Cautare: 79 rezultate dupa tagul "filipine"

Blocați în paradis! Traveliştii trăiesc izolați printre filipinezi!

acum 33 zile

După 17 ani de relație și 9 de căsnicie, familia Pătrașcu, adică Flori și Marian au decis să se numească: "Traveliştii". Mai pe româneşte, călătorii. Doi tinerei care au vrut să ia lumea la pas. Iar pentru asta, și-au dat demisiile din corporațiile unde erau angajați și, la...

Bella Santiago arată pentru prima dată casa din România

acum 39 zile

Bella Santiago, artista din Filipine, ne arată pentru prima dată casa din România. Vedeta locuiește alături de soțul și fiica ei.

Ce spuneau Alex Abagiu și Radu Vlăduț la aeroport, înainte de a pleca în Filipine: Sper să ajungem pe primul loc în cursă

acum 41 zile

Alex Abagiu și Radu Vlăduț erau convinși că vor câștiga marele premiu de 30 de mii de euro de la Asia Express, dar, din păcate, au fost nevoiți să părăsească competiția în semifinale.

Adda și Cătălin, despre experiența de la Asia Express: Cum ne-am certat acolo, acasă nu am făcut-o niciodată!

acum 42 zile

Adda și Cătălin, cea mai controversată echipă de la Asia Express, vorbesc despre experiența din Filipine și Taiwan.

România - Filipine, meci de baschet de poveste în Asia Express

acum 57 zile

În Asia Express sezonul 3, episodul 22, vedetele din competiție au jucat un meci de baschet cu câțiva studenți filipinezi. Iată cine a jucat cel mai bine.

Cum suportă Bella Santiago autoizolarea la domiciliu: Gătesc în fiecare zi!

acum 61 zile

Bella Santiago, celebra artistă din Filipine, este izolată la domiciliu din cauza pandemiei de coronavirus. Cântăreața gătește în fiecare zi ca să nu se plictisească în casă.

După două luni în Filipine, Cătălin Rizea stă în autoizolare cu Adda: Dacă rămânem împreună și după perioada asta atunci înseamnă că suntem făcuți unul pentru celălalt

acum 70 zile

Cătălin Rizea, soțul Addei, susține că dacă va rămâne alături de soția sa și după perioada de izolare la domiciliu, atunci sunt făcuți unul pentru celălalt.

De la rivalitate la iubire este doar un pas! Florin Ristei cântă nostalgic pe străzile din Filipine, iar Carmen Grebenișan vrea să refacă echipa

acum 70 zile

Se înfiripă ceva între Florin Ristei și Carmen Grebenișan? Unul cântă nostalgic pe străzile din Filipine, iar celălalt vrea să refacă echipa.

Lux și opulență în Filipine! Concurenții găsesc cele mai frumoase case: Zici că am nimerit pe Beverly Hills!

acum 70 zile

Concurenții de la Asia Express trebuie să-și găsească cazare. De data aceasta, echipele rămase în concurs dau de niște case extrem de luxoase față de tot ce au mai întâlnit până acum.

Concurenții mănâncă "patupat", desertul preferat al localnicilor din Filipine. Fodor și Bontea ajung la o înmormântare: Oamenii erau negri de supărare!

acum 71 zile

Concurenții trebuie bea cafea și să mănânce "patupat", desertul preferat al localnicilor. Răzvan Fodor și Sorin Bontea ajung la o înmormântare.

Răzvan Fodor, extrem de afectat de căldura din Filipine: Mi-e rău! E cea mai grea probă de până acum!

acum 71 zile

Răzvan Fodor se simte extrem de rău din cauza caniculei din Filipine. Concurentul de la Asia Express are nevoie de o pauză ca să-și revină.

Răzvan Fodor și chef Sorin Bontea, ajutați de un filipinez cu o poveste incredibilă: În Filipine, a scăpat Dumnezeu cu oameni buni!

acum 86 zile

Răzvan Fodor și chef Sorin Bontea, în cea de-a treia etapă din Filipine, au fost ajutați de un șofer cu o poveste mai puțin fericită să ajungă la în cursa spre Casa Buena De Pulilan.

Vedetele de la Asia Express se întrec într-un concurs de miss! Ștefania: Florin Ristei e mai feminin ca mine!

acum 86 zile

Cele 8 perechi de vedete rămase în cursa celui mai dur reality show vor continua traseul Asia Express pe Drumul Comorilor, în cea de-a treia etapă din Filipine. Plecarea în cursă va fi stabilită de voturile obținute în urma unui concurs de miss și mister plin de savoare.

Neatza cu Răzvan și Dani. Alexandru Abagiu și Radu Vlăduț, aventuri în Asia Express: Eu mă spăl pe mâini de 50 de ori pe zi, dar în Filipine nu aveam cum, mă simțeam murdar tot timpul

acum 88 zile

Alexandru Abagiu și Radu Vlăduț sunt cei mai buni prieteni și formează o echipă puternică în noul sezon Asia Express - Drumul Comorilor.

Speak şi Ştefania i-au creat probleme în familie unui şofer: "Nu ştiu ce mi-ar fi făcut soţia daca era lângă mine.."

acum 92 zile

Speak și Ștefania au trăit un moment tensionat în „Asia Express”, sezonul 3, în timp ce se aflau în mașina unui filipinez, pe „Drumul Comorilor”. I-au creat bărbatului probleme în familie.

Echipele au ajuns la cuțite! Ce s-a întâmplat în spatele camerelor la Asia Express. Ștefania: Eu cerșeam cât pentru toate echipele

acum 96 zile

Speak şi Ştefania vorbesc despre experiența din Filipine. Cei doi concurenți susțin că le-a fost foarte greu, dar nu le pare nicio secundă că au ales să facă parte din echipele din sezonul 3 de la Asia Express.

Delia şi-a ales următoarea destinaţie de vacanţă! "Vreau să mergem în Filipine"

acum 98 zile

Nu doar în muzică este pe primul loc, ci şi la capitolul vacanţe! Delia doar ce s-a întors dintr-un loc de vis, că deja a ţintit alte destinaţii. Dar artista a spus şi ce nu ar face pentru a fi diferită de ceilalţi.

Xtra Night Show. Asia Express, imagini nedifuzate! Ce au mâncat vedetele în Filipine: Am slăbit 13 kilograme!

acum 99 zile

Vedetele de la Asia Express fac foamea în Filipine. Cele nouă perechi de concurenți sunt nevoiți să ceară mâncare localnicilor, dar nu au noroc de fiecare dată. Nico susține că a slăbit 13 kilograme.

Xtra Night Show. Nico și Alexandra, fiica ei, au avut parte de aventura vieții lor în Filipine: Emisiunea asta te trimite de la agonie la extaz

acum 99 zile

Cel de-al treilea sezon al emisiunii fenomen, Asia Express, a început la Antena 1. Cele nouă perechi de concurenți trăiesc cea mai tare aventură din viața lor.

Speak şi Ştefania au obţinut imunitatea! "Nu-mi vine să cred că am câştigat fix de ziua mea!"

acum 99 zile

Speak şi Ştefania au ajuns primii la punctul de control şi au obţinut imunitatea! Pentru Speak a fost ca un cadou de ziua lui!

1
2
3
4