Cautare: 54 rezultate dupa tagul "feli donose"

Feli Donose nu îl mai ţine ascuns pe tatăl copilului! "Pentru noi sarcina a fost o surpriză"

acum 53 zile

Feli a vorbit sincer despre provocările de proaspătă mămică la Răi da buni! Totul despre povestea de dragoste dintre artistă şi tatăl copilului, dar şi ce ascunde vedeta în telefon

Feli Donose, prima fotografie în care se vede chipul iubitului ei

acum 72 zile

După ce ne-a ținut în suspans, Feli Donose a făcut publică prima fotografie în care se vede chipul iubitului ei.

Feli Donose şi-a trecut toată viaţa la secret! Încă nu vrea să spună cine e tatăl fetiţei!

acum 109 zile

De când a devenit mamă, Feli Donose este în culmea fericirii. Artista este topită după fiica ei, Nora Luna, şi nu ezită să arate acest lucru ori de câte ori are ocazia.

Feli Donose, în ultimul trimestru de sarcină!

acum 164 zile

Invitată la "Prietenii de la 11", Feli Donose a vorbit despre ultimul trimestru de sarcină.

Feli Donose a dezvăluit cine este iubitul misterios: „Câteodată, nici nu știu cum mă suportă”

acum 242 zile

Feli Donose este foarte discretă, atunci cand vine vorba de viaţa personală şi a decis să nu-şi facă publică relaţia, deşi este însarcinată. Chiar şi aşa, vedetei i-au scăpat acum primele detalii despre iubitul misterios. Feli a vorbit despre cel pe care îl va face tătic. Artista...

La ”PoveștiCOOL”, Feli Donose a povestit despre planurile ei, despre experiențele mai puțin fericite

acum 243 zile

Feli Donose a povestit că a muncit enorm pentru primul ei album, ”Eu sunt Feli”. Artista a recunoscut, în ziua lansării acestui disc, că era tare emoționată, dar și că i s-a părut că s-a terminat prea repede concertul de lansare.

Feli Donose, momente grele în sarcină

acum 283 zile

Feli Donose este tristă datorită lipsei tatălui ei. Artista a declarat că nu se poate bucura la maxim datorită acestui lucru

Feli, despre sarcină: "Mă pricep mult mai bine la cântat sentimente decât la spus"

acum 299 zile

Feli Donose, celebra artistă, a anunțat că este însărcinată printr-o piesă. Jurata "The Four - Cei Patru" va deveni mamă în scurt timp.

Feli este în culmea fericirii! Artista este însărcinată!

acum 307 zile

Feli este în culmea fericirii! Artista este însărcinată! Pentru a da vestea tuturor cântăreaţa s-a pregătit temeinic. Mai exact, a compus o piesă care exprimă ceea ce simte în această frumoasă perioadă a vieţii.

Feli Donose suferă din dragoste: ”Unii oameni te iubesc doar pentru ceva din ce ai de oferit”

acum 336 zile

Este una dintre cele mai iubite şi talentate artiste din România, dar tot nu este fericită Feli Donose a recunoscut că suferă şi că este dezamăgită.

Feli Donose, la Happy Channel: ”Mâine o să plâng”

acum 376 zile

În interviul acordat la lansarea albumului ”Eu sunt Feli”, artista a mărturisit care sunt cele trei lucruri pe care dorește să le facă în viitor: actorie, să își întemeieze o familie, să adopte un copil.

Feli, confesiuni neașteptate, exclusiv la "Răi, Da' Buni"

acum 393 zile

Feli, confesiuni neașteptate, exclusiv la "Răi, Da' Buni": "Trebuie să fii pozitiv să poți să treci peste toate încercările vieții"

Feli Donose trece prin momente grele! Tatăl cântăreţei ar fi încetat din viaţă

acum 412 zile

Feli Donose trece prin momente grele. Se pare că artista ar fi suferit o pierdere foarte importantă. Mai exact, tatăl cântăreţei ar fi încetat din viaţă. Conform unor mesaje apărute pe o reţea de socializare, nefericitul eveniment a avut loc în urmă cu câteva zile.

Durerea ascunsă a lui Feli Donose: ”Mama s-a supărat foarte tare când am renunțat la școală”

acum 418 zile

Feli Donose a vorbit, cu lacrimi în ochi, despre cea mai grea perioadă! Viaţa a pus-o pe artistă la multe încercări: i-a murit un frate, părinţii ei au divorţat.

Feli vorbește despre cele mai grele momente: ”Mi-o amintesc foarte, foarte bine”

acum 420 zile

Feli Donose, interviu cu lacrimi în ochi! A vorbit despre cea mai grea perioadă din viaţa ei: pierderea celei mai dragi fiinte! Artista suferă enorm şi abia, abia dacă-şi poate găsi puterea să meargă mai departe.

Feli și-a făcut ”ajutoarele” vedete pe interet. Cine o ajută pe Feli la cântat

acum 502 zile

Feli Donose are o voce minunată şi cu toţii ne intrebăm de unde îi vine inspiraţia. Se pare că ajutoarele cântăreţei sunt chiar pisicile pe care le iubeşte nespus şi pe care le-a şi făcut vedete pe internet.

Feli Donose, o femeie cu trei personalități:„Există Feli - copilul”

acum 513 zile

Feli a trecut prin experienţe care au marcat-o. Drumul spre succes nu a fost deloc unul uşor iar cei care au încurajat-o să-şi urmeze visul au fost foarte puţini. Astăzi, însă, a reuşit să ajungă unde şi-a dorit şi să fie o femeie cu trei calităţi foarte importante.

LIVE la Neatza! Feli Donose - "Acasă"

acum 541 zile

Feli Donose a interpretat LIVE la Neatza melodia "Acasă"

1
2
3