Cautare: 140 rezultate dupa tagul "filmari"

Star Matinal. Brigitte Pastramă, filmări de senzație de la petrecera burlăciţelor. Florin Pastramă nu a scăpat-o din ochi nicio clipă

acum 13 zile

Brigitte mai are puţin şi se va căsători şi religios cu Florin Pastramă, iar pregătirile sunt aproape gata. Pai, dacă pregătirile sunt gata, ce mai rămâne de făcut? Petrecera burlăciţelor, normal, pe care Brigitte a şi bifat-o aseară. Doamna Pastamă si prietenele ei s-au distrat...

Xtra Night Show. Nea Mărin a început filmările emisiunii Poftiţi pe la noi - Poftiţi la joc. Întâlnirea emoționantă a Andei Adam cu fețita ei

acum 23 zile

Nea Mărin a dat startul unor noi provocări. "Poftiţi pe la noi- Poftiţi la joc" este emisiunea care va debuta curând la Antena 1. Iată cum a decurs întâlnirea Andei Adam cu fețita ei.

Acces Direct. Unul dintre atacatorii bătrânului de 65 de ani face declarații: Filmările sunt trucate!

acum 37 zile

Șase indivizi îl pun la pâmânt pe bărbatul de 65 de ani şi îl lovesc, doi dintre ei, fără pic de milă. Întinsă pe jos şi înconjurată de atacatori, victima nu a mai avut nicio şansă să se apere.

Star Matinal. CRBL, amendat la filmările noului clip Cărămidă 9

acum 45 zile

CRBL a vorbit la Star Matinal despre filmările dela noul său videoclip Cărămidă 9 și despre motivul pentru care a fost amendat.

Răzvan Ciobanu, lucruri neștiute despre filmările compromiţătoare

acum 72 zile

Lucruri neştiute despre filmările compromiţătoare pe care le avea Răzvan Ciobanu! Vedeți ce declara creatorul de mod când era în viaţă.

Ce se va întâmpla în ultimele episoade din Fructul oprit. Doinița Oancea face dezvăluiri de la filmări

acum 73 zile

Actrița Doinița Oancea face dezvăluri de la filmările serialului Fructul oprit, care se află la final. ”Nu mai umează niciun sezon”, de declarat aceasta.

Ștefan Bănică și Marius Vizante, secrete picante de la filmări: Jucăm două personaje foarte diferite și noi suntem foarte diferiți

acum 99 zile

Ștefan Bănică și Marius Vizante, actorii din Liber ca pasărea cerului, fac dezvăluiri din culise. Orlando și Ducu, cele două personaje principale din serial, se cunosc din copilărie și se reîntâlnescu după 35 de ani. Cei doi încearcă să facă avere din mici escrocherii.

Ioana Ignat a leşinat în timpul filmărilor! "Erau minus 25 de grade, iar eu aveam o rochie de mătase"

acum 113 zile

Ioana Ignat a leşinat în timpul filmărilor din cauza oboselii, dar şi din cauza frigului. Din fericire, artista şi-a revenit rapid şi până la urmă lucrurile s-au încheiat cu bine.

Romică Țociu este coprezentator la Scena Misterelor: "Am scăpat cu bine de la filmările lui Dan Negru"

acum 140 zile

În prima ediție Scena Misterelor, din 28 februarie, vedetele invitate sunt Antonia și Alex Velea, Liviu Teodorescu, nea Mărin Barbu și Sorana Mohamad.

Mama acuzată de iubire cu fiul explică: "Totul este o minciună, în filmări nu sunt eu și nici copilul meu"

acum 161 zile

Femeia acuzată de fostul iubit că ar întreține relații intime cu fiul ei dezminte toate cele spuse de fostul concubin.

Anda Adam s-a trezit pipăită și mușcată de fund în timpul filmărilor

acum 216 zile

Anda Adam s-a trezit pipăită și mușcată de fund în timpul filmărilor! Totul a fost filmat. Iată cum a reacţionat artista.

Şerban Copoţ s-a confruntat cu una dintre cele mai mari temeri ale sale, la filmările Asia Express

acum 238 zile

La filmările Asia Express, vedetele dau nas în nas cu propriile coşmaruri! De data aceasta, Şerban Copoţ a fost victima.

Pepe este vizitat de Maria, fiica sa, în timpul filmărilor: "A venit frumusețea mea"

acum 347 zile

Pepe este vizitat de Maria, fiica sa, în timpul filmărilor Next Star. Juratul este cel mai fericit tătic din lume când își vede copilele.

Ce se va întâmpla cu Sonia și Alex în cel de-al doilea sezon din ”Fructul Oprit”? Iată răspunsul

acum 351 zile

Au început filmările pentru cel de-al doilea sezon “Fructul oprit”. Noul sezon va putea fi urmărit, în curând, la Antena 1. La finalul primului sezon, mulți s-au întrebat ce se va întâmpla cu povestea de iubire dintre Sonia (Michaela Prosan) și Alex (Petru Păun). Ei bine, regizorul serialului, Radu Grigore, ne dezvăluie câteva dintre secretele celui de-al doilea sezon de ”Fructul Oprit”.

Xonia revine în forță! Artista filmează un nou videoclip

acum 382 zile

Xonia revine în forță! Artista filmează un nou videoclip

Adevăratul motiv pentru care Cristina Rus s-a retras din muzică. Filmările care demonstrează totul

acum 413 zile

Am aflat care este adevăratul motiv pentru care Cristina Rus s-a lăsat de muzica! Avem filmarea care demonstreaza totul.

Andreea Bălan, despre noul sezon ”Te cunosc de undeva!”: ”În august începem filmările”

acum 420 zile

Andreea Bălan vorbește la Xtra Nigt Show despre noul sezon ”Te cunosc de undeva!”.”În august începem filmările”, a spus vedeta.

”Neveste disperate”, în varianta argentiniană: ”Amas de Casa Desesperadas”

acum 422 zile

Deținător a 38 de premii câștigate, printre care șapte premii Emmy și trei Globuri de Aur, serialul ”Neveste Disperate” este difuzat de postul Happy Channel, de luni până joi, de la ora 22.00.

Raoul, conflict cu poliţia din Turcia în timpul filmărilor unui videoclip!

acum 429 zile

Raoul a fost implicat într-un conflict cu poliţia din Turcia în timpul flmărilor videoclipului pentru piesa "Inimă de floare albastră"

Teri Hatcher, accidentată în timpul filmărilor la serialul ”Neveste disperate”

acum 447 zile

Filmările pentru serialul ”Neveste disperate” nu au fost lipsite de incidente. Unul dintre cele mai grave a avut-o ca protagonistă pe actrița Teri Hatcher, cea care o interpretează pe Susan Mayer în serialul difuzat de postul Happy Channel de luni până joi, de la ora 22.00.

1
2
3
4
5
»

Stirile Antena 1 Observator

observator.tv