Cautare: 4 rezultate dupa tagul "declaratie de iubire"

Lidia Buble, declarație de iubire pentru Răzvan Simion: ”Este cel mai bun bărbat și... Mă super rușinez când sunt întrebată despre el”

acum 56 zile

Lidia Buble îi face o declarație de iubire lui Răzvan Simion. ”Este cel mai bun bărbat și... Mă super rușinez când sunt întrebată despre el”, a spus artista.

Cea mai emoționantă declarație de iubire primită de Cristina Ciobănașu și Vlad Gherman de la un fan

acum 376 zile

În 2011, cei doi prezentatori Happy Channel, Cristina Ciobănașu și Vlad Gherman, luau contact cu lumea artistică. De atunci, numărul fanilor cuplului a crescut de la an la an. Iar întâlnirile față în față sunt de fiecare dată emoționante de ambele părți,...

Laurette se topește de dor: ”Ești singura ființă din lumea asta care mă iubește”

acum 874 zile

Fosta asistenta tv, Laurette, nu conteneste sa surprinda. Dupa aparitia ei alaturi de omul de afaceri Ion Tiriac, la malul marii, Laurette umple internetul cu declaratii de iubire.

VIDEO! Cum se cucereste o femeie in cateva minute

acum 2079 zile

Paginile de Internet si revistele de gen sunt pline de sfaturi despre cum se cucereste o femeie in 10 pasi, cum trebuie sa arati si care sunt replicile de agatat cu cea mai mare rata de succes. Uneori, insa, e suficient ca cel de care esti indragostita sa fie spontan, sa traiasca cu...

Antena 1


Stirile Antena 1 Observator

observator.tv