Cautare: 39 rezultate dupa tagul "dr house"

Doctor House a dat bisturiul pe pistol. În ce nou serial îl poţi vedea

acum 1594 zile

Hugh Laurie, faimosul doctor House, joacă acum într-un serial poliţist intitulat „The Night Manager“, ecranizare a unui roman scris de John le Carré.

Îţi place de Dr. House? Top replici amuzante care l-au consacrat

acum 1594 zile

"Dr. House", un serial fenomen care a strâns zeci de milioane de fani din întreaga lume, vine la Happy Channel din 7 martie. Până atunci, ne-am propus să te delectăm cu cele mai amuzante replici ale trăsnitului medic.

Cum i-a influențat viața celebrul personaj Dr. House lui Hugh Laurie

acum 1602 zile

„Dr. House”, serialul care s-a bucurat de un succes uriaș din partea publicului, nu i-a adus însă aceeași satisfacție actorului principal. Hugh Laurie a mărturisit la sfârșitul filmărilor că lucrurile nu au stat așa roz pentru el, fiind nevoit să facă unele compromisuri.

Hugh Laurie, actor şi cântăreţ. În ce ipostază îţi place mai mult?

acum 1603 zile

Actorul, ce l-a interpretat pe celebrul Doctor House, este un mare pasionat de muzică. Hugh Laurie este şi cântăreţ de succes, care a venit pentru prima dată în România, în urmă cu doi ani, pentru a susţine un concert.

Ce mai face Hugh Laurie. Actorul a trecut de la dramă la spionaj

acum 1603 zile

Hugh Laurie , cunoscutul în special datorită serialului „Dr. House”, revine într-o nouă producţie. De data aceasta, el joacă într-un serial de spionaj, unde interpretează rolul unui traficant de arme.

GALERIE FOTO: Thirteen, fata superbă care va complica lucrurile în serialul "Dr House"

acum 1607 zile

Thirteen va da sare și piper discuțiilor medicale de la masa lui House, iar persoana ei îl va fascina pe doctor. Într-un timp extrem de scurt aceasta va da peste cap viața unui doctor și va sădi îndoiala în mințile altora.

Mai mult decât un personaj de televiziune, a devenit o legendă. Tot ce trebuie să ştii despre Dr House

acum 1609 zile

Hugh Laurie este un model de urmat în viață, un bărbat incredibil de talentat, care găsește soluții în loc să caute probleme. Gregory House îi seamănă doar în ceea ce privește ultima parte. Inteligent dar anti-social, ironic, arogant și dependent de calmante.

Hugh Laurie, actorul din "Dr. House", are toate motivele să fie happy! Este căsătorit de 25 de ani şi are trei copii

acum 1611 zile

Nu se poate lăuda cu un sex-appeal debordant, dar inteligența și replicile acide din serialul "Dr. House" îl făceau mereu atrăgător. Cei care au urmărit toate episoadele știu, cu siguranță, că era un medic excentric, înconjurat în permanență de femei frumoase.

VIDEO! Pe urmele lui Sinatra și Joe Cocker: Dr. House cântă „Unchain My Heart”

acum 1612 zile

În serial, Dr. House își împarte timpul între practica medicală și hobby-ul său, pianul. În realitate, actorul Hugh Laurie trece de la actorie la muzică cu o ușurință remarcabilă.

VIDEO! Talentatul Dr. House: Hugh Laurie cântă la pian, alături de Tom Jones

acum 1616 zile

Doctorul House este un pianist de nădejde în timpul liber, cum ve'i putea vedea în serialul difuzat pe "Happy Channel" din luna martie.

Un caz medical foarte dificil, rezolvat cu ajutorul serialului Dr. House

acum 1984 zile

Soluţia pentru un caz medical foarte dificil a fost găsită de un medic german cu ajutorul unui episod din serialul "Dr. House".

Noutăţile toamnei la Euforia tv

acum 2131 zile

Euforia tv sub sloganul “Pentru toate femeile din tine!” își răsfață telespectatoarele cu seriale cu milioane de fani în întreaga lume, dar şi cu o nouă serie de producții locale.

Concurs Dr. House

acum 2207 zile

Uită-te la Dr. House în fiecare seară, fii atentă la întrebarea afișată, intră pe http://club.euforia.tv/concurs-dr-house/, răspunde corect și intri în cursa pentru două invitații duble la concertul Hugh Laurie și The Copper Bottom Band care va avea loc...

La mulți ani, Hugh Laurie! Cele mai cunoscute citate ale doctorului House!

acum 2227 zile

Astăzi, 11 iunie este ziua lui Hugh Laurie. Îndrăgitul actor ce interpretează rolul lui Dr. House în serialul cu același nume împlinește 55 de ani.

Ea este femeia care l-a cucerit pe inegalabilul Hugh Laurie, omul din spatele lui Dr. House!

acum 2263 zile

Ai să rămâi surprinăs, dar în viața din afara filmului, Hugh Laurie este un alt om. Căsătorit de aproape 25 de ani cu Jo Green, care i-a dăruit trei copii frumoși, actorul este un soț loial și iubitor

Ultima membră a echipei Dr. House, Thirteen, a devenit mămică!

acum 2275 zile

Ți-o poți imagina pe independenta Thirteen cu un copilaș? Ei bine, deși pare greu de crezut având în vedere personajul din serial, actrița Olivia Wilde şi soţul său, Jason Sudeikis, au devenit părinţi pentru prima oară!

VIDEO! De luni, 31 martie, Dr. House nu pierde nicio ediție „Iubește-te așa cum ești”!

acum 2302 zile

Transformări radicale fără intervenții chirurgicale???!!! Se poate, dacă ești ghidată de Stephan Pelger, la „Iubește-te așa cum ești”. Schimbările sunt atât de impresionante, încât și diagnosticianul nostru preferat, Dr. House, nu vrea să piardă vreun episod!

Dr. House vine la București! Concert Hugh Laurie, pe 12 iulie

acum 2306 zile

Dr. House vine la Bucureşti. Nu ca să trateze vreun pacient, ci să încânte publicul cu vocea sa!

VIDEO! Dr. House - dedicație muzicală pentru voi

acum 2331 zile

Mâinie, 28 februrie, Euforia TV începe difuzarea celui de al cicilea sezon al serialului Dr. House.

VIDEO! Dr. House a primit un cadou neobișnuit

acum 2332 zile

Dr. House a primit un cadou neobișnuit!

1
2