Cautare: 325 rezultate dupa tagul "denisa"

Denisa, din trupa Bambi, se descurcă de minune în afaceri!

acum 34 zile

Când a intrat în afaceri a învăţat foarte mult de la Mircea dar a ajutat-o şi experienţa ei în relaţia cu mass media. A ştiut cum să promoveze afacerea, cum să se impună pe piaţă.

Star Matinal. Concurentele de la Insula Iubirii, complet transformate. Evoluția lor

acum 65 zile

Denisa s-a transformat ea însăși într-o ispită și a făcut show, goală, în această vară, la o terasă. Paparazzii au pus mâna pe imaginile incendiare. După ce a fost înșelată de Costas și criticată de ispita Andi, Geanina și-a dat seama că tot lângă bărbatul de acasă e cel...

Star News. De ce a anulat nunta Denisa de la Bambi

acum 71 zile

Deşi este logodită de aproape un an, Denisa Bambi nu se căsătoreşte. Aceasta ne-a dezvăluit motivul pentru care încă nu a spus ,,da" în faţa altarului.

Neatza cu Răzvan și Dani te deşteaptă... de ziua ta! La mulți ani, Denisa!

acum 74 zile

Vrei să te trezim cu melodia ta preferată? Spune care este piesă cu care vrei să-ţi începi ziua / da-ne numărul de telefon pe mesaj privat şi......te poţi trezi cu un apel de la noi! Serviciul "Neatza te deşteaptă... de ziua ta!" va urează "La mulţi ani!".

Insula Iubirii. Ce s-a întâmplat cu relaţia dintre Denisa şi Adrian: "Până la urmă iubirea învinge!"

acum 86 zile

La un an şi jumătate de la experienţa de pe Insula Iubirii, lucrurile stau cu totul diferit în cuplul Denisa şi Adrian. Cei doi au anunţat că sunt şi acum împreună.

Insula Iubirii. Andi, despre "dream date"-ul cu Denisa: Mă enervează ipocrizia pe care o are! Îmi doream să se termine cât mai repede!

acum 106 zile

Andi s-a declarat total dezgustat de experienţa pe care a trăit-o cu Denisa la "dream date". Ispita a încercat să nu îi dea nicio sansă Denisei în tot acest timp!

Insula Iubirii. Denisa şi Adrian au dat verdictul după experienţa lor pe insulă! Vor pleca sau nu împreună?

acum 106 zile

Primii concurenți care vor înfrunta ceremonia focului sunt Denisa și Adrian, cuplul din Cluj, care au venit în Thailanda cu o relație de cinci ani în spate. Cei doi vor fi puși față în față și vor fi nevoiți să răspundă celei mai importante întrebări de cuplu: „Ați venit...

Insula Iubirii. Adrian dă detalii incredibile din trecutul Denisei: M-a înşelat cu fostul ei iubit! Dar am iertat-o!

acum 106 zile

Primii concurenți care vor înfrunta ceremonia focului sunt Denisa și Adrian, cuplul din Cluj, care au venit în Thailanda cu o relație de cinci ani în spate. Adrian dă detalii incredibile din trecutul Denisei, despre care spune că l-a înşelat cu fostul ei iubit!

Insula Iubirii. Adrian şi Denisa, întâlnire electrizantă la ceremonia focului! "Ai făcut sau nu sex cu Andi?"

acum 106 zile

Primii concurenți care vor înfrunta ceremonia focului sunt Denisa și Adrian, cuplul din Cluj, care au venit în Thailanda cu o relație de cinci ani în spate. Adrian nu crede că Denisa nu a făcut sex cu Andi, chiar dacă aceasta i-a repetat că nu s-a întâmplat nimic!

Insula Iubirii. Denisa, cu ochii în lacrimi după plecarea ispitelor de la Minitel: Cred că e prima datâ când gândesc cu inima, nu cu mintea

acum 106 zile

Dacă la Purimuntra despărţirea nu s-a lăsat cu lacrimi, la Minitel, dispariţia ispitelor masculine a lăsat un gol mare în sufletul fetelor! Cel mai afectată s-a arătat Denisa, care plânge după Andi!

