Cautare: 394 rezultate dupa tagul "diana munteanu"

Neatza cu Răzvan și Dani. Cine va face parte din juriul concursului Cel mai sexy tatic

acum 11 zile

Juriu concursului Cel mai sexy tatic, de la Neatza cu Răzvan și Dani, este format din Diana Munteanu, Andreea Bănică și Ruxandra Luca.

Ajut eu! Diana Munteanu, alături de Ilie Mario: O să-l ajut cu ghetuțele de fotbal

acum 12 zile

Ilie Mario, un puști de 12 ani, fotbalist la Asociația Județeana de Fotbal Dolj, extrem de talentat. Părinții - oameni normali. Copilul nu vrea ca pasiunea lui pentru fotbal sa fie o povara financiară. Mereu își strânge bănuți pentru echipamente noi. Părinții ii pot cumpara doar de...

Diana Munteanu, surpriza din bucătăria Chefi la cuţite. Chef Florin Dumitrescu: După cum a gătit este cineva credincios care umblă pe la biserici

acum 86 zile

Diana Munteanu este surpriza din această ediție Chefi la cuţite. ”După cum a gătit este cineva credincios care umblă pe la biserici”, a comentat preparatul chef Florin Dumitrescu.

Neatza cu Răzvan și Dani. Ți-ai pregătit bagajul de vacanță? Uite ce își pun în valiză Nicole Cherry, Ana Baniciu și Diana Munteanu!

acum 141 zile

Diana Enciu, Alina Tănasă, Nicole Cherry, Ana Baniciu și Diana Munteanu au dezvăluit pentru "Neatza cu Răzvan și Dani" ce ar purta în această vară la plajă.

Cantus Mundi București Fest, un eveniment pentru copii, părinți și bunici

acum 153 zile

Marian Duță, reporterul emisiunii "Neatza cu Răzvan și Dani", în direct, din Parcul Herăstrău, alături de Diana Munteanu, ne prezintă festivalul Cantus Mundi București Fest, un eveniment pentru copii, părinți și bunici.

Scena Misterelor. Masca Cavalerul în armură. Diana Munteanu și Bogdan Boantă urcă pe taurul mecanic

acum 195 zile

Masca Cavalerul în armură. În lupta pentru indicii de la Scena Misterelor au intrat Diana Munteanu și Bogdan Boantă sunt desemnate să urce pe taurul mecanic. Care dintre ele va rezista cel mai mult în șa, veți în clipul de sus.

Scena Misterelor. Masca Zeus. Test de cultură generală pentru Diana Munteanu și Bogdan Boantă

acum 195 zile

Pentru a afla cine este în spatele măștii Diana Munteanu și Bogdan Boantă trebuie să răspundă la câteva întrebări de cultură generală.

O vrăjitoare i-a fermecat pe concurenți la Scena Misterelor

acum 202 zile

Raluka, Ramona Olaru de la Neatza, Andrei Duban și Dorian Popa, din echipa Starurilor, și Diana Munteanu, Tania Popa, Pepe și Cosmin Seleși, din cea a Galacticilor, trebuie să ghicească cine este în spatele măștii de "vrajitoare".

Telefonul fără fir la Scena Misterelor! Ce mesaj a transmis Vikingul?

acum 202 zile

Vedetele din cele două tabere vor trebui să reproducă ce spune masca Vikingul, la Telefonul fără fir, să continue expresii celebre românești.

Raluka, Ramona Olaru, Tania Popa și Andrei Duban intră în jocul măștilor, la Scena misterelor

acum 202 zile

Raluka, Ramona Olaru de la Neatza, Andrei Duban și Dorian Popa, din echipa Starurilor, și Diana Munteanu, Tania Popa, Pepe și Cosmin Seleși, din cea a Galacticilor, se vor întrece în a spune corect cine sunt celebritățile deghizate. Ca să beneficieze de indiciile pe care prezentatorul...

