Cautare: 33 rezultate dupa tagul "finala iumor"

Mukinka este marele căștigător al sezonul 7 iUmor!

acum 107 zile

Mukinka este marele câștigător din sezonul 7 iUmor! Numărul său a convins atât juriul cât și publicul că merită premiul de 20.000 de euro!

„Bătrâneii" din trupa Ha-Rap au venit să cânte și au sfârșit făcând stand-up! Bendeac le-a mai dat o șansă

acum 107 zile

Trupa Ha-Rap s-a întors pe scena de la iUmor, însă de data aceasta au întinerit! „Ei sunt dovadă că trap-ul nu va îmbătrâni”, a spus Chello.

Dan Badea a încheiat marea finală de la iUmor cu un număr senzațional de stand up!

acum 107 zile

Dan Badea a Încheiat seara marei finale de la iUmor cu un număr fantastic de stand up. Coprezentatorul emisiunii a urcat pe scenă și a vorbit despre colinde și supestiții.

Mukinka a făcut senzație pe scena de la iUmor! „Lumea îmi spune la mulți ani de Black Friday”

acum 107 zile

Așa cum ne-a obișnuit, concurentul Mukinka a făcut show pe scena de la iUmor în această seară, prezentând într-un număr de stand up diferit de cele văzute până acum.

Silviu Gherman a prezentat un număr spectaculos la iUmor! S-a pus în pielea criticilor Adrian Păunescu și Iosif Sava

acum 107 zile

Silviu Gherman a venit din nou cu cel mai inedit moment de la iUmor. Acesta a făcut o transmisiune în direct alături de personajele Adrian Păunescu și Iosif Sava.

Bogdan Iancu, un număr plin de glume picante!

acum 107 zile

Bogdan Iancu s-a întors pe scena de la iUmor dornic să pună mâna pe premiul cel mare! Cu un număr plin de glume picante.

Cuplul de magicieni Eduard şi Bianca au primit câte o plăcintă în față de la jurații iUmor!

acum 107 zile

Bianca și Eduard au ajuns foarte aproape de a pune mâna pe premiul cel mare. De data aceasta, au îndulcit numărul lor de magie cu o plăcintă primită drept în față!

George Țintă a revenit cu o nouă serie de bancuri scurte! „Nu contează cât de mari se fac unii porci, tot mici ajung”

acum 107 zile

Așa cum ne-a obișnuit, George Țintă a întrat direct în pâine imediat cum a intrat pe scena de la iUmor. Glumele lui scurte au bucurat juriul.

Aventurile din baie ale lui Patrick Cottet Moine! Cheloo: „Este un scai, o râie venită din Franța”

acum 107 zile

Așa cum ne-a obișnuit, Patrick a făcut un show de senzația în ultima seară de iUmor din acest sezon. Cu numerele lui artistite a cucerit publicul și a transmis un mesaj pe care nu mulți îl pot transmite.

Băieții cu rap-ul s-au întors! Andrei Jitcă și Adrian Constantin au venit să-i ia la roast pe jurați

acum 107 zile

Andrei Jitcă și Adrian Constantin au venit din nou să le cânte juraților! De data aceasta, băieții au interacționat mai mult cu juriul decât de obicei.

Alex Șerban a avut un număr stand up comedy de senzație pe scena de la iUmor! „Jumate de viața le-am purtat forțat, acum le port de nevoie”

acum 107 zile

Alex Șerban a intrat în forță pe scena de la iUmor! Numărul lui de stand-up a fost de senzația, iar publicul s-a bucurat de prezența lui.

Primul moment n-a fost pe placul juraților de la iUmor! Ha-Rap a mai primit o șansă

acum 107 zile

Trupa Ha-Rap s-a întors pe scena de la iUmor, însă de data aceasta au întinerit! „Ei sunt dovadă că trap-ul nu va îmbătrâni”, a spus Chello.

Dan Țuțu, un nou număr de stand up comedy: ”Sunt un tânăr comediant în ascensiune.. a vârstei, că la anul fac 50!”

acum 107 zile

Dan Țuțu s-a născut pe scena de la iUmor și a evoluat aici! Cu fiecare număr de standup prezentat a prins și mai multă încredere în el. În această seară a făcut un show senzațional!

Mario Lopez, de la trucurile cu țigările la dispariția unui sfârc!

acum 107 zile

Numărul de magie al lui Mario Lopez i-a impresionat pe cei trei jurați în audiții, dar mai ales pe Delia care i-a remarcat atât talentul, cât și frumusețea. „Eu nu mai am soț, nu mai am nimic.”

Acces Direct. Râzi cu lacrimi la finala iUmor! 12 concurenți se vor lupta pentru marele premiu

acum 107 zile

Sunteţi pregătiţi pentru o porţie zdravănă de râs?! Ei bine, în această seară la finala iUmor, cei 12 concurenţi care au reuşit să-i dea pe spate pe Delia, Mihai Bendeac şi Cheloo şi-au pregătit cele mai bune numere, aşa că se anunţă o seară plină de umor, pe care cu...

Șerban Copoț, dezvăluiri despre finala "iUmor": O să avem rime pe loc, magie și comedie

acum 107 zile

Șerban Copoț, coprezentatorul show-ului "iUmor", a venit cu dezvăluiri din finala celui mai trăznit show de la Antena 1.

Finala iUmor! Viorica Dăncilă, supărată pe Irena Boclincă: Nu îmi amintesc când am venit, să își bată alții joc de mine!

acum 300 zile

Irena Boclincă, sosia Vioricăi Dăncilă, are un număr genial în marea finală iUmor, sezonul șase.

Finala iUmor! Sosia Vioricăi Dăncilă, ședință de partid: Aici noi suntem stăpâni!

acum 300 zile

Irena Boclincă, sosia Vioricăi Dăncilă, număr senzațional pe scena iUmor, în marea finală.

Finala iUmor. Număr special de stand-up comedy cu Dan Badea. "Eram atât de beat încât mă întrebam câte droguri ar putea intra în cocul Irinei Loghin"

acum 302 zile

Dan Badea, unul dintre prezentatorii emisiunii, a susţinut un număr special de stand-up comedy în finala sezonului 6 de la iUmor!

Finala iUmor. Adi Bobo, un nou stand-up comedy de senzaţie! "În România pizza vine mai redepe decât salvarea"

acum 302 zile

Adi Bobo a trecut prin problemele României, prin trendul bărbaților cu sprâncenele tatuate "mai ceva ca filtrele de pe Instagram", ca mai apoi să smulgă hohote de râs cu o poată care l-a făcut pe Cheloo să aplaude.

1
2