Insula Iubirii. Denisa l-a invitat pe Andi în camera ei! Ispita a renunțat la tricou imediat cum a intrat în cameră

acum 113 zile

Sub pretextul unui masaj, Denisa de la Insula Iubirii. l-a invitat pe Andi în camera ei! Iată ce a urmat imediat după lăsarea serii.

Insula Iubirii. Denisa, criză de gelozie în fața ispitei Andi: Pe mine chiar mă irită

acum 113 zile

Denisa de la Insula Iubirii are parte de o criză de gelozie în fața ispitei Andi. ”Pe mine chiar mă irită”, a afirmat ispita. făcând referire la comportamentul Denisei.

Ispitele Ionuț şi Maria au părăsit Insula Iubirii! Ionuţ: Denisa a fost o experiență oau! pentru mine

acum 113 zile

Ispitele Ionuț şi Maria au părăsit Insula Iubirii! ”Denisa a fost o experiență oau! pentru mine”, a declarat Ionuţ înainte de a părăsi insula.

Insula Iubirii. Denisa, mesaj neașteptat pentru Adrian: Sper să rămânem împreună și să ne întemeiem o familie

acum 113 zile

Denisa de la Insula Iubirii are un mesaj total neașteptat pentru Adrian, fostul ei iubit. ”Sper să rămânem împreună și să ne întemeiem o familie”, i-a transmis aceasta.

Insula Iubirii. Geanina se gândește la răzbunare: Îmi doresc să îi dau o lecție Denisei. Este perversă!

acum 113 zile

Geanina de la Insula Iubirii se gândește la răzbunare, după ce Denisa i-a furat partenerul, pe inspita Andi. ”Îmi doresc să îi dau o lecție Denisei. Este perversă”, a declarat aceasta.

Insula Iubirii. Denisa, despre sărutul cu Ispita Andi: Am simțit fluturi în stomac

acum 113 zile

Denisa de la Insula Iubirii comentează sărutul cu Ispita Andi. ”Am simțit fluturi în stomac”, a afirmat aceasta, vizibil mulțumită.

Andi i-a pus gând rău Denisei, printr-un plan bine pus la punct! "Mi-e frică să nu mă dau de gol"

acum 120 zile

Dispariţia lui Andi a fost motivată de o discuţie de importanţă majoră pentru cursul viitoarelor evenimentelor la Minitel cu echipa de producţie. Împreună cu George a decis să facă un experiment care le implică pe Denisa şi Geanina.

Insula Iubirii. Dispariţia lui Andi de la petrecere le-a pus pe jar pe Denisa şi Geanina

acum 120 zile

La Minitel a avut loc o nouă petrecere tematică. Dispariţia temporară a lui Andi de la eveniment le-a pus pe jar pe Denisa şi Geanina

Insula Iubirii. Adrian, confesiuni sincere în fața lui Eusebiu: Mi-e foarte dor de fosta mea iubită

acum 127 zile

Adrian și-a deschis sufletul și a făcut confesiuni sincere în fața lui Eusebiu. „Mi-e foarte dor de fosta mea iubită. Aș vrea să mă împac cu ea daca e cuminte.”, a spus Adrian.

Insula Iubirii. Denisa o pune la punct pe Geanina, iar prietenia lor ia sfârșit: Nu s-a despărțit de tine pentru mine. Să-ți fie clar asta!

acum 127 zile

Denisa a ales să poarte o discuție serioasă cu Geanina și să-i explice tot ceea ce se întâmpla între ea și ispita masculină. La final, fetele pun capăt celei mai false prietenii de pe Insula Iubirii. „Nu s-a despărțit de tine pentru mine. Să-ți fie clar asta!”, a spus Denisa.

1
2
3
4
5
»

Stirile Antena 1 Observator

observator.tv