Scena Misterelor. Masca Fantoma de la Operă. Test de cultură generală pentru Diana Munteanu și Andrei Ștefănescu

acum 209 zile

Pentru a afla cine este în spatele măștii Fantomei de la Operă, Diana Munteanu și Andrei Ștefănescu trebuie să răspundă la câteva întrebări de cultură generală.

Scena Misterelor. Masca Extraterestrul. Viorica Macovei și Diana Munteanu trebuie să recunoască o melodie mimată de Romică Țociu

acum 209 zile

În lupta pentru indicii au intrat Viorica Macovei și Diana Munteanu, care trebuie să recunoască o melodie mimată extrem de amuzant de Romică Țociu. iată cum s-au descurcat cele două vedete.

Cea mai tare telenovelă se filmeaza la Scena Misterelor! Iron Man, amantul Dianei Munteanu

acum 216 zile

Andreea Bănică, Rona Hartner, Dorian Popa, din echipa Starurilor, și Monica Anghel , Matteo și Cosmin Seleși, din cea a Galacticilor, trebuie să ghicească cine este în spatele măștii de Iron Man.

Telefonul fără fir la Scena Misterelor! Cosmin Seleși, către Pepe: Nu înțeleg ce zice Dan Negru

acum 216 zile

Andreea Bănică, Rona Hartner, Dorian Popa, Marcel Pavel, din echipa Starurilor, și Monica Anghel, Diana Munteanu, Pepe, Matteo și Cosmin Seleși, din cea a Galacticilor, au trebuit joace telefonul fara fir, pentru a câștiga un indiciu pentru următoarea mască.

Monica Anghel, Matteo, Andreea Bănică și Marcel Pavel intră în jocul măștilor, la “Scena misterelor”

acum 216 zile

Taberele din această ediție „Scena misterelor” care vor trebui să afle cine sunt cele șase celebrități care se deghizează pe scena show-ului prezentat de Dan Negru, alături de Romică Țociu, vor fi formate din Andreea Bănică, Rona Hartner, Dorian Popa, Marcel Pavel, din echipa...

Lupta pentru indicii. Andrei Duban și Diana Munteanu probleme la proba de citire

acum 223 zile

În lupta pentru indicii au intrat Andrei Duban și Diana Munteanu care trebuie să recunoască un text. Cum s-au descurcat cele două echipe.

Echipa Starurilor a câștigat ediția a IX-a de la Scena Misterelor

acum 230 zile

Dorian Popa, Andrei Duban, Rona Hartner, Cristina Ciobănașu și Alex Velea , care fac au alcătuit echipa Starurilor, au câștigat a IX-a ediție de la "Scena Misterelor".

Roboface a venit cu mișcările lui Mick Jagger, la Scena Misterelor!

acum 230 zile

Dorian Popa, Andrei Duban, Rona Hartner, Cristina Ciobănașu și Alex Velea, din echipa Starurilor, și Pepe, Cosmin Seleși, Diana Munteanu, Antonia și Vlad Gherman, din cea a Galacticilor, trebuie să ghicească cine este în spatele măștii de "Roboface".

Moș Ene a venit la Scenă Misterelor cu "Visele"

acum 230 zile

Dorian Popa, Andrei Duban, Rona Hartner, Cristina Ciobănașu și Alex Velea, din echipa Starurilor, și Pepe, Cosmin Seleși, Diana Munteanu, Antonia și Vlad Gherman, din cea a Galacticilor, trebuie să ghicească cine este în spatele măștii de "Moș Ene".

A început măcelul! King Kong a altoit toate vedetele de la Scenă Misterelor

acum 230 zile

Nea Mărin, costumat în gorila uriașă King Kong, a luat la altoit toate vedetel din platoul "Scena Misterelor", să se răzbune pe palmele primite la începutul emisiunii.

1
2
3
4
5
»

Stirile Antena 1 Observator

observator.tv