Cautare: 57 rezultate dupa tagul "dor"

Bărbatul bătut de iubită își cere iertare. Marian nu mai reuşeşte să doarmă, de dor şi de disperare

acum 109 zile

Cu lacrimi în ochi, îşi urlă dragostea! Un bărbat care susţine că ar fi fost lovit şi zgâriat pe faţă de iubita sa, iar mai apoi alungat de acasă, o imploră pe femeie să-l. ierte. Îndrăgostit până peste cap, omul spune că de mai de bine o lună, nu mai reuşeşte să doarmă,...

Dragoste fără secrete. O poză cu fiul lor a stârnit lacrimi de fericire şi de dor pe obrajii lui Laurenţiu şi ai Oanei!

acum 351 zile

Au curs lacrimi de fericire şi de dor pe obrajii lui Laurenţiu şi ai Oanei de la "Dragoste fără secrete". Cu ocazia unei zile speciale în viaţa lor, cei doi au primit o surpriză de porporţii: o poză cu fiul lor.

Iubitul lui Brigitte Sfăt se usucă de dor şi jale!

acum 499 zile

Iubitul lui Brigitte Sfăt se usucă de dor şi jale! Corneluş spune că nu mai doarme şi nu mai mănâncă de când e departe de brunetă. Şi totuşi, şi-a adunat puterile, şi-a pus un costum şi a ieşit în lume.

Marinela, cuprinsă de dorul lui Iulian. Ispita George: „Plangea cu lacrimi false”

acum 664 zile

Marinela a fost cuprinsă de dorul lui Iulian și s-a retras de la petrecere. Ispita George a observat că ceva nu este in regulă cu tristețea ei:: „Plangea cu lacrimi false”.

Hannelore, în lacrimi de dorul iubitului ei: „Vorbesc toată ziua despre el”

acum 669 zile

Hannelore a clacat și a izbucnit în lacrimi de dorul iubitului ei. „Vorbesc toată ziua despre el”, a declarat aceasta la interviu.

Ozana Barabancea, mesaj dureros pentru mama ei: „Mama, îți mulțumesc! Mi-e așa dor de tine!”

acum 719 zile

A încurajat-o să îşi urmeze pasiunea, dar nu a apucat să o mai vadă, atunci când a cunoscut succesul. Ozana Barabancea este distrusă de durere! Vedeta i-a transmis mamei sale un mesaj dureros, care a lăsat pe toată lumea cu ochii în lacrimi.

Serghei Mizil, răpus de dorul fiicei sale plecată pe un vas de croazieră

acum 724 zile

Serghei Mizil, răpus de dorul fiicei sale plecată pe un vas de croazieră. Revederea dintre cei doi are loc în direct, la Agenția VIP.

Adriana varsă lacrimi amare de dorul fetiței ei: „Am stat cu fiica mea trei ani în România”

acum 731 zile

Adriana a fost căsătorită cu un bărbat de origine arabă, cu care are și o fetiță. După ce s-au despărțit, fostul ei soț a cerut custodia copilului și, de atunci, Adriana nu și-a mai văzut fetița.

Petrică Mîțu Stoian copleșit de dorul părinților. Artistul vorbește despre casă și trecut

acum 795 zile

Petrică Mîțu Stoian este copleșit de dorul părinților. Artistul rememorează numeroase momente frumose petrecute în compania părinților săi.

Ce spune bărbatul care i-a interzis mamei bolnavă să-şi mai vadă copiii?

acum 820 zile

Nicoleta Spătaru plânge de dorul copiilor ei! Femeia, care a suferit o operaţie complicată, susţine că are interzis de la soţul alcoolic la viaţă şi la copii!

O mamă bolnavă susţine că are interzis de la soţul alcoolic la viaţă şi la copii!

acum 820 zile

Nicoleta Spătaru plânge de dorul copiilor ei! Femeia, care a suferit o operaţie complicată, susţine că are interzis de la soţul alcoolic la viaţă şi la copii!

Călin Geambașu, îngenuncheat de dragoste și dor: „Mama este cea pe care o porți în suflet până la adânci bătrâneți”

acum 848 zile

Călin Geambașu, învitat în emisiunea ”Răi da buni”, mărturisește că este îngenuncheat de dragoste și dor: „Mama este cea pe care o porți în suflet până la adânci bătrâneți”.

Ozana Barabancea: „Dorul de părinți este un gol infinit în suflet”

acum 878 zile

Ozana Barabancea primește foarte multe mesaje de la tatăl decedat. Artista spune că dorul de părinți este un gol infinit în suflet.

Maria Buză, sfâșiată de dor: „Sora mea ar fi împlinit ieri 64 de ani”

acum 894 zile

Maria Buză, în lacrimi! Ar fi trebuit să-şi serbeze sora, însă destinul i-a răpit-o în urmă cu doar câţiva ani, după ce abia s-au regăsit.

Vedetele de la Asia Express, măcinate de dor. Liviu Vârciu: ”Îmi este dor de fete foarte tare, când spun fete, de toate trei”

acum 927 zile

Liviu Vârciu şi Andrei Ștefănescu vor să pară mereu puternici. Dar chiar dacă zâmbesc în faţa camerei, există un lucru care îi macină mai tare decât probele extrem de dificile de la super show-ul Asia Express Liviu Vârciu şi Andrei Ștefănescu vor să pară mereu...

Sunt departe unul de altul, dar își duc dorul. Ce mesaje își transmit Smiley și Gina Pistol

acum 936 zile

Chiar dacă se află la mii de kilometri distanţă, Gina Pistol i-a demonstrat lui Smiley că se gândeşte non-stop la el! Imaginile care dovedesc cât de mult îşi duc dorul cei doi.

Ce face Smiley în lipsa Ginei. Artistul își ocupă timpul cu prietenii

acum 952 zile

Se pare că Smiley suferă de insomnii când Gina Pistol nu este acasă. Artistul încearcă să își ocupe timpul cu diverse lucruri și a mers la o întalnire cu prietenii.

Paula Chirilă, în depresie după moartea tatălui: „Mi-e foarte dor de tatăl meu. Moartea lui a fost un șoc”

acum 962 zile

O celebră prezentatoare de la noi, în depresie după ce şi-a găsit tatăl mort! Pentru prima oar, Paula Chirilă face dezvăluiri dureroase despre drama pe care a trăit-o după ce şi-a pierdut părintele.

Florin Chilian - "Dor"

acum 1138 zile

Celebrul artist, Florin Chilian, invitat în emisiunea Xtra Night Show de Dan Capatos, cântă piesa "Dor".

Familia, dorul cel mai mare al vedetelor muzicii populare atunci când merg la concerte!

acum 1148 zile

Nepoţii şi copiii, dorul cel mai mare al vedetelor muzicii populare atunci când merg la concerte!

1
2
3