Cautare: 730 rezultate dupa tagul "facebook"

Cântărețul acuzat de violul Anei Mariei Preda, primele declarații

acum 36 zile

"Astăzi am avut parte de un nou atac mediatic în ceea ce mă priveşte. S-a schimbat doar televiziunea. Înţeleg să resping toate acuzaţiile care mi se aduc, este opinia domnişoarei Ana Maria şi atât. Chiar dacă opinia acesteia este exprimată şi în scris! Înţeleg că este o anchetă...

Neatza cu Răzvan și Dani. Dani Oțil, asaltat cu mesaje: Ești copilul meu plecat afară

acum 44 zile

Dani Oțil, prezentatorul matinal de la "Neatza cu Răzvan și Dani", a citit, în direct, ce mesaje primește de la fanele sale.

Star Matinal. Ce făceau Răzvan Popescu și Flick în urmă cu câțiva ani: Mă angajam la Facebook

acum 49 zile

Flick și Răzvan Popescu, cei doi prezentatori de la Star Matinal, își amintesc cu drag ce făceau în urmă cu 10 ani respectiv un an.

Face bani din orice postează pe internet! Pamela Reif, un fenomen în online

acum 54 zile

La doar 23 de ani, cei patru milioane de urmăritori au făcut-o pe Pamela Reif să devină unul dintre cei mai cunoscuţi influenceri din lume. Şi aşa cum era de aşteptat, activitatea din online i-a umplut conturile cu multe zerouri, tinerei originare din Germania.

Claudia Pătrășcanu, declarații la doar câteva zile după despărțire

acum 82 zile

"După atâta umilință, abuz emoțional, infidelități, lipsa de lângă cei mai minunați copii, jigniri, minciuni... Renunț! Renunț la viața falsă și tristă pe care am îndurat o într-un an, cât într-o sută!" a scris Claudia Pătrășcanu pe pagină Facebook.

Carmen Brumă, victima escrocheriilor pe internet!

acum 106 zile

Carmen Brumă este victima escrocheriilor pe internet! Iubita lui Mircea Badea a depus plângere penală împotriva celor care i-au făcut rău! Ce alte măsuri şi-a luat vedeta pentru a nu mai cădea plasă înşelătoriilor de pe Facebook şi Instagram ne spune în câteva momente!

Simona Halep, victima hackerilor! Tenismenei i-a fost spart contul!

acum 112 zile

Contul de Instagram al Simonei Halep a fost spart de hackeri, iar aceștia au cerut bani în numele tenismenei .

Neatza cu Răzvan și Dani. Ce trebuie să știi înainte să-ți expui copilul pe internet

acum 127 zile

Ruxandra Luca, specialistul pe parenting de la "Neatza cu Răzvan și Dani", a venit cu sfaturi pentru părinții care vor să posteze pe rețelele de socializare imagini cu copiii lor.

Star Matinal. Prima câștigătoare a concursului Cea mai haioasă poză din vacanță este Florentina Odagiu

acum 131 zile

Concursul CEA MAI HAIOASĂ POZĂ DIN VACANȚĂ se desfășoară în perioada 4.07.2019- 24.07.2019. Pentru început telespectatorii trebuie să între pe antenastars.ro să citească regulamentul de concurs apoi pe pagină noastră de Facebook unde vor poștă cea mai haioasă, cea mai amuzantă...

Neatza cu Răzvan și Dani. Zi tragică pentru iubitorii de rețele sociale! Dani Oțil: Ce aiurea că unele modele de Instagram nu au avut serviciu

acum 132 zile

Ziua de 3 iulie 2019 a fost o zi tragică pentru toți iubitorii de rețele sociale. Facebook-ul și Instagram-ul au avut probleme de funcționare, iar fotografiile nu au mai putut fi încărcate. „Ce aiurea că unele modele de Instagram nu au avut serviciu”, a spus Dani.

Mirabela Dauer, scoasă din sărite de oamenii la care se aştepta cel mai puţin!

acum 148 zile

"Am iertat greşeli ce nu erau de iertat. Am iubit persoane ce nu erau de iubit. Am respectat ce nu era de respectat. Şi am plătit foarte scump pentru toate acestea!", a declarat Mirabela Dauer.

Neatza cu Răzvan și Dani. Ce postezi pe Instagram cand mergi la un eveniment monden

acum 153 zile

Alisa Păun, reporter al emisiunii "Neatza cu Răzvan și Dani", invitată la un eveniment monden, a învățat ce și cum se postează pe Instagram la un eveniment monden.

Lucian Mîndruţă a povestit, la ”CulTOUR”, cum l-a ajutat Facebook să se detașeze de gura lumii

acum 153 zile

Care este greșeala pe care o face în mod frecvent, ce spune despre timpul pe Facebook, ce îi creează dependență, aflați din interviul de mai jos.

Xtra Night Show. Serghei Mizil, supărat pe rețelele de socializare: Nu mai pot să fac live pe Facebook

acum 153 zile

Serghei Mizil este foarte supărat pentru că nu mai are voie să facă live pe Facebook pentru că apare într-un clip în fundul gol.

Dani Oțil, șocat de fetele de pe Facebook: Cine are timp dimineață să își facă un selfie?

acum 168 zile

Dani Oțil, prezentatorul de la "Neatza cu Răzvan și Dani", a povestit, în direct, cum a rămas șocat de pozele de pe facebook pe care și le pun fetele dimineața.

Ce te-a atras la ea? Costas, iubitul Geaninei: E simplă

acum 191 zile

Pusă tot timpul de partener într-o lumina proastă, Geanina este o femeie aflată într-o evidentă și autodeclarată inferioritate față de bărbatul de lângă ea.

Iulian şi Sung Di, în luptă cu soacra mare! "Poate să îmi aducă şi femei şi cu cinci copii, dar să îmi aducă româncă"

acum 216 zile

O iubire internațională şi imposibilă. Asta trăiește Iulian, de un an, cu o femeie din Thailanda. Din păcate mama lui Iulian nu o are la inima pe asiatică!

O iubire internațională şi imposibilă! Iulian iubeşte cu foc o thailandeză!

acum 216 zile

O iubire internațională şi imposibilă. Asta trăiește Iulian, de un an, cu o femeie din Thailanda. Cei doi s-au cunoscut pe Facebook, s-au plăcut și au hotărât să aibă o relație. Din păcate, doar virtuală!

Atenție, internauți! UE vrea să oblige toate rețelele de socializare să ceară taxă pe link! Am putea să rămânem fără amintirile de pe Facebook, Instagram și Youtube!

acum 239 zile

Adina Lăcătușu, reporter Neatza, în direct, dintr-un hub tehnologic din București, a aflat de la Bogdan Manole, asociația pentru tehnologie și internet, ce inseamana taxa pe link, taxa pe care Uniunea Europeană vrea să oblige toate rețelele de socializare.

Soțul Marinel și amantul, război pentru Mihaela. Amantul: Povestea noastră de iubire a început pe Facebook, în urmă cu două săptămâni

acum 240 zile

Amantul vrea ca toată lumea să ştie clar, inclusiv soţul ei, Marinel, ce sentimente are el pentru Mihaela. ”Povestea noastră de iubire a început pe Facebook, în urmă cu două săptămâni”, a spus acesta.

1
2
3
4
5
»