Cautare: 31 rezultate dupa tagul "filipine"

Pericol în Asia Express! Gina Pistol pe marginea prăpastiei!

acum 15 zile

Asia Express, cel mai dur reality show din România a strâns la start nouă perechi de vedete care luptă pentru 30.000 de euro. Pe drumul comorilor vedetele au la dispoziţie doar un euro pe zi pentru transport, cazare şi masă. Altfel stă treaba când vine vorba despre cei doi prezentatori....

Cum se pregătește Oase pentru plecarea pentru aventură Asia Express

acum 28 zile

Oase va fi coprezentatorul Ginei Pistol sezonul acesta de Asia Express. Fostul partener al lui CRBL a spus cum se pregăteşte de plecarea în Filipine.

Star Matinal. Cum se pregătește Gina Pistol pentru aventură Asia Express

acum 28 zile

Da, da, Gina Pistol este într-o formă de zile mari! Vedetei îi merge bine pe toate planurile, în special profesional, unde abia aşteaptă să înceapă aventura Asia Express, show pe care îl prezintă. Aşa că, la foarte putin timp înainte de a pleca în Filipine şi în Taiwan, acolo...

Xtra Night Show. Oase, coprezentator la Asia Express: Filmările vor avea loc în Filipine și Taiwan

acum 28 zile

Asia Express, cel mai dur reality show din România, revine cu un nou sezon la Antena 1. În acest an, cursa celor nouă perechi de vedete se va desfășura în Filipine și Taiwan. Concurenții care pornesc pe Drumul Comorilor vor avea de respectat aceleași reguli ca și până acum: au la...

Chefi la cuţite. O filipineză şi un magician gătesc în familie. Chefii au avut un nod în gât, după ce au aflat numele preparatului!

acum 65 zile

O filipineză şi un magician gătesc în familie la "Chefi la Cuţite"! Harljane Chuna, un fost dealer de casino, şi soţul ei, Abel Megyes, au pregătit o reţetă tradiţională din Filipine, care în traducere înseamnă - capră cu excremente. Cum au reacţionat juraţii când au auzit...

Delia, vacanță exotică în Filipine

acum 315 zile

Si stati linistiti, avem si noi o artista care nu se lasa mai prejos cand vine vorba de destinatii exotice. A cântat în faţa a zeci de mii de români de Revelion, iar apoi a fugit tocmai în Filipine. Iar noi nu am ratat nimic! Avem imagini fabuloase din vacanţa Deliei! Nu s-a gândit la...

Rizdee de Vera, din Filipine, vrea cele trei cuțite: "Gătitul este cel mai relaxant lucru pentru mine"

acum 339 zile

Rizdee de Vera, din Filipine, vrea cele trei cuțite. Concurenta susține că gătitul este cel mai relaxant lucru pentru ea.

Diana Ross Emanoil, din Filipine, poveste de viață incredibilă: "Unul din copiii mei a murit din cauza fostului soț"

acum 345 zile

Diana Ross Emanoil, din Filipine are o poveste de viață incredibilă. Concurenta susține că unul dintre copiii ei a murit din cauza fostul soț.

Bella Santiago, în lacrimi la X Factor! Concurenta trimite bani în fiecare lună pentru familia ei din Filipine: "Vreau să o aduc pe fiica mea, să aibă o viață mai bună"

acum 370 zile

Bella Santiago a avut o copilărie grea în Filipine. Concurenta nu avea timp să se joace pentru că trebuia să-și ajute familia. Acum, artista își dorește să-și aducă fiica lângă ea, doar așa va fi fericită.

Smiley News. Cum se vopeste mașina în Filipine

acum 403 zile

Cătălin Oprişan, redactorul şef de la a1.ro, a prezentat la rubrica Smiley News, de la Neatza, cum se vopeste mașina în Filipine.

Rizdee De Vera, din Filipine, a gătit crocodil pentru cei trei jurați: "Miroase îngrozitor"

acum 555 zile

În această ediție, jurații vor avea parte de multe surprize culinare. Rizdee De Vera, din Filipine, a venit la "Chefi la cuțite" să le gătească crocodil celor trei jurați.

Joel Mondelo, din Filipine, vrea să câștige sezonul cinci ca să-și aducă copiii în România

acum 556 zile

Joel Mondelo, din Filipine, lucrează în România de opt ani. Bucătarul vrea să câștige concursul ca să-și aducă copiii lângă el.

Spectacol în Filipine! Aproape 20 de maşini de lux au fost strivite de un buldozer şi un excavator

acum 646 zile

Spectacol neobişnuit în capitala Filipinelor. Aproape 20 de maşini de lux au fost strivite de un buldozer şi un excavator. Vehiculele erau confiscate de la persoane acuzate de contrabandă auto. În doar trei minute, ele au fost transformate in fier vechi. Maşinile ar fi trebuit să fie...

"Sunt Iulică din Filipine". Giulius Guttierez, din platoul "Chefi la Cuțite", direct pe scena "X Factor"

acum 755 zile

La vârsta de 34 de ani, Giulius Guttierez, venit de zece ani tocmai din Filipine, a reușit să învețe câte ceva din limba română si este deja un chef apreciat pentru mâncărurile sale, dar și pentru show-urile culinare pe care le pune în scenă pentru clienții săi.

Bella Santiago din Dasmarinas, Filipine, ascultă pentru prima dată manele

acum 799 zile

Răzvan și Dani îi povestesc Bellei Santiago din Dasmarinas, Filipine, despre muzica de dragoste românească veche. Artista ascultă pentru prima dată manele.

Vacanță în Pacific, pe insulele care zâmbesc mereu!

acum 997 zile

Astăzi vă invit să pornim într-o călătorie. de vis. Chiar în inima Pacificului se ascund Insulele Filipine. Dar, de ce am călători 9,000 de kilometri pentru o vacanță? De ce starurile showbizului autohton iau cu asalt această destinație? Chiar acum vedem "comorile" țării oamenilor...

Un bărbat din Filipine se poate transforma cu usurinţă în Rihanna, Kim Kardashian, Jennifer Lawrence sau Katy Perry

acum 1000 zile

Se poate transforma cu usurinţă în Rihanna, Kim Kardashian, Jennifer Lawrence sau Katy Perry. Cu ajutorul fardurilor, al perucilor şi al lentilelor de contact, un bărbat din Filipine devine o cu totul altă persoană, ori de câte ori doreşte. Acest talent ieşit din comun l-a făcut...

O româncă este una dintre frumoasele lumii! Teodora Dan se va lupta pentru marele titlu în finala Miss Univers

acum 1019 zile

O olteanca get beget va reprezenta Romania in finala Miss Univers!

Maria Marinescu, vacanță cu tatăl vitreg

acum 1045 zile

Maria Marinescu a ales să petreacă noaptea dintre ani departe de România, pe o plajă însorită din Filipine. Maria Marinescu a petrecut alături de tatăl vitreg și mai tânăra lui soție și rudele acesteia.

Dezastru în Filipine! Peste 400 de mii de persoane au fost evacuate și aproximativ 330 de zboruri anulate

acum 1051 zile

Dezastru în Filipine! Taifunul Nock-Ten a făcut prăpad, iar cel puţin şase persoane au murit şi 18 sunt date dispărute. Peste 400 de mii de persoane au fost evacuate, iar aproximativ 330 de zboruri interne şi internaţionale au fost anulate.

1
2