Cautare: 93 rezultate dupa tagul "decembrie"

Horoscop 30 decembrie 2018. Gemenii trebuie să aibă grijă la cheltuieli

acum 177 zile

Horoscop 30 decembrie 2018. Gemenii trebuie să aibă grijă la cheltuieli.

Horoscopul Zilei, 21 decembrie 2018. Evitați să luați decizii sub impulsul momentului

acum 186 zile

Relațiile pe plan social evoluează foarte bine pentru nativii Berbec, iar pe plan financiar vor simți că se redresează.

Horoscopul Zilei, 20 decembrie 2018. O zi de joi plină de provocări noi

acum 187 zile

Berbec. Se accelereaza ritmul in aceste zile, sunteti poate nevoiti sa faceti niste alegeri fara sa aveti prea mult timp la dispozitie. Iar una dintre acestea ar putea fi legata de o destinatie pentru una dintre zilele libere ce vor urma, profitand de o oferta a unei agentii de turism.

Horoscopul Dragostei, 20 decembrie 2018. Ce zodii ar trebuie să se consulte cu partenerul de viață

acum 187 zile

Berbec. Sfaturile unei persoane mai în vârstă din familie vă poate ajuta să evitați greșeli costisitoare.

Meteo 20 decembrie 2018. Vremea se va menţine rece

acum 187 zile

Vremea se va menține rece, chiar geroasă, în nord, în centru și în sud-est. În timpul zilei, în zonele joase, va fi ceață.

Horoscopul Zilei, 20 decembrie 2018. Evenimente neprevăzute pentru nativii taur

acum 187 zile

Berbec. În prima parte a zilei este posibil ca simțul practic să fie diminuat să să aveți senzația că vă irosiți timpul.

Horoscopul zilei 14 Decembrie 2018. Leii demarează o super afacere

acum 193 zile

Berbec: Se pare că va invartiti în jurul argumentelor pro și contra unei decizii și va este greu să înclinați balanță într-o parte. Și chiar dacă nu va este felul așa, nu ar strică să lăsăți lucrurile sa se mai decanteze ori poate că vor apărea și acele indicii clare pe care...

Horoscopul Zilei, 13 decembrie 2018. Sfârșit de an destul de aglomerat pentru nativii Rac

acum 194 zile

Un sfârșit de an destul de aglomerat pentru voi: tot felul de activități cad acum în sarcina voastră ori poate voi vă simțiți datori să oferiți o mână de ajutor. Interes acum pentru o stațiune în care să vă refaceți forțele, energia, sănătatea.

Horoscopul Zilei, 10 decembrie 2018. Nativii berbec au parte de noutăți la locul de muncă

acum 197 zile

Berbec. O zi animata, cu destule noutati la serviciu sau in afaceri. Veti testa receptivitatea altora la idei ale voastre recente si, chiar daca nu obtineti acum raspunsurule dorite, se pare ca veti cauta sa le rafinati ori sa le adaptati, caci sunteti convinsi de valoarea acestora.

Horoscopul Dragostei, 10 decembrie 2018. Berbecii trebuie să fie foarte atenți la exprimare

acum 197 zile

Berbec. Relațiile cu cei din jur ar putea avea de suferit din cauza unor dificultăți de comunicare.

Horoscop carieră şi bani, 10 decembrie 2018. Scorpionii au parte de evenimente neașteptate

acum 197 zile

Taurii se pregătesc pentru o călătorie mai lungă sau într-un loc îndepărtat. Țineți seama de sfaturile unei rude mai în vârstă.

Horoscopul zilei 4 Decembrie 2018. Leii traversează o perioadă mai delicată

acum 203 zile

Berbec: Cheltuieli de tot felul: scăpați de angarale, facturi, restante. Pe de altă parte, va gândiți poate la o formă de investiții sau de economisire. Posibil să aibă partenerul de cuplu o perioada bănoasă și se vor rezolva multe.

Horoscopul zilei 3 Decembrie 2018. Racii trec printr-o perioada foarte încărcată

acum 204 zile

Berbec: Întâlniri și discuții în care chestiunile financiare joacă un rol important: renegociati poate înțelegeri anterioare legate de termene de plata, prețuri, rate, dobânzi. Continuă să se încălzească o relație care a trecut recent printr-o criză.

DOAR JOI și VINERI emisiunea ”Happy Night” se va difuza mai devreme de miezul nopții

acum 545 zile

Dragi happy-telespectatori, în următoarele două zile, în programul Happy Channel vor fi câteva schimbări. Joi, 28 decembrie, și vineri, 29 decembrie, emisiunea ”Happy Night” NU  se va mai difuza la miezul nopții, așa cum a fost de la începerea...

Horoscopul zilei 26 Decembrie 2017. Gemenii sunt așteptați de cei dragi acasă

acum 546 zile

Berbec: Ambiție, inspirație, gânduri mari pentru cei care așteaptă începutul anului viitor pentru a reveni în activitate. Zile neașteptat de pline pentru cei care, prin natura funcției sau a meseriei, se află în fața unui public, prestează un serviciu social, au un exemplu sau un...

Horoscopul zilei 25 Decembrie 2017. Berbecii traversează o perioadă încărcată

acum 547 zile

Berbec: Este o perioada a anului încărcată pentru voi și veți caută să faceți slalom între petrecerea din familie și invitații de la oameni cu care va vedeți rar, mai ales la momente importante. O supriză pentru voi în ceea ce privește un cadou, ceva cu o semnificație specială.

Horoscopul zilei 24 Decembrie 2017. Racii își vor scoate pereche în lume

acum 548 zile

Berbec: Posibil să va aduceți aminte în ultimul moment de o persoană sau de un cadou pe care nu va lasă inima să nu îl luați și, pentru această, apelați la fondul de rezervă. Va prinde bine o excursie prin împrejurimi că să respirați aer curat și să va puneți ordine în gânduri.

Horoscopul zilei 22 Decembrie 2017. Leii primesc vești bune de la cei dragi

acum 550 zile

Berbec: Se naște o dorința, un vis, abia așteptați să începeți un proiect, să dați viață unei idei. Și totuși, ar fi bine să cumpăniti, să acordați atenție sugestiilor pe care le primiți, chiar dacă până la urmă voi sunteți aceia care faceți alegerile și luați deciziile.

Horoscopul zilei 21 Decembrie 2017. Gemenii traversează o perioadă dificilă

acum 551 zile

Berbec: Ar putea apărea o suma cu care să achitați o rată sau o restanță fără să mai apelați la fondul de rezervă. Încep să devină reale mare parte dintre promisiunile care vi s-au făcut ori din planurile voastre recente.

1
2
3
4
5