Cautare: 236 rezultate dupa tagul "festival"

Castelul Banffy va aduce împreună 200 de mii de tineri dornici de distacţie la Electric Castle

acum 3 zile

Castelul Banffy va aduce împreună 200 de mii de tineri dornici de distacţie la Electric Castle

Liviu Vârciu cântă din nou în trupa "L.A"! Dovada, la "Răi, Da' Buni"!

acum 4 zile

Trupa "L.A.", în direct, de la Festivalul "La Bairam", a dezvăluit culisele concertului de la Arenele Romane.

Cantus Mundi București Fest, un eveniment pentru copii, părinți și bunici

acum 9 zile

Marian Duță, reporterul emisiunii "Neatza cu Răzvan și Dani", în direct, din Parcul Herăstrău, alături de Diana Munteanu, ne prezintă festivalul Cantus Mundi București Fest, un eveniment pentru copii, părinți și bunici.

Xtra Night Show. Cu ce ținute au apărut vedetele la festivalul Neversea din Constanța

acum 12 zile

Vedete internaţionale cu duiumul, dar nici cele autohtone nu s-au lăsat mai prejos. Au venit în număr mare la Neversea, puse pe distracţie, dar şi pe destăinuiri.

Smiley News - Neatza cu Răzvan și Dani. Cum să îți faci loc la un concert în aer liber

acum 12 zile

Cătălin Oprişan, redactorul şef de la a1.ro, a prezentat la rubrica "Smiley News", de la "Neatza cu Răzvan și Dani", cum dansează un fan înfocat la un concert de electro.

Star Magazin. G-Eazy, show la cel mai tare festival. Cum a început cariera sa şi cum a reuşit să atingă culmile succesului

acum 15 zile

Printre cei 200 de artişti care fac show la cel mai tare festival al momentului se află şi celebrul artist internaţional G-Eazy, atât de iubit şi de admirat în întreaga lume. Avem un interviu în exclusivitate cu G-Eazy, şi vom afla chiar de celebrul rapper cum a început cariera sa şi...

Neatza cu Răzvan și Dani. Dani Oțil , despre ținutele fetelor de la mare: Fugi din club, te speli în locurile esențiale și te îmbraci de festival

acum 15 zile

Dani Oțil și Ramona Olaru poartă o discuție amuzantă despre ținutele fetelor de la mare, din acest weekend. Prezentatorul emisiunii Neatza cu Răzvan și Dani a descris, pe scurt, cum se procedează atunci când vrei să fii în mai multe locuri într-o singură zi: „Fugi din club, te...

Star Matinal. Teatru sub lună, festival independent care aduce teatrul în aer liber

acum 16 zile

Festivalul independent „Teatru sub lună” aniversează cinci ani anul acesta. Acesta începe de mâine, 5 iulie 2019, și ține până pe 21 iulie 2019. Peste 300 de artiști vor face parte din 15 spectacole de teatru, cinci dntre ele vor fi în premieră.

Neatza cu Răzvan și Dani. Festivalul Turcesc revine în Parcul Herăstrău

acum 23 zile

Invitată la "Neatza cu Răzvan și Dani", Maria Răducanu, organizator Festivalul Turcesc, a anunțat, în direct, a două ediție a Festivalului Turcesc, festival ce va avea loc între opt și 11 august, în Parcul Herăstrău.

Nu știi cum să-ți faci părul pentru concertele verii? Neatza cu Răzvan și Dani îți prezintă cele mai țări coafuri de festival

acum 24 zile

Lucsandra Săndulescu, reporter al emisiunii Neatza cu Răzvan și Dani, în direct, din București, alături de Valentin, ne prezintă cele mai țări coafuri de festival.

Clujul, capitala sporturilor în weekend! Sports Festival, evenimentul sportiv al anului în România

acum 36 zile

Țara noastră este pe locul doi în Europa la capitolul obezitate infantilă. În aceste condiții, un festival aflat la a doua ediție, dedicat sportului, încearcă să îi convingă pe oameni să facă mai multă mișcare. Evenimentul, care începe joi în Cluj Napoca, este un mix între...

Star News. Distracția s-a mutat la Mogoşoaia. Nea Mărin a încins cea mai mare horă

acum 41 zile

Prilej de bucurie pentru toţi iubitorii de tradiţie! Nea Mărin şi fiica sa, Larisa, au încins Hora Satului pentru al 11-lea an consecutiv. Organizat în Parcul Mogoşoaia, evenimentul găzduieşte şi două ateliere de dans, unul pentru adulţi şi unul pentru cei mici.

Recomandări de weekend 8 - 9 iunie 2019. Cum îți poți petrece timpul liber

acum 43 zile

Lucsandra Săndulescu, reporterul informat de la Neatza cu Razvan si Dani, ne prezintă un material cu cele interesante evenimente din weekendul 1-2 iunie 2019.

Recomandări de weekend 1 - 2 iunie 2019. Ce evenimente nu trebuie să ratezi

acum 50 zile

Lucsandra Săndulescu, reporterul informat de la Neatza cu Razvan si Dani, ne prezintă un material cu cele interesante evenimente din weekendul 1-2 iunie 2019.

Neatza cu Răzvan și Dani. Tamiga și 2Bad ne invită la un super Baiaram

acum 57 zile

Tamiga și 2Bad, invitați la "Neatza cu Răzvan și Dani", au anunțat cel mai tare Baiaram din România. Festival ce va aduce pe scenă Arenelor Române cei mai iubiți artiști români de la sfârșitul anilor 90' și începutul anilor 2000.

Recomandări de weekend 25 - 26 mai 2019. Cum să-ți petreci timpul liber

acum 57 zile

Lucsandra Săndulescu, reporterul informat de la Neatza cu Razvan si Dani, ne prezintă un material cu cele interesante evenimente din weekendul 25 - 26 mai 2019.

Festivalul mieilor, în Parcul Naţional! Marian Duță, cioban de București!

acum 57 zile

Marian Duță, reporter "Neatza cu Răzvan și Dani", în direct, de la Festivalul Mieilor din Parcul Național, ne prezintă delicatesele festivalului.

Mike Godoroja și Blue Spirit cântă, la Neatza cu Răzvan și Dani, melodia De vină e toamna

acum 64 zile

Mike Godoroja și Blue Spirit, invitați la "Neatza cu Răzvan și Dani", au cântat și au vorbit despre festivalurile de blues din România.

Festivalul Scoicilor la Constanţa. Chef Cătălin Scărlatescu: Voi găti 12 tone de scoici!

acum 67 zile

Chef Cătălin Scarlatescu, invitat în platoul "Neatza cu Răzvan și Dani", a venit să anuntea cea de-a patra ediție a Festivalul Scoicilor. Cea de-a IV-a ediție a Festivalul Scoicilor va fi organizată în Constanța, în Piață Ovidiu, de joi până duminică, între 16 și 19 mai 2019.

Ce ascund ultimele imagini cu Răzvan Ciobanu?

acum 72 zile

Ultima filmare cu Răzvan Ciobanu în viaţă de la Festivalul Sunwaves dezvăluie un amănunt foarte important în anchetă poliției.

1
2
3
4
5
»