Cautare: 306 rezultate dupa tagul "euro"

Mihai Bendeac, la un pas să piardă 20 de mii de euro

acum 6 zile

În timp ce se afla la plimbare în parc cu mama sa, actorul s-a trezit fără cheia de la maşină. Şi ăsta a fost doar începutul.

Imagini incredibile! Tzancă Uraganu are o casă de aproape jumătate de milion de euro

acum 21 zile

Are o casă de aproape jumătate de milion de euro, plină ochi, cu lucruri de valoare. Canapele de 10.000 de euro, aduse de peste graniţe, catifea şi foiţe de aur, la pat şi un dressing plin cu haine de firmă care, toate la un loc, ar putea costa şi cât un apartament.

Dragoş Săvulescu şi Angela Martini, vacanță de lux. Câte mii de euro au scos din buzunar

acum 22 zile

Iar noi ştim unde au plecat, ca să uite de probleme! După o perioadă extrem de grea, cei doi şi-au făcut bagajul, s-au urcat în avionul privat şi au pornit spre o destinaţie parcă ruptă din rai

De ziua lor, stelistii au aprins stadionul de o suta de millioane de euro din Ghencea! Fanii FCSB-ului au sarbatorit la Arena Nationala

acum 24 zile

Fanii a două echipe au sărbatorit ziua Stelei la stadion. Stelistii au făcut paradă şi au aprins noua arenă din Ghencea de ziua lor, iar cei de la FCSB s-au strâns la Arena Nationala.

Brigitte Sfăt a învestit 30.000 euro în operaţiile estetice

acum 27 zile

Bruneta dezvăluie dramele care au împins-o la bisturiu şi care este numărul real al intervenţiilor.

Câţi bani a investit Monica Anghel în conacul ei de lux

acum 34 zile

Câţi bani a investit Monica Anghel în conacul ei de lux

Cu ce sumă s-a "deranjat" să iasă din casă în plină criză pentru a veni în platoul Showbiz Report! Bianca Pop: Dacă ies din casă fără o mie de euro mă simt ca o sărăcie!

acum 43 zile

Poșeta la control în platoul Showbiz Report. Cu ce sumă s-a "deranjat" Bianca Pop să iasă din casă în plină criză pentru a veni la emisiune.

Cum a ajuns Irinel Columbeanu să piardă toată averea de 150 milioane de euro

acum 56 zile

Cum a ajuns Irinel Columbeanu să piardă toată averea de 150 milioane de euro

Amenzile date în perioada stării de urgență depășesc 120 de milioane de euro

acum 59 zile

Sunt 431 de cazuri noi în ultimele 24 de ore, după ce pe 2 mai au fost raportate doar 165 de cazuri infectate cu coronavirus.

Izolare de lux pentru doi vloggeri din România! Plătesc 100 de euro pe săptămână, în loc de 1000

acum 66 zile

Şi-au dat demisia de la locul de muncă și au ales să plece din România, ca să călătorească în lumea largă. Spre deosebire de ceilalți vloggeri, care au părăsit ţara neştiind că un nou virus bate la uşă, Vlad și Andreea au plecat cu câteva zile înainte ca în ţară să se...

Cum au ajuns să ajungă Adda și Cătălin la un pas de cei 30 de mii de euro

acum 77 zile

Gina Pistol, față-n față cu finaliștii Asia Express. Cum au ajuns să ajungă Adda și Cătălin la un pas de cei 30 de mii de euro.

Bianca Pop, vedeta care nu ieșea din casă fără o mie de euro, a fost cerută în căsătorie

acum 78 zile

Bianca Pop, ispita de la Insula Iubirii, care nu ieșea din casă fără o mie de euro, a fost cerută în căsătorie. Cine este omul de afaceri misterios dispus să îi pună lumea la picioare.

Asia Express. Frații Ristei câștigă amuleta de o mie de euro și un avantaj în cursa pentru imunitate

acum 116 zile

După un joc dur de amuletă, Frații Ristei intră în posesia celor o mie de euro, dar în avantaj extrem de important pentru cursa pentru imunitate.

Acces Direct. Răzvan de la Pitești, finul lui Adi de la Vâlcea, are un dressing de 100 de mii de euro

acum 118 zile

Are un dressing ce poate concura cu un mall din buricul Piteştiului. Iar dacă în vise e milionar, aşa cum cântă, nici în realitate nu o duce prea rău. Pentru că hainele şi pantofii de firmă pe care-i colecţionează valorează peste 100.000 de euro!!! Finul lui Adi de la Vâlcea ne-a...

Star Matinal. Ce a putut să facă Dan Diaconescu pe străzile Capitalei

acum 126 zile

Dan Diaconescu dă, din nou, dovadă de aroganţă! Fostul prezentator TV a provocat o adevărată luptă între bolidul său de zeci de mii de euro şi câţiva cetăţeni.

Acces Direct. Acuzaţii şocante! O tânără nevastă simte că se sufocă de când soţul ei a fost aruncat în puşcărie: Este acuzat că a furat șapte mii de euro şi cinci mii de lei

acum 147 zile

De aproape 5 luni este în puşcărie, pentru o faptă pe care susţine că nu ar fi comis-o! Este acuzaţia extrem de gravă a unei femei al cărei soţ a fost arestat. Mai mult, tânăra nevasta susţine că ar avea şi probe la acuzaţiile pe care le face. Dramatic este şi faptul că acum,...

Star News. Shakira şi Pique au adunat împreună o avere colosală

acum 148 zile

Dispun de sute de milioane de euro în conturi, sunt cunoscuți la nivel mondial și au orice și-ar putea dori. Shakira și Pique au afaceri care le aduc averi colosale.

Acces Direct. La 48 de ani, Sebastian Bonescu acuză că ar fi fost escrocat de iubita sa, în vârstă de 19 ani: Mi-a furat suma de 2100 de euro, două telefoane şi o trusă de bijuterii

acum 150 zile

Un bărbat acuză că ar fi fost jefuit şi părăsit de iubita lui! O fată cu aproape 30 de ani mai tânără decât el! Tinerica i-ar fi furat 2100 euro, două telefoane de ultimă generaţie şi bijuterii scumpe, unele dintre ele cu diamante! În total, paguba s-ar ridica la 11.000 de euro.

Star Matinal. Câte milioane fac Culiță Sterp și Carmen de la Sălciua de când s-au împăcat

acum 155 zile

Carmen de la Sălciua și Culiță Sterp s-au împăcat de curând, şi nu au stat degeaba ci au început să facă milioane în concerte. Imagini cu cei doi în timp ce au făcut câteva mii de euro în câteva minute.

Star News. Zed și Cobra Tate s-au dat în stambă cu mașinile de sute de mii de euro

acum 157 zile

Cei mai cunoscuţi şi râvniţi milionari ai Bucureştiului au făcut furori zilele acestea pe străzile din România cu bolizii lor de lux. Zed, Regele Şoselelor, şi Cobra Tate au făcut întreceri nebune pe străzile din Capitală.

1
2
3
4
5
»