Un om de știință din Rusia susține că va avea loc un cutremur foarte mare în România

acum 229 zile

Se anunţă un posibil cutremur catastrofal în România! Un om de știință din Rusia, despre care se spune că anunță cu exactitate sesimele înainte de a se produce, susţine că în 2020, în România va avea loc un cutremur foarte mare, din cauza vibraţiilor, care au început să scadă.

România s-a clătinat din nou. Un cutremur a avut loc la 114 kilometri adâncime!

acum 406 zile

Seismul a avut loc în judeţul Buzău şi este al treilea din această săptămână. Un alt cutremur s-a produs luni, în Vrancea şi a avut o magnitudine de 3 grade pe scara Rihter, iar un alt seism s-a produs sâmbăta trecută, cu o magnitutine de 4.1, produs tot în Vrancea. Vă reamintim...

Tornade! Sfârşitul lumii e aproape!? Astrologul Minerva trage semnale de alarmă: Vor urma două eclipse curând

acum 421 zile

Invitată la "Agenţia VIP", Astrologul Minerva a făcut dezvăluiri total neaşteptate despre ceea ce s-ar putea întâmpla în ţara noastră.

Femeia care a prezis tragedia de la Colectiv, premoniții cutremurătoare: Ne așteaptă inundații, cutremur și un atentat!

acum 422 zile

Maria Gheorghiu, clarvăzătoarea care a prezis incendiul de la Colectiv, în direct, prin telefon, face din nou profeții cu ecou sumbru.

Cum și-a învins Mihai Bendeac frica de cutremur

acum 426 zile

Antena Stars a aflat care este cea mai mare frică a lui Mihai Bendeac! Prietenul lui, Flick, l-a dat de gol! Şi nu este vorba despre însurătoare.

Profesorul Gheorghe Mărmureanu a vorbit despre cutremurul cel mare! Când se va produce seismul care va afecta grav România

acum 487 zile

Profesorul Gheorghe Mărmureanu a vorbit despre cutremurul cel mare! Cel mai cunoscut seismolog român a refăcut calculele şi a anunţat când se va produce seismul care va afecta grav România. Mai mult, Gheorghe Mărmureanu a spus şi pe ce suprafaţă se întinde marele cutremul şi ce alte...

O poveste impresionantă! Monica Pop, vizitată în fiecare an de femeia pe care a salvat-o la cutremurul din 1977

acum 487 zile

Ioana Ionescu, unul dintre cei şase supravieţuitori scoşi de sub dărâmăturile blocului Scala, o vizitează în fiecare an pe Monica Pop, medicul care a salvat-o la cutremurul de pe 4 martie 1977.

România, lovită de şapte cutremure în două ore!

acum 513 zile

Cel mai cunoscut seismolog român, Gheorghe Mărmureanu, vine cu explicaţii în direct şi dezvăluie data cutremurului cel mare!

Un nou cutremur a avut loc în România. Seismul s-a produs în judeţul Vrancea

acum 527 zile

Potrivit Institutului Naţional de Cercetare-Dezvoltare pentru Fizica Pământului, cutremurul s-a produs în Vrancea, la ora 21:20, şi a înregistrat o magnitudine de 2,5 grade pe scara Richter. Epicentrul a fost la 90 de kilometri adâncime.

Un cutremur de 4,3 pe Richter a fost s-a resimţit în România!

acum 541 zile

Un cutremur puternic s-a produs astăzi în România! Acesta a avut o magnitudine de 4,3 pe Richter. Potrivit Institutului Naţional de Cercetare-Dezvoltare pentru Fizica Pământului, seismul a avut loc în judeţul Vrancea, la ora 13:36.

Mihai Constantinescu a suferit un atac de panică din cauza cutreumurului din 28 octombrie 2018

acum 606 zile

Invitat la "Prietenii de la 11", Mihai Constantinescu, în vârstă de 72 de ani, a suferit un atac de panică din cauza cutreumurului din 28 octombrie 2018.

Ce s-a întâmplat în locuința Savetei Bogdan în timpul cutremurului

acum 612 zile

Invitată în emisunea Răi da buni, Saveta Bogdan ne spune ce s-a întâmplat în locuința ei în timpul cutremurului. Interpreta de muzică populară mărturisește că s-a speriat foarte tare în momentul în care totul a început să se miște în jurul ei.

Cum a prins-o cutremurul pe Flavia: „Eram deja spălată pe dinți”

acum 614 zile

După ce au aflat cum a prins-o cutremurul pe Amalia, în weekend, Răzvan și Dani au luat-o la întrebări și pe Flavia. „Eram deja spălată pe dinți”, le-a spus frumoasa prezentatoare.

Amalia, despre cutremurul din weekend: „Am zburat din baie în dormitor”

acum 614 zile

Matinalii sunt curioși cum a petrecut colega lor în weekend. Amalia le povestește despre petrecerea de Halloween la care a participat, dar și despre cutremurul pe care l-a simțit: „Am zburat din baie în dormitor”.

România, zguduită de cel mai mare cutremur din ultimii patru ani

acum 615 zile

România a fost zguduită din nou noaptea trecută! Specialiştii spun că este cel mai mare cutremur din ultimii patru ani. Seismul s-a simţit la ora 3 şi 38 de minute în mai multe oraşe din ţară. Conform Institutului Naţional pentru Fizica Pământului, a avut 5,8 magnitudine pe scara...

Cum se acordă corect măsurile de prim ajutor în caz de cutremur

acum 621 zile

Cum se acordă corect măsurile de prim ajutor în caz de cutremur

1
2
3
4
5
»