Cautare: 833 rezultate dupa tagul "dezvaluiri"

Viorica Macovei, supranumită Floarea Bucovinei, la un pas de moarte

acum 6 zile

Viorica Macovei, supranumită Floarea Bucovinei, face dezvăluiri de suflet. Artista susține că a fost la un pas de moarte, în urmă cu ceva timp.

Jean de la Craiova face dezvăluiri despre copilăria grea pe care a trăit-o

acum 9 zile

S-a zbătut, în sărăcie lucie, dar a reuşit să îşi croiască drumul lui, în viaţă şi să devină unul dintre cei mai cunoscuţi artişti! Jean de la Craiova face dezvăluiri tulburătoare, despre copilăria grea pe care a trăit-o! Cântăreţul s-a confruntat cu lipsuri și greutăţi...

Interviu în exclusivitate la Dana Războiu! Dezvăluiri pe care nu le-a spus niciodată

acum 20 zile

Dana Războiu, celebra jurnalistă, ne prezintă prima ei casă şi face confesiuni de suflet! Vorbeşte despre sacrificiile pe care le-a făcut în viaţă, dar şi despre relaţia cu părinţii ei.

Petronela și Lică, dezvăluiri ce așteptau momentul potrivit: Totul a fost o glumă, nu suntem un cuplu!

acum 30 zile

Petronela și Lică recunosc că nu formează un cuplu. Totul a fost o glumă. Cum vor reacționa ceilalți concurenți. Dacă vreţi să revedeți cele mai bune momente din emisiunea Mireasa și să urmăriți live pe concurenți 24/24, atunci sunteţi la un singur click de această...

Ioana Ginghină, viața după divorț! Celebra actriță face dezvăluiri în premieră

acum 31 zile

Şi-a ţinut departe de ochii lumii, viaţa personală, dar şi-a luat inima în dinţi şi a spus tot ce are pe suflet. Celebra actriţă, Ioana Ginghină, ne-a deschis uşa superbei sale case şi ne-a făcut destăinuiri, în exclusivitate, despre cum îşi duce traiul, după despărţirea de...

Prietenul iubitului Margheritei, dezvăluiri bombă: Cu ajutorul a două parafe medicale făcea rețete și le vindea

acum 32 zile

Prietenul iubitului Margheritei face dezvăluiri incredibile. Iubitul artistei ar avea două parafe medicale. Cu acestea reușea să realizeze rețete cu droguri.

Dumitru Prunariu, dezvăluiri despre viața extraterestră

acum 50 zile

Dumitru Prunariu, dezvăluiri despre viața extraterestră

Mirela Baniaş, fostă concurentă la Insula Iubirii, face dezvăluiri tulburătoare despre cele mai grele momente din viaţa ei

acum 52 zile

O concurentă de la Insula Iubirii suferă enorm după ce şi-a pierdut cea mai dragă fiinţă. Mirela Baniaş face dezvăluiri tulburătoare despre cele mai grele momente din viaţa ei.

Andra rupe tăcerea! Dezvăluiri dureroase din trecutul amoros! "Am trăit într-o relaţie bolnavă de manipulare"

acum 79 zile

Trecutul nu-i dă pace! Andra face dezvăluiri surprinzătoare din relaţia cu fostul iubit!

Dezvăluiri despre viața lui Ciprian! Concurentul a plătit cu libertatea greșelile tinereții: Am fost închis un an de zile pentru mărturie mincinoasă!

acum 86 zile

Ciprian face dezvăluiri despre trecutul său. Concurentul a fost închis timp de un an pentru mărturie mincinoasă. A încercat să ajute un prieten. Dacă vreţi să revedeți cele mai bune momente din emisiunea Mireasă și să urmăriți live pe concurenți 24/24, atunci sunteţi la un...

La ce concluzii a ajuns Cobra Tate în privința coronavirusului

acum 91 zile

Priviți o serie de dezvăluiri pe care le face Cobra Tate în legătură cu coronavirusul. La ce concluzie a ajuns milionarul.

Noi dezvăluiri despre despărţirea Andreei Bălan de George Burcea

acum 92 zile

Dezvăluiri despre despărţirea Andreei Bălan de George Burcea! Ştim ce se întâmpla, de fapt, cu soţul artistei şi cum a încercat ea să-l ajute! Care este adevărul dureros despre relaţia pe care o au cei doi acum.

Carmen Grebenişan, lucruri nespuse din culisele "Asia Express": Au fost tensiuni foarte mari în spatele camerelor!

acum 107 zile

Carmen Grebenişan face dezvăluiri, în direct, din culisele Asia Express! Ce nu s-a spus până acum şi ce se întâmpla când se opreau camerele de filmat aflăm de la celebra vloggeriţă

Dezvăluiri din Asia Express. Vedetele au râs în hohote!

acum 108 zile

Trec prin misiuni una mai grea decât cealaltă, dar când vine vorba de râs, râd cu lacrimi! Vedetele care au rămas în cursa Asia Express, cel mai dur reality-show, îmbină utilul cu plăcutul, la fiecare probă. Iar la final show-ului o singură pereche de vedete va câştiga marele premiu...

Nelu, tatăl lui George Burcea, declaraţii în premieră despre scandalul momentului! "Vrea să mă distrugă"

acum 116 zile

Tatăl lui George Burcea a decis să dea cărțile pe față, după ce a fost asupru judecat de către fiul său, dar și amenințat cu bătaia. Bărbatul a venit în platoul Răi Da Buni unde a spus lucrurilor pe nume.

Prima apariție publică a tatălui lui George Burcea! "A înscenat totul! M-a văzut prima dată când avea 18 ani"

acum 116 zile

Tatăl lui George Burcea a decis să dea cărțile pe față, după ce a fost asupru judecat de către fiul său, dar și amenințat cu bătaia. Bărbatul a venit în platoul Răi Da Buni unde a spus lucrurilor pe nume.

Nico şi Andra, dezvăluiri din "Asia Express"! "Am slăbit trei kilograme în prima săptămână!"

acum 126 zile

Prima echipă eliminată de la "Asia Express" face dezvăluiri inedite. Invitate în platoul emisiunii "Răi da' buni", Nico şi Andra au vorbit despre perioada din timpul filmărilor, dar şi despre greutăţile cu care s-au confruntat!

Topul celor mai nebuneşti întâmplări din viaţa excentricului Serghei Mizil!

acum 143 zile

Serghei Mizil, dezvăluiri incredibile despre trăznăile din tinereţe! Topul celor mai nebuneşti întâmplări din viaţa excentricului afacerist!

Star News. Dezvăluiri şocante despre ultima perioadă din viaţa Denisei Răducu. Ce era artista obligată să facă pentru interlopi

acum 143 zile

Dezvăluiri şocante despre ultima perioadă din viaţa Denisei Răducu! Tatăl regretatei artiste mărturiseşte abia acum ce era artista obligată să facă pentru interlopi, deşi asta îi provoca multă suferinţă.

Star News. Dezvăluiri din trecutul mai puţin ştiut al lui Dan Negru, regele audienţelor

acum 149 zile

E regele audienţelor, dar spune că dacă s-a întoarce în trecut ar renunţa la televiziune! Am aflat cu ce se ocupa Dan Negru înainte de a deveni cel mai cunoscut prezentator din România.

1
2
3
4
5
»