Cautare: 70 rezultate dupa tagul "exercitiu"

Bulimar, un nou exercițiu

acum 55 zile

Se va face sport in casa si dupa ce va expira starea de urgenta. Profa de sport, Bulimar, vine cu un exercitiu pentru cei care vor sa sporteasca impreuna cu ea!

Bulimar propune un nou exercitiu

acum 57 zile

Profa de sport, Bulimar, sporteste iar cu noi! Propune un nou exercitiu de izolare!

Smiley News - Neatza cu Răzvan și Dani. O mașină de pompieri s-a răsturnat în timpul unui exercițiu

acum 281 zile

Cătălin Oprişan, redactorul şef de la a1.ro, a prezentat la rubrica "Smiley News", de la "Neatza cu Răzvan și Dani", imagini din timpul unui exerciţiu al unor pompieri încheiat cu un moment amuzant! S-au răsturnat cu maşina de intervenţie!

Star Matinal e pe val! Exercițiu pentru eliminarea stresului

acum 330 zile

Gena Rusu, specialist Feng Shui, a venit la Star Matinal e pe val! și a vorbit despre cum poate fi tratat stresul cu ajutorul unor exerciții.

Smiley News. Exercițiu pentru medici: Cum pot căra pacientul pe un cal care a luat-o la fugă

acum 421 zile

Cătălin Oprişan, redactorul şef de la a1.ro, a prezentat la rubrica "Smiley News", de la "Neatza cu Răzvan și Dani", un video în care un mai mulți medici fac un exercițiu și înlocuiesc salvarea cu un cal.

Smiley News. Un exercițiu de încredere pentru familie a dat greș: bărbatul a picat în față

acum 423 zile

Cătălin Oprişan, redactorul şef de la a1.ro, a prezentat la rubrica "Smiley News", de la "Neatza cu Răzvan și Dani", un clip video în care un bărbat face un exercițiu de încredere pentru. Din păcate acesta dă greș.

Exerciţiu la staţia de metrou Piaţa Romană din Bucureşti! Peste 200 de oameni au rămas blocaţi după mai multe explozii repetate

acum 453 zile

Explozii repetate la staţia de metrou Piaţa Romană din Bucureşti. Peste 200 de oameni au rămas blocaţi în două garnituri de tren. Este scenariul unui amplu exerciţiu militar în care pompieri, paramedici şi medici militari au fost mobilizaţi, în cursul nopţii.

Alertă cu bombă la Neatza! Pirotehniştii au efectuat un exerciţiu de intervenţie la un obiect suspect!

acum 476 zile

Pe 25 martie 2019, se sărbătoresc 197 de ani de atestare documentară a Poliţiei Române. Cu această ocazie, pirotehniştii au efectuat un exerciţiu de intervenţie la un obiect suspect chiar lângă platoul de filmare de la Neatza cu Răzvan şi Dani!

A început ziua IV a exercițiului de cutremur „Seism 2018”

acum 632 zile

Autorităţile intervin la foc continuu. Unităţile de primiri urgenţe nu fac însă faţă, se instalează spitale mobile şi primim ajutor de la medici veniţi din străinătate. Se ridică tabere de sinistraţi. Cea mai mare este chiar în incinta stadionului Arena Naţională.

Cum atenționezi o fată că face un exercițiu greșit la sală. Dani Oțil, demonstrație în direct!

acum 651 zile

Dani Oţil, simpaticul prezentator de la Neatza cu Răzvan şi Dani, a demonstrat, in direct, cum sa atenționezi o fată că face un exercițiu greșit la sală.

Fitness la Neatza! Progesia și regresia unui exercițiu

acum 674 zile

Fitness la Neatza! Florin Neby, antrenorul personal al vedetelor, ne învață ce înseamnă progesia și regresia unui exercițiu.

Smiley News! Cel mai nou exercițiu care se execută în sălile de fitness

acum 757 zile

Cătălin Oprişan, redactorul şef de la a1.ro, a prezentat la rubrica Smiley News, de la Neatza, cel mai nou exercițiu care se execută în sălile de fitness.

Cum reușește Shakira să aibă un abdomen perfect! Artista a arătat exercițiul fizic ce o menține în formă | VIDEO

acum 1043 zile

Shakira se pregătește intens de turneul mondial ”El Dorado”. Artista columbiană trage din greu la sala de fitness pentru un trup perfect. Mai mult, aceasta le-a arătat și internauților exercițiul ce-i lucrează abdomenul. Vrei s-o vezi în acțiune?...

Exercițiu de sinceritate în cuplu: ”Ce poziție te atrage mai mult și vrei să învețe iubita ta?”

acum 1091 zile

Concurenții de la 2K1 au parte de un exercițiu de sinceritate în cuplu. Una dintre întrebări este: ”Ce poziție te atrage mai mult și vrei să învețe iubita ta?”

Poți să rezolvi acest exercițiu banal? Extrem de simplu, dar înșelător, testul le dă bătăi de cap adulților!

acum 1143 zile

Numeroase persoane gresesc raspunsul! Tu crezi ca stii sa rezolvi exercitiul?

Flotările, cel mai sexy exercițiu de fitness. Iată de ce!

acum 1165 zile

Prin mișcările lor, dansatoarele lui Dj Rynno au închins atmosfera din platoul emisiunii ”Prietenii de la 11”.

Exercițiu de testare a sirenelor de alarmare în caz de dezastru

acum 1175 zile

Marian Duță a realizat un material despre exercițiul de testare a sirenelor de alarmare în caz de dezastru din București.

1
2
3
4