Cautare: 70 rezultate dupa tagul "foame"

Asia Express - Jurnal de călătorie. Alexandru Abagiu și Radu Vlăduț, cei mai buni prieteni : Am făcut foamea înainte să ajungem aici

acum 82 zile

Alexandru Abagiu și Radu Vlăduț sunt concurenți la Asia Express, cel mai dur reality show din România. Cei doi prieteni susțin că nu e prima dată când vor face foamea.

Lidia Buble nu ţine cont de nimic atunci când vine vorba de mâncare

acum 85 zile

Ce face omul atunci când îi este foame şi e în trafic? Lidia Buble o ştie cel mai bine! Vedeta nu mai ţine cont de nimic atunci când vine vorba de mâncare.

Like a Star. Foamea își spune cuvântul și fetele dau iama în frigider: Mai băgăm și noi câte un cârnat în gură, chiar dacă e după ora 19

acum 104 zile

În bucătărie, Ionatan, Roxa și Diana stau la o bârfă în timp ce mănâncă cârnați cu muștar și maioneză.

Star Matinal. Rita Mureșan a făcut foamea ca să slăbească: Tata a fost sportiv de performanță, speram să fie ereditar

acum 214 zile

Rita Mureșan a povestit, în exclusivitate pentru Antena Stars, despre decizia fiicei sale de a se muta definitiv în America! Dar și despre episoadele din tinerețe în care se înfometa pentru a arăta bine.

Ce face foamea din om! Răzvan Simion și Dani Oțil au mâncat creastă și bărbăție de cocoș: Erau ca niște măsline care se plimbau prin farfurie

acum 297 zile

În urmă cu mulți ani, Răzvan Simion și Dani Oțil au fost acasă la Marius Copil, renumitul tenismen, iar tatăl lui le-a oferit celor doi prezentatori creastă de cocoș, dar și fudulii.

Experienţa care i-a marcat pe Deea şi Dinu Maxer în America!

acum 318 zile

Deea şi Dinu Maxer au trăit senzaţii tari în America! Au petrecut zece zile peste Ocean, acolo unde au trecut prin tot felul de peripeţii.

Deea şi Dinu Maxer au făcut foamea în America! "Am fost tot timpul pe fugă"

acum 319 zile

Deea şi Dinu Maxer au trăit senzaţii tari în America! Au petrecut zece zile peste Ocean, acolo unde au trecut prin tot felul de peripeţii. Au făcut şi foamea acolo, pentru că nu au găsit deloc mâncare pe placul lor.

Deea și Dinu Maxer au făcut foamea în America: La micul dejun au toate mâncărurile dulci

acum 320 zile

Deea și Dinu Maxer au făcut foamea în America. ”La micul dejun au toate mâncărurile dulci”, a dezvăluit Dinu Maxer.

Daniel Chiriță a câștigat duelul cu Ioana, iar colegii îi dau mai multe sarcini de respectat: Trebuie să ne faci de mâncare, ne este foame

acum 331 zile

Daniel Chiriță este unul dintre cei patru semifinaliști. Concurentul se întoarce fericit în sat după ce a câștigat jocul de eliminare cu Ioana. Colegii îl pun să le facă mâncare pentru că le-a scos singura fată dintre ei.

Să fi răbdat Bianca Drăguşanu de foame aşa cum spune ea în emisiune? Bordea: "I-a fost foame din prima?"

acum 369 zile

Fără îndoială, cea mai controversată concurentă a fost Bianca Drăguşanu! Să fi răbdat Bianca de foame aşa cum spune ea în emisiune?

Andrei şi Vârciu, rupţi de foame şi oboseală în India

acum 425 zile

Andrei Ştefănescu şi Liviu Vârciu s-au întors din Asia. Au stat în Sri Lanka şi India o lună şi jumătate şi au înfruntat cu greu toate dificultăţile

O fetiţă de nici doi anişori din judeţul Suceava ar fi murit de foame

acum 445 zile

Revoltător! O fetiţă de nici doi anişori din judeţul Suceava ar fi murit DE FOAME! Copila, pe nume Daria se afla doar în grija tatălui, de când mama a plecat la muncă, în străinătate. Daria ar fi dat semne că se simte rău, însă tatăl ar fi ignorat acest lucru şi NU ar fi chemat...

Minune Sfântă la Neatza! Cătălin Oprișan primește aperitivul lui preferat. Dani: "A ajuns să se închine și la sfintele scobitori de foame"

acum 445 zile

Zăpada îi poartă noroc lui Cătălin Oprișan. Redactorul de la A1.ro primește de la Vlădutz, bucătarul de la Neatza, aperitivul lui preferat.

Andreea Raicu, despre momentele când a făcut foamea: ”Nu mâncam până leșinam!”

acum 461 zile

Andreea Raicu şi-a deschis sufletul şi a vorbit despre cele mai grele momente din viaţa sa! Ca să fie slabă vedeta se înfometa până leşina! Iar asta nu e tot a dezvăluit şi adevăratul motiv pentru care nu vrea să audă de nicio relaţie.

Sorin Brotnei, dezvăluiri din culisele show-ului ”Ultimul Trib”: ”Adormeam la maxim ora 20 ca să ne treacă foamea. Îmi era dor de slănină și pâine de casă”

acum 465 zile

Sorin Brotnei, proaspat intors din Madagascar, face dezvaluiri, la Rai da Buni, din culise din Ultimul Trib

Maria Simion a făcut foamea de plăcere: „În fiecare lună ajungeam la perfuzii”

acum 474 zile

Maria Simion a trecut prin momente de panică din cauza siluetei pe care și-o dorește. Fosta prezentatoare tv a făcut foamea de plăcere. „În fiecare lună ajungeam la perfuzii”, a declarat aceasta, în cadrul emisiunii „Xtra Night Show”.

Dorian Popa, probleme mari cu mâncarea în Madagascar: ”A fost foarte greu. Îmi era foame de orice”

acum 507 zile

Dorian Popa a avut parted e probleme mari cu mâncarea în Madagascar. ”A fost foarte greu. Îmi era foame de orice”, a spus artistul.

”Și un porc dacă e gras e fain, darămite un om...” Vegetarianul Răzvan, pus la mare încercare: ”Nici nu te mai aud de foame!”

acum 515 zile

Vegetarianul Răzvan Simion este pus la mare încercare de bucatele trandiționale din carne așezate pe masa din platoul emisiunii. ”Nici nu te mai aud de foame!”,a spus matinalul de la Antena 1.

Trei surori, în comă alcoolică, de foame! Copilele au mâncat vișine îmbibate în băutură

acum 608 zile

Au vrut să mănânce, să-și potolească foamea, dar au ajuns în comă alcoolică, la spital la doar câțiva anișori. Trei surori de 3, 4 și 8 ani au mâncat, de foame. vişine din vişinată. și doar un pas a lipsit să nu se ajungă la o tragedie și mai mare.

Gravidă în greva foamei! Femeia susține că se omoară pentru iubitul mai tânăr cu 15 ani

acum 663 zile

Femeia refuză să mai mănânce până când bărbatul nu se va întoarce la ea, mai ales că a aflat că îi poartă copilul în pântece. Mai mult decât atât, pentru acest bărbat care acum a părăsit-o, femeia și-a vândut propria casă și astfel și-ar fi lăsat pe drumuri o altă parte...

1
2
3
4