Cautare: 17 rezultate dupa tagul "dermatolog"

Neatza cu Răzvan și Dani. Bună dimineața, sănătate! Alunițele de piele. Când trebuie să mergem la dermatolog

acum 38 zile

Simona Dragomir, specialistul în sănătate de la Neatza cu Razvan si Dani, a explicat când ar trebui să ne îngrijoreze alunițele.

Bună dimineața, Sănătate! Ghidul frumuseții de primăvară: cum ne îngrijim tenul, părul și corpul

acum 225 zile

Simona Dragomir, specialistul în sănătate de la Neatza, a aflat de la dr. Viviana Iordache, medic dermatolog, cum să ne îngrijim tenul, părul și corpul, în sezonul de primăvară.

Pericolele care le ascund saloanele de cosmetică: ”Unele tratamente creează dependență”

acum 409 zile

Doctorul dermatolog Mihaela Leventer a venit la Star Matinal și a vorbit despre pericolele pe care le ascund saloanele de cosmetică.

Cum să ne protejăm pielea vara: ”Sunt recomandate cremele de soare, cu protecție de la 30 în sus”

acum 426 zile

Doamna doctor Mihaela Leventer, medic dermatolog, a venit la ”Prietenii de la 11” și a vorbit despre afecțiunile pielii cu care ne confruntăm vara.

Cancerul de piele, semne care trebuie să te trimită de urgență la medic

acum 504 zile

Specialistul vorbește despre cancerul de piele, cum apare și cum se poate trata acesta. Expertul susține că expunerea prelungită la soare poate genera probleme ale pielii.

Pericolul care se ascunde în deodorant. Substanțele periculoase din antiperspirante

acum 505 zile

Expertul dematolog vorbește despre pericolele la care se expun cei care folosesc deodorant și antiperspirante. Acestea pot provoca numeroase probleme.

Știai că epilarea poate să îți provoace cancer: ”Firul blond sau roșcat nu poate să fie epilat cu laser”

acum 563 zile

Specialistul vorbește despre epilarea cu laser. Dermatologul susține că epilarea cu laser nu funcționează la fel de bine pe firele de păr deschise la culoare.

Epilarea, pericol pentru sănătate. Care sunt cele mai riscante metode pentru epilare

acum 563 zile

Dermatologul vorbește despre riscurile la care se supun persoanele atunci când se epilează. Specialistul recomandă înlocuirea produselor de unică folosință după o singură utilizare.

Pericolul din săpun! La ce riscuri te expui în fiecari zi, fără să știi!

acum 580 zile

Invitat la "Star Matinal", doctorul dermatolog Lawrence C. Nwabudike a explicat, în direct, la ce pericol ne expunem când folosim același săpun.

Gest Uimitor! Sânziana Buruiană și-a dus fetița la salon. Micuța și-a făcut unghiile și și-a pus extensii

acum 590 zile

Dr. Lawrence C. Nwabudike vorbește despre probleme generate de machiaj pentru copii. Specialistul susține că produsele de machiaj sunt periculoase pentru cei mici.

Prosiazis? Iată 5 trucuri folosite de Kim Kardashian împotriva acestei afecțiuni

acum 1136 zile

Kim Kardashian dezvaluie trucurile pe care le foloseate impotriva psoriazisului, iar principalul element in tratamentul vedetei este cortizonul.

Ce se întâmplă cu pielea noastră când zburăm cu avionul? Vezi care este cel mai prietenos mijloc de transport pentru TEN

acum 1256 zile

Potrivit specialiștilor în dermatologie, zborul cu avionul este cel mai agresiv pentru pielea noastră.

Reguli de protecţie a pielii în timpul verii

acum 1588 zile

Dr. Victor Clătici, medic primar dermatolog, a venit la Neatza să vorbească despre cum să ne ferim de insolaţii şi de arsuri.

VIDEO! Afla cum tratezi dermatita seboreica!

acum 3258 zile

Nu orice problema a pielii trece de la sine. Uneori, o vizita la medicul dermatolog este foarte importanta pentru a ne recapata frumusetea si sanatatea.   Dermatita seboreica este o afectiune comuna in zilele noastre, 1 din 5 persoane are o forma a acestei boli....

Cum iti alegi crema de noapte ideala

acum 3284 zile

O lume ideala ar fi aceea in care un "ser magic", la sticla, sa reduca instant cearcanele, ridurile si alte imperfectiuni.   Insa poti reduce din aceste efecte nedorite, alegand crema de noapte ideala. Trebuie sa constientizezi faptul ca o crema de noapte este...