Cautare: 76 rezultate dupa tagul "firma"

Irinel Columbeanu a câştigat lupta cu Monica Gabor! Ce lovitură i-a dat fostei soţii

acum 78 zile

Omul de afaceri a deschis un proces la Tribunalul București contra firmei SC Monica Columbeanu Media SRL, care este deținută aproape în totalitate de fosta lui soție și care are ca obiect de activitate producţia cinematografică, video şi de programe de televiziune. Procesul a avut ca...

Star News. Romanița Iovan, probleme cu Fiscul

acum 172 zile

Romaniţa Iovan a fost chemată în faţa judecătorilor. Motivul are legătură cu o firmă pe care ea o administra.

Xtra Night Show. Averea lui Serghei Mizil! Excentricul om de afaceri investește sute de mii de euro pe haine de firmă

acum 218 zile

Serghei Mizil este foarte pasionat de haine. Are numai haine de firmă. Omul de afaceri spune că a investit sute de mii de euro în vestimentație.

Star News. Ce planuri și-au făcut Marcel Toader și fiul său, Maximilian: Ne-am făcut o firmă împreună

acum 241 zile

După ce s-a spus că Marcel Toader pregătea o lovitură care să-l îmbogăţească, fiul său, Maximilian a dezvăluit în exclusivitate pentru Antena Stars ce planuri şi-au făcut, din ce câştigau bani şi ce urmează să se întâmple.

Marius Nedelcu, ex-Akcent, a dat muzica pe bani. Artistul se lansează în domeniul financiar

acum 332 zile

Marius Nedelcu, ex-Akcent, a dat muzica pe bani. Artistul și-a construit o carieră la Londra în domeniul financiar. Firma de transferuri de bani pe care și-a deschis-o îi ajută pe românii de acolo să trimită bani în țară gratuit.

Nicoleta Luciu a ajuns în pragul falimentului!

acum 477 zile

Nicoleta Luciu ar fi ajuns în pragul falimentului. Deşi este căsătorită cu un om de afaceri ce produce milioane de euro, se pare că focoasa brunetă nu ar fi împrumutat reţeta succesului în business. Firma pe care vedeta o deţine de mai bine de 12 ani are o cifră de afaceri de 6.750 de...

Andreea Raicu nu se joacă în afaceri! Am aflat ce combinaţii financiare face vedeta. Şi-a executat silit propria firmă

acum 479 zile

Andreea Raicu nu se joacă atunci când e vorba de bani şi de afaceri. Au ieşit la iveală combinaţiile pe care le face vedeta cu propriile firme.

Tudor Caragea a fost ucis Dan Lăzărescu, iar firma a rămas pe mâna lui Alex

acum 589 zile

Tudor Caragea a fost ucis Dan Lăzărescu, iar firma a rămas pe mâna lui Alex

Anamaria Prodan se bucură din nou de viaţă! Vedeta este adepta vestimentațiilor de firmă

acum 680 zile

După o perioadă extrem de grea, în care s-a dedicat trup şi suflet mamei sale pe care a încercat din răsputeri să o salveze de la moarte, Anamaria Prodan se bucură din nou de viaţă.

Monica Gabor, dată în judecată! Are legătură cu Irinel Columbeanu

acum 768 zile

Fiscul a dat-o în judecată pe fosta soție a lui Irinel Columbeanu și cere dizolvarea firmei SC Monica Columbeanu Media SRL, unde actuala iubită a lui Mr. Pink deține 99 % din acțiuni, iar milionarul de la Izvorani restul de 1 %.

Andreea Tonciu, antreprenor spontan! Și-a deschis o florărie

acum 777 zile

De câteva zile Andreea şi-a deschis o firmă de flori. Deocamdată are site şi face câteva comenzi. În cursul acestui an vrea să-şi deschidă o florărie imensă, elegantă, unde să facă buchete aşa cum îi place ei.

Irinel Columbeanu, în război cu creditorii! Firma băgată în falimen de Columbeanu a redeschis procesul

acum 788 zile

Irinel Columbeanu este în război cu creditorii. Acesta s-ar putea să își piardă o parte din avere după ce firma pe care a bătat-o în faliment a redeschis un proces.

Oana Zăvoranu donează haine de sute de mii de euro

acum 862 zile

În Postul Crăciunului, Oana Zăvăranu face un gest incredibil. Bruneta îşi donează hainele de firmă, pantofii de mii de euro şi accesorile extravagante. Ce a determinat o să ia această decizie, ne spune chiar ea.

Anca Ţurcaşiu, despre moda si adevarata ei pasiune: "NU AM DAT BANI MULŢI PE HAINE, PE FIRMĂ"

acum 884 zile

Despre modă ne-a vorbit şi Anca Ţurcaşiu şi am fost mai mult decât bucuroşi să primim sfaturi de la cea care e invidiată până şi de tinerele pentru felul în care arată. Şi totuşi, artista nu pune preţ pe îmbrăcăminte. Alta este pasiunea ei când vine vorba de ţinute

FiRMA - "Doar nebunii iubesc"

acum 1042 zile

Trupa FiRMA a interpretat la Neatza melodia "Doar nebunii iubesc"

Oamenii care locuiesc în clădirile firmei Agrogal au solicitat un adăpost social, de la Primăria Municipiului Galaţi

acum 1123 zile

O parte dintre oamenii care locuiesc în clădirile firmei Agrogal au şi făcut nişte dosare pentru a solicita o locuinţă socială, de la Primăria Municipiului Galaţi.

Locatar din clădirile firmei Agrogal: "Unde îmi duc copiii? Aici am muncit toată viața!"

acum 1123 zile

E un urlet sufocat de disperare! Și nu e doar al lor! Asta strigă și alte peste 100 de persoane, toate în aceeași situație. Toate, la un pas să ajungă pe drumuri, susțin oamenii cu lacrimi în ochi!

Evacuare în masă! Sute de vieți vor fi date afară din clădirile firmei Agrogal, care până mai ieri aparţinea statului

acum 1123 zile

Peste 100 de familii urmează să fie evacuate, din clădirile firmei Agrogal, care până mai ieri aparţinea statului. Între timp, firma a fost cumpărată de către un cetăţean italian, iar oamenii care locuiesc în acele clădiri sunt ameninţaţi că vor fi evacuaţi

Ele sunt bunăciunile care fac senzație pe net

acum 1192 zile

Haine de firmă, poşete de sute de mii de euro, vacanţe exotice, răsfăţ peste măsură. De asta au parte fetele cunoscute în lumea bună. Noroc că ne ţin la curent cu tot ceea ce fac. Ia priviţi un top al fetelor care fac senzaţie pe reţelele de socializare şi nu numai

1
2
3
4