Cautare: 326 rezultate dupa tagul "frate"

Mihai Onilă şi fratele lui, faţă în faţă la testul sincerităţii! Au raspuns la cele mai incomode întrebări!

acum 2 zile

Mihai Onilă şi fratele lui, faţă în faţă la testul sincerităţii! Au raspuns la cele mai incomode întrebări!

Acces Direct. Nicoleta Guţă, bunică la 35 de ani!: Fratele meu cel mic se va juca cu strănepotul lui

acum 7 zile

Bunică la 35 de ani! Nicoleta Guţă, fiica celebrului manelist Nicolae Guţă va deveni în curând bunică. Fiul ei, Gabriel David, în vârstă de 21 de ani, va fi tată de băiat, la sfârşitul lunii august.

Star News. Nouă ani de la moartea Mădălinei Manole. Fratele artistei: Nu cred că sora mea s-a sinucis

acum 7 zile

Pe 14 Iulie, Mădălina Manole ar fi împlinit 52 de ani. Din păcate, se împlinesc 9 ani de când marea artistă a fost găsită fără suflare în vila sa din Otopeni. Fratele ei, Marian Manole şi tatăl, se pregătesc pentru comemorarea Fetei cu părul de foc.

Cobra, fratele lui Tristan Tate a intrat în belele! A fost oprit de Poliţie!

acum 12 zile

A plecat să se distreze, dar s-a ales oprit de Poliţie! Fratele lui Tristan a intrat în belele! Ce spune fostul iubit al Biancăi Drăguşanu despre altercaţia cu oamenii legii, dar şi ce s-a întâmplat cu Cobra

Rodica Popescu Bitănescu, secretele căsniciei de 45 de ani

acum 14 zile

Are un râs molipsitor, iar la cei 80 de ani ai săi, sfidează cu graţie timpul, dar şi încercările la care viaţa a supus-o, fără milă. Rodica Popescu Bitănescu a jucat pe scenă în timp ce părintii şi fratele său erau pe catafalc! Deşi i-a plăcut să fie curtată, unica iubire a...

Rodica Popescu Bitănescu a jucat pe scenă în timp ce părintii şi fratele său erau pe catafalc!

acum 14 zile

Are un râs molipsitor, iar la cei 80 de ani ai săi, sfidează cu graţie timpul, dar şi încercările la care viaţa a supus-o, fără milă. Rodica Popescu Bitănescu a jucat pe scenă în timp ce părintii şi fratele său erau pe catafalc! Deşi i-a plăcut să fie curtată, unica iubire a...

Acces Direct. Sebastian, tânărul de 34 de ani din Brașov, își vinde fecioria pentru fratele bolnav

acum 25 zile

Îşi vinde fecioria, la 34 ani! Sebastian vrea să-şi scoată la licitaţie fecioria, ca să facă rost de bani, pentru fratele lui bolnav. Pentru el, tânărul este hotărât să facă această schimbare majoră în viaţa sa şi vrea să dea ce are el mai de preţ: fecioria.

Marcel Pavel, vacanță cu muncă în Londra!

acum 56 zile

Marcel Pavel s-a întors de la Londra. Artistul a fost însoțit de soprana Alis Făiniță, de Geroge Pavel, fratele sau, și de Andrei Kerestely.

Simona Gherghe, prima apariție la TV, după ce a devenit pentru a doua oară mămică

acum 67 zile

Simona Gherghe, prima apariţie la TV, după ce a devenit pentru a doua oară mămică! Totul despre prima întâlnire dintre micuţa Ana Georgia şi frăţiorul ei şi cum arată o zi din viaţa prezentatoarei TV.

Elena Gheorghe, totul despre începutul relaţiei cu soţul ei, Cornel

acum 70 zile

Invitată la emisiunea "Răi Da Buni", Elena Gheorghe a mărturisit, în direct, cum a fost începutul relaţiei cu Cornel. "Eu îi spuneam de cine îmi place, el îmi spunea de cine îi place. Nu credeam că o să se întâmple ceva între noi pentru că ne înţelegeam mult prea bine".

Elena Gheorghe, povestea neştiută din spatele succesului

acum 70 zile

A avut o copilărie diferită de ceilalţi copii, a luat bătaie din cauza fraţilor mai mici şi a trăit o poveste de dragoste interzisă cu un coleg de trupă.

Fetelor, s-a mai dus unul! Fratele Andei Adam s-a căsătorit în Australia: Am încercat să-i fur mireasa, dar ei au alt concept de nuntă

acum 73 zile

”Catch Me” spune Anda Adam în ultimul ei videoclip. Piesa este compusă de Dj Sava împreună cu Jaques Yolo și Arsene Mihaela Marina.

Mara Bănică își dorește un frate sau o soră pentru fiul său

acum 87 zile

Mara Bănică a spus care este marea ei dorinţă. Vedeta vrea să devină mamă pentru a doua oară şi îşi doreşte nespus ca fiul ei, Dima, să aibă un frate sau o soră.

Dani, despre relația cu fratele lui: Pentru mine, el a făcut cele mai importante lucruri în viața mea. El m-a învățat să fumez, el m-a bătut să mă las!

acum 100 zile

Dani a dezvăluit la Neatza relația pe care o are cu fratele lui. ”Pentru mine, el a făcut cele mai importante lucruri în viața mea. El m-a învățat să fumez, el m-a bătut să mă las!”, a spus acesta.

Fratele lui Mirel Rădoi a murit în spital, după ce s-a aruncat de la etajul patru al blocului în care locuia

acum 112 zile

Informaţie şocantă! A murit fratele lui Mirel Rădoi. Bărbatul s-a aruncat de la etajul patru al blocului în care locuia.

Cum a reacționat nepoțica Deliei când și-a cunoscut frățiorul

acum 120 zile

După ce în weekend a adus pe lume cel de-al doilea copil al său, Oana, sora Deliei, și-a adus copilul acasă. Vezi aici cum reacționat nepoțica Deliei când și-a cunoscut frățiorul!

Laurette, primul interviu după ce fratele ei a dispărut de acasă!

acum 120 zile

Laurette ne-a oferit, în exclusivitate, primul interviu după ce fratele ei a dispărut de acasă: "Regret că nu am plecat din țară când aveam 15, 16 ani"

Randi, prima apariție la TV cu fratele său! Cum au reușit cei doi să facă avere împreună

acum 122 zile

Pe Randi îl ştie toată lumea, dar puţini sunt cei care îl cunosc pe fratele său. Aşa că, haideți să facem cunoştinţă cu Alexandru, cealaltă jumătate a familiei Ropcea. Randi şi fratele lui au o relaţie foarte apropiată şi împart tot: casa, banii şi succesul. Cei doi au...

Randi, prima apariție la TV cu fratele său. Alexandru: Când mi-am dat demisia, am hotărât să colaborăm profesional

acum 123 zile

Pe Randi îl ştie toată lumea, dar puţini sunt cei care îl cunosc pe fratele său. Aşa că, astăzi, vreau să facem cunoştinţă cu Alexandru, cealaltă jumătate a familiei Ropcea. Vă spun doar atât: împart casa, banii şi succesul. În exclusivitate pentru Star News, cei doi au...

Informație de ultimă oră! Fratele lui Laurette a fost găsit

acum 128 zile

Căutat de Poliţie la nivel naţional şi internaţional după ce a dispărut fără urmă, fratele lui Laurette a fost găsit. Aflați ce a descoperit mama lor.

1
2
3
4
5
»