Cautare: 239 rezultate dupa tagul "eurovision"

Horia Moculescu și-a petrecut ziua de naștere izolat: Sunt pacient țintă în această perioadă

acum 10 zile

Unul dintre marii artişti ai României şI-a petrecut ziua de naştere în autoizolare, iar vestea momentului i+a stricat toate planurile! Horia Moculescu face primele declaraţii după Ce Eurovision 2020 a fost anulat pentru prima dată În istorie!

Cum a fost afectat Mihai Trăistariu de pandemia de coronavirus

acum 10 zile

Coronavirusul închide şi concursul Eurovision. Ediţia de anul acesta a fost anulată. Mihai Trăistariu spune cum a fost afectat de pandemia virusului ucigaș.

Răi da Buni. Mihai Trăistariu, despre reprezentanta României la Eurovision: Are ceva special în glas

acum 27 zile

Avem sau nu sanse la Eurovision? Primele declaraţii după marea finală şi cine este favoritul publicului. Mihai Traistariu vorbeşte în exclusivitate pentru Răi da Buni.

Dezvăluiri din culisele Eurovision! Românii au ales piesa cu care Roxen ne reprezintă peste hotare

acum 27 zile

Doamnelor şi domnilor.. aceasta este piesa care ne va reprezenta ţara la finala Eurovision de anul acesta. Piesa se numeşte Alcohol you şi este interpretată de reprezentanta României la Eurovision, Roxen. Competiţia s-a desfăşurat ieri, a durat 3 ore, iar juriul a fost format din...

Star Matinal. Roxen, reprezentanta României la Eurovision, le răspunde celor care o critică: Mai mult mă ambiționează. Sunt conștientă că sunt la început

acum 32 zile

Roxen, reprezentanta României la Eurovision, a vinit la Star Matinal le răspunde celor care o critică. ”Mai mult mă ambiționează. Sunt conștientă că sunt la început”, a spus artista.

Star Matinal. Roxen cântă melodia Storm

acum 32 zile

Roxen, reprezentanta României la Eurovision, cântă la Star Matinal melodia ”Storm”.

Roxen, reprezentanta României la Eurovision, în platoul Rai da buni

acum 37 zile

Reprezentanta Eurovision vine în platoul lui Mihai Morar! Cine este puştoaica aleasă pentru a urca în numele României pe una dintre cele mai importante scene, dar şi cum sună vocea ei 100% live.

Mihai Trăistariu a făcut bilanţul investiţiilor de la Eurovision

acum 47 zile

Câţi bani a investit cel mai ambiţios artist de la noi în piesele pentru Eurovision şi care este ţara în care s-a înscris anul acesta, după şocul primit!

Mihai Trăistariu, în război cu reprezentantul României la Eurovision?

acum 47 zile

Mihai Trăistariu, în război cu reprezentantul României la Eurovision? Artistul face primele declaraţii despre vocea care va urca pe scena de la Roterdam! Scandalul abia acum începe!

Scandalul momentului ia amploare! Mihai Trăistariu face declaraţii bombă din culisele Eurovision!

acum 51 zile

Mihai Trăistariu, nervos din cale afară. A ratat şi anul acesta Eurovisionul, iar motivul este incredibil. Artistul nu-şi mai poate stăpâni nervii şi este hotărât să-şi facă dreptate.

Agenția VIP. Mihai Trăistariu, nervos din cale afară pentru că a ratat şi anul acesta Eurovisionul: Nu este corect

acum 52 zile

Mihai Trăistariu, nervos din cale afară. A ratat şi anul acesta Eurovisionul, iar motivul este incredibil. Artistul nu-şi mai poate stăpâni nervii şi este hotărât să-şi facă dreptate.

Mihai Trăistariu, foc și pară pe Eurovision: "Nu se face așa ceva!"

acum 55 zile

Mihai Trăistariu, un adevărat veteran al concursului Eurovision, tună și fulgeră după ce a aflat de schimbările anunțate de organizatorii concursului – anunțate tardiv, susține artistul. Cântărețul, care urma să bifeze a 11-a sa participare, critică modul în care organizatorii...

Neatza cu Răzvan și Dani. Mihai Trăistariu vrea să câștige Eurovisionul: Acest concurs rămâne o prioritate în cariera mea

acum 75 zile

Mihai Trăistariu vrea să participe încă o dată la Eurovision, concursul care l-a consacrat ca artist. Cântărețul este una dintre cele mai bune voci ale României, dar și un priceput om de afaceri.

Olivier Kaye cântă, LIVE, melodia Qui Suis-Je

acum 320 zile

Cântărețul belgian Oliver Kaye, invitat la "Neatza cu Răzvan și Dani", a cântat, LIVE, melodia "Qui Suis-Je".

Voce de înger: Laura Bretan cântă, LIVE, melodia The lord's prayer

acum 346 zile

Laura Bretan, invitată la "Neatza cu Răzvan și Dani", a cântat, LIVE, melodia "The lord's prayer". Laura Bretan este o cântăreață de operă româno-americană. A început să cânte când avea doar 5 ani. Laura a învățat să cânte de la mama ei, Rahela Bretan care este din Hunedoara.

Smiley News. Conchita Wust și-a schimbat look-ul! Cum arată blondă și fără barbă

acum 377 zile

Cătălin Oprişan, redactorul şef de la a1.ro, a prezentat la rubrica Smiley News, de la Neatza, ce schimbare de look a facut Conchita Wust. câştigătoarea Eurovision 2014.

Mihai Trăistariu, motivul pentru care s-a retras de la Eurovision!

acum 381 zile

Mihai Trăistariu, invitat în emisiunea Xtra Night Show, a venit să ne spună motivul pentru care s-a retras de la Eurovision.

Mihai Trăistariu, obligat să renunțe la un concurs din cauza virusului care a ucis peste 100 de români: M-am speriat!

acum 384 zile

Mihai Trăistariu a vorbit despre regulamentul din preselecțiile Eurovision 2019, dar și despre încercarea lui de a urca pe scena Eurovisionului din Belarus.

Ester Peony, reprezentanta României la Eurovision, lansează videoclipul melodiei On a Sunday: În clip viziunea este suprarealistă. Totul se întâmplă la mine în minte

acum 384 zile

Ester Peony lansează videoclipul melodiei ”On a Sunday”, piesă cu care a căștigat selecția națională Eurovision 2019. ”În clip viziunea este suprarealistă. Totul se întâmplă la mine în minte”, a spus artista.

Bella Santiago, dezvăluiri din culisele Eurovision

acum 396 zile

Bella Santiago a venit la Star Matinal și a făcut câteva dezvăluiri din culisele Eurovision. Iată ce a declarat artista.

1
2
3
4
5
»