Cautare: 19 rezultate dupa tagul "extraterestru"

Daniel Farcaş, un extraterestru pe scena de la iUmor!

acum 279 zile

Fiecare jurat are dreptul să apeleze o singură dată pe sezon la manetă, iar Mihai Bendeac a ajuns în culmea disperării la apariția lui Daniel Farcaș care a venit costumat în extraterestru, prezentând un număr de „roast”.

Daniel Farcaş, un extraterestru pe scena de la iUmor!

acum 280 zile

Fiecare jurat are dreptul să apeleze o singură dată pe sezon la manetă, iar Mihai Bendeac a ajuns în culmea disperării la apariția lui Daniel Farcaș care a venit costumat în extraterestru, prezentând un număr de „roast”.

Scena Misterelor. Magicianul Lorenzo, cobaiul unui extraterestru! A fost tăiat în două!

acum 407 zile

Raluka, Ramona Olaru de la Neatza, Andrei Duban și Dorian Popa, din echipa Starurilor, și Diana Munteanu, Tania Popa, Pepe și Cosmin Seleși, din cea a Galacticilor, trebuie să ghicească cine este în spatele măștii de "Extraterestru".

Scena Misterelor. Extraterestrul și iluzionistul Lorenzo, număr senzațional de magie

acum 414 zile

Cu ajutorul unui număr excepțional de magie realizat de iluzionistul Lorenzo, concurenții află că în spatele măștii se află Andreea Bălan, celebra artistă.

Scena Misterelor. Masca Extraterestrul. Viorica Macovei și Diana Munteanu trebuie să recunoască o melodie mimată de Romică Țociu

acum 414 zile

În lupta pentru indicii au intrat Viorica Macovei și Diana Munteanu, care trebuie să recunoască o melodie mimată extrem de amuzant de Romică Țociu. iată cum s-au descurcat cele două vedete.

Scena Misterelor - Extra Show. Transformarea Andreei Marin într-un extraterestru

acum 449 zile

Momente nedifuzate la TV din emisiunea Scena Misterelor. Iată cum a avut loc, pas cu pas, transformarea Andreei Marin într-un extraterestru.

Extratereștrii există! Dan Negru l-a adus la "Scena Misterelor". Dorian Popa: "E moldoveancă"

acum 491 zile

Cele două echipe, formate din Pepe, Diana Munteanu, Cosmin Seleși, Antonia, Liviu Teodorescu și vedetele permanente, trebuie să ghicească cine se află în spatele măștii de extraterestru, venită în lumea premiilor Oscar.

Paula Chirilă s-a certat cu un extraterestru pe covorul roșu de la Oscar: "Parcă ești Gabriel Cotabiță... când părea viu"

acum 491 zile

Îndrăgita actriță Paula Chirilă, invitată la "Scenă Misterelor", s-a certat cu un extraterestru pe covorul roșu de la Oscar. Totul a fost o scenetă pusă la cale de Dan Negru, să-i ajute pe concurenți să ghicească vedetea din spatele măștii de extraterestru.

Au crezut că au descoperit mumia unui om, însă, după o serie de teste, au ajuns la o concluzie incredibilă: este UN EXTRATERESTRU!

acum 1103 zile

O mumie i-a invrajbit pe oamenii de stiinta: este ea sau nu a unui extraterestru?

Mihai Onilă, mărturisiri cutremurătoare: ”De când eram mic m-am simțit extraterestru!”

acum 1134 zile

Terapiile l-au ajutat să treacă peste pierderea fetiţei sale. A avut puterea să vorbească deschis despre cel mai cumplit eveniment din viaţa lui şi despre mesajele pe care micuţa lui le trimite din lumea de dincolo.

Cercetătorii au descoperit GRUPA DE SÂNGE de PROVENIENȚĂ EXTRATERESTRĂ

acum 1329 zile

Cercetatorii sustin ca ar fi identificat o grupa de sange care ar fi de provenienta… extraterestra.

Extraterestru sau fantomă? Imaginile care îţi dau fiori!

acum 1534 zile

Imagini care par ireale au fost surprinse de camerele de supraveghere ale unui magazin. Un personaj aparent obișnuit confirmă tot ce se știa despre existența fantomelor, atunci când pătrunde în interiorul magazinului prin ușă.

Ce visează Flavia Mihăşan în fiecare seară

acum 1956 zile

Obibug, extraterestrul de la Neatza, ii desluseste visul Flaviei Mihăşan.

Florin Neby şi Miruna au făcut fitness "saturnian" cu extraterestrul de la Neatza

acum 2180 zile

Obibug, extraterestrul de la Neatza ne învaţă ce exerciţii trebuie să facem înainte de a lua masa la un restaurant.

A transformat-o într-un extraterestru! Cea mai proastă editare în Photoshop vreodată

acum 2306 zile

Din nou, retailerii au manipulat imagini perfecte de promovare până ce au căzut în ridicol. De data aceasta, un fotomodel extrem de slab s-a văzut editat fără noimă în cataloagele pentru Target

Badea: B1, Răitaru, România Liberă, Evenimentul Zilei, plus o tonă de blogărași, plus președintele țării, plus o sumă de politicieni, nu au altă treabă de făcut, de dimineața până seara decât să comenteze emisia Antenei 3

acum 2663 zile

Mircea Badea a vorbit în cadrul emisiunii pe care o moderează despre televiziunile, ziarele, politicienii, blogării care trăiesc de pe urma comentariilor cu privire la emisia Antenei 3. "Io mă îndreb așa. Dacă vine un extraterestru pă pământ, vine de pe Marte. Și se uită el așa la...

Cine este vedeta din spatele mastii de " Extraterestru” ?

acum 2854 zile

Un extraterestru este personajul sub carei masca se afla o vedeta ce poate fi recunoscuta dupa statura si voce.

Cine este vedeta din spatele mastii lui "E.T"?

acum 2882 zile

Jokerul serii la Demascarea este "E.T"

Extraterestrul violator

acum 3352 zile

Telecomandatii au prins un extraterestru violator