Cautare: 27 rezultate dupa tagul "ela"

Star News. Ela şi Anil Arjandas au sărbătorit doi ani de când şi-au unit destinele. Mesajul emoționant al Elei

acum 252 zile

Au avut o nuntă de milioane de euro, iar acum ne arată ca trăiesc pe picior mare şi că se iubesc, la fel ca la început. Vorbim despre cea mai norocoasă româncă, cea care s-a căsătorit cu un bărbat putred de bogat, creator de bijuterii si ceasuri scumpe. Ela şi Anil Arjandas au...

Toate, melodie dedicată tragediei de la Caracal

acum 282 zile

Ela și Raluca, invitate la "Star Matinal", au lansat o melodie manifest, "Toate". Piesa încearcă să scoată în evidență tragedia din cazul "Caracal".

Andrei Ștefănescu, Ralflo și Rareș - ELA

acum 393 zile

Andrei Ștefănescu, Ralflo și Rareș cântă la Acces Direct piesa ELA.

Petrecere de senzație pentru milionarul Anil Arjandas

acum 411 zile

Anil Arjandas a avut parte de o super petrecere de ziua sa. Soția lui, românca Ela, a organizat, în secret, party-ul de senzație.

Alb Negru feat. Ralflo & Rareș cântă melodia Ela

acum 476 zile

Alb Negru feat. Ralflo & Rareș cântă la Răi da Buni melodia Ela.

Neatza te deşteaptă... de ziua ta! La mulți ani, Ela!

acum 496 zile

Vrei să te trezim cu melodia ta preferată? Spune care este piesă cu care vrei să-ţi începi ziua / da-ne numărul de telefon pe mesaj privat şi......te poţi trezi cu un apel de la noi! Serviciul "Neatza te deşteaptă... de ziua ta!" va urează "La mulţi ani!".

Videoclip! Alb Negru feat. Ralflo și Rareș - "Ela"

acum 502 zile

Trupa Alb Negru, Ralflo și Rareș cântă la Prietenii de la 11 piesa "Ela".

Alb Negru feat. Ralflo și Rareș - "Ela"

acum 588 zile

Trupa Alb Negru, Ralflo și Rareș cântă la Prietenii de la 11 piesa "Ela".

Alb Negru feat Ralflo și Rareș - "Ela"

acum 596 zile

Trupa Alb Negru, Ralflo și Rareș cântă la Xtra Night Show piesa "Ela".

Ela și Anil au zburat până la Milano pentru Eminem

acum 689 zile

Ella şi Anil o ţin dintr-o vacanţă în alta. De aceasta data cei doi au decis să îşi petrecă puţin timp într-un oraş italian. Nu au plecat cu gândul de a vizita, ci altul a fost scopul.

Unde a dus-o Anil Arjandas pe Ela

acum 697 zile

S-au plictisit de Dubai şi au schimbat destinaţia! De data aceasta, Ela Arjandas şi soţul ei, Anil au ales un loc special! Vă spunem doar atât: este locaţia preferată de multe staruri de la Hollywood!

Ela și Anil Arjandas și-au prelungit vacanța în Dubai. Bogătașul nu se uită la bani deloc

acum 766 zile

În Dubai se relaxează Ela cu soţul ei, Anil Arjandas! S-au văzut, s-au plăcut, s-au căsătorit, iar acum se bucură liniştiţi de tot ce e mai frumos pe lume.

Ela și Anil Arjandas mai bifează o vacanță de lux în Dubai

acum 788 zile

Românca noastră Ela duce un trai de prinţesă şi parcă nu se mai opreşte din călătorit! Soţul său, Anil Arjandas nu ştie cum să-şi mai impresioneze soţia! Haideţi să vedem cum se distrează cei doi în Dubai!

Ela și Anil Arjandas, răsfăț pe bani mulți în Dubai. Cea mai norocoasă româncă este ținută în puf de soțul milionar

acum 922 zile

Ela şi Anil Arjandas profită din plin de vacanţa pe care o petrec în Dubai, dar mai ales de preparatele extravagante. Pentru cei doi îndrăgostiţi, fiecare moment al zilei este un răsfăţ.

Ela și Anil și-au făcut bagajele și au plecat din nou în vacanță

acum 927 zile

Cea mai norocoasă româncă şi soţul său milionar au plecat din nou într-o vacanţă de lux. Ela Arjandas se bucură de imaginile de vis şi este cea mai răsfăţată femeie.

Ela și Anil Arjandas au plecat într-o vacanta în Africa. Au plătit 20.000 de euro pentru biletele de avion

acum 935 zile

Românca Ela Arjandas este răsfăţată tot timpul de iubitul ei soţ, Anil. Cei doi petrec o frumoasă vacanţă în jungla africană.

A avut o nuntă ca în povești. Ela Arjandas, cea mai norocoasă româncă, a plecat într-o vacanță de zeci de mii de euro

acum 936 zile

A avut o nuntă ca în poveşti, la care orice femeie visează! Ela, tânăra din Satu Mare care s-a căsătorit cu un bogat tânăr şi frumos are o viaţă de poveste. Acum, miliardarul Anil Arjandas a dus-o într-o vacanţă extravagantă.

Ela, tânăra din Satu Mare care s-a căsătorit cu un bogat tânăr şi frumos, într-o vacanță extravagantă alături de soțul ei

acum 937 zile

A avut o nuntă ca în poveşti, la care orice femeie visează! Ela, tânăra din Satu Mare care s-a căsătorit cu un bogat tânăr şi frumos are o viaţă de poveste. Acum, miliardarul Anil Arjandas a dus-o într-o vacanţă extravagantă

Ela şi Anil Arjandas o ţin doar într-o vacanţă

acum 1005 zile

Dacă până acum aţi crezut că fiţa verii în materie de destinaţii de vacanţă este Mykonos, v-aşi înşelat amarnic! Deşi mai toate vedetele din România au spart sute de mii de euro, în Grecia, milionarii planetei aleg altă destinaţie.

Ela, tratată ca o regină de soțul ei

acum 1011 zile

Pe unii chiar îi iubeşte Dumnezeu! Fiecare femeie visează să îşi găsească bărbatul potrivit, care să o facă fericită la orice oră din zi şi din noapte! Românca noastră, Ela, se poate declara o femeie împlinită. Priviţi cum a răsfăţat-o de această dată soţul ei!

1
2