Cautare: 344 rezultate dupa tagul "frate"

Agenția Vip. Fratele Savetei Bogdan a ajuns de urgență la spital, iar medicii sunt rezervați

acum 6 zile

Fratele Savetei Bogdan a ajuns de urgenţă la spital, iar medicii sunt rezervaţi în privinţa şanselor de supravieţuire! Interpreta de muzică populară, în lacrimi! Primele declaraţii despre momentele cumplite prin care trece artista.

Star Matinal. Drama cumplită a Anetei Stan! Artista a prevestit moartea propriului frate, dar nu a putut să-l salveze

acum 14 zile

Aneta Stan a trecut prin momente cumplite, şi-a pierdut fratele într-un accident teribil. Artista a prevestit moartea fratelui său, şi a avut vise premonitorii de fiecare dată când a pierdut câte o prsoană dragă.

Star News. Suferința neștiută a lui Feli. Fratele ei s-a stins din viaţă, iar lipsa lui o doare şi acum

acum 45 zile

Suferința neștiută a lui Feli. Artista a trecut printr-o dramă cumplită! Fratele ei s-a stins din viaţă, iar lipsa lui o doare şi acum.

Star News. Drama care i-a marcat viaţa lui Ştefan Bănică Jr. Artistul și-a pierdut fratele în urmă cu opt ani

acum 47 zile

Drama care i-a marcat viaţa lui Ştefan Bănică Jr. După ce tatăl său s-a stins din viaţă, artistul şi-a pierdut şi fratele, în urma unui accident rutier violent. Iar după ce a devenit tată pentru a treia oară, s-a gândit să facă un gest deosebit, în memoria lui.

Fratele Elenei Gheorghe trage tare la sală!

acum 60 zile

Fratele Elenei Gheorghe ne arată, în direct, care este marea lui pasiune! Ce face de le dă pe spate pe toate fetele

Star News. Maria Ciobanu, în doliu! Suferință fără margini: A murit și ultimul meu frate

acum 67 zile

Este doliu în familia Mariei Ciobanu! Fratele artistei, Ilie, s-a stins din viață în urmă cu puțin timp, iar artista este răpusă de durere. Vestea a venit ca un trăznet pentru celebra interpretă de muzică populară.

Răi da Buni. Fiul Monicăi Anghel, în gașca băieților machiați și tatuați

acum 75 zile

Ce moştenire duc mai departe Monica Anghel şi fratele ei! Cine e oaia neagră din familie, dar şi cum se înţelega artista cu fiul care o ia pe urmele băieţilor tatuaţi şi cu plete!

Trupa Folk, Frate! a lansat videoclipul piesei "Aici-Acum"

acum 87 zile

Trupa Folk, Frate! lansează videoclipul piesei "Aici-Acum" compusă de Eugen Moraru

Acces Direct. Sora lui Gheorghe Dincă face dezvăluiri care-ţi taie respiraţia: Nu cred că le-a omorât el, apără pe cineva!

acum 102 zile

Sora lui Gheorghe Dincă şochează! Femeia e convinsă că fratele ei a declarat că le-a ucis pe Luiza şi pe Alexandra, ca să apere o altă persoană! Şi nu este singura ei acuzaţie! Femeia vorbeşte, în exclusivitate, despre familia lui Gheorghe Dincă, despre perioada lui de...

Agenția Vip. Mihai Trăistariu și Vasile, fratele mai mare, împreună într-un tablou unic de familie

acum 114 zile

După multe suişuri şi coborâşuri, se au, în sfârşit, ca fraţii! Mihai Trăistariu şi Vasile, fratele lui mai mare, împreună într-un tablou unic de familie! Cei doi vin în platoul "Agenţiei VIP" şi rememorează clipele prin care au trecut de-a lungul timpului!

Star Matinal. Interviu cu fratele lui Horia Tecău: Relația dintre noi este una bună, în ciuda distanței care ne separă

acum 122 zile

Horia Tecău este unul dintre cei mai râvniți bărbați de la noi, dar și unul dintre cei mai apreciați sportivi ai lumii. Astăzi vă facem cunoștință cu fratele marelui sportiv. La fel de frumos, la fel de talentat, doar că în alt domeniu.

Star News. Fratele lui Cristian Boureanu s-a căsătorit. Mireasa a avut o ținută spectaculoasă

acum 139 zile

Nuntă cu fast în lumea bună a capitalei. Fratele lui Cristian Boureanu s-a căsătorit şi a organizat marele eveniment până în cel mai mic detaliu. Mireasa a atras toate privirile cu rochia pe care şi-a ales-o.

Generic cântă, la Star Matinal, melodia Frate, frățiorul meu

acum 178 zile

Generic cântă, la Star Matinal, melodia „Frate, frățiorul meu”.

Acces Direct. Scandal monstru între fraţi: Fratele meu mă ameninţă că nu am ce căuta în casa aia, deşi eu sunt moştenitoare

acum 185 zile

Casa părintească, mărul discordiei dintre frați. Una dintre surori spune că e ameninţată de fraţi şi că nu e lăsată să intre în casa care le-a rămas moştenire tuturor. Ba chiar ar vrea s-o lase fără nimic din avere, acuză femeia.

Mihai Onilă şi fratele lui, faţă în faţă la testul sincerităţii! Au raspuns la cele mai incomode întrebări!

acum 193 zile

Mihai Onilă şi fratele lui, faţă în faţă la testul sincerităţii! Au raspuns la cele mai incomode întrebări!

Acces Direct. Nicoleta Guţă, bunică la 35 de ani!: Fratele meu cel mic se va juca cu strănepotul lui

acum 198 zile

Bunică la 35 de ani! Nicoleta Guţă, fiica celebrului manelist Nicolae Guţă va deveni în curând bunică. Fiul ei, Gabriel David, în vârstă de 21 de ani, va fi tată de băiat, la sfârşitul lunii august.

Star News. Nouă ani de la moartea Mădălinei Manole. Fratele artistei: Nu cred că sora mea s-a sinucis

acum 198 zile

Pe 14 Iulie, Mădălina Manole ar fi împlinit 52 de ani. Din păcate, se împlinesc 9 ani de când marea artistă a fost găsită fără suflare în vila sa din Otopeni. Fratele ei, Marian Manole şi tatăl, se pregătesc pentru comemorarea Fetei cu părul de foc.

Cobra, fratele lui Tristan Tate a intrat în belele! A fost oprit de Poliţie!

acum 203 zile

A plecat să se distreze, dar s-a ales oprit de Poliţie! Fratele lui Tristan a intrat în belele! Ce spune fostul iubit al Biancăi Drăguşanu despre altercaţia cu oamenii legii, dar şi ce s-a întâmplat cu Cobra

Rodica Popescu Bitănescu, secretele căsniciei de 45 de ani

acum 205 zile

Are un râs molipsitor, iar la cei 80 de ani ai săi, sfidează cu graţie timpul, dar şi încercările la care viaţa a supus-o, fără milă. Rodica Popescu Bitănescu a jucat pe scenă în timp ce părintii şi fratele său erau pe catafalc! Deşi i-a plăcut să fie curtată, unica iubire a...

Rodica Popescu Bitănescu a jucat pe scenă în timp ce părintii şi fratele său erau pe catafalc!

acum 205 zile

Are un râs molipsitor, iar la cei 80 de ani ai săi, sfidează cu graţie timpul, dar şi încercările la care viaţa a supus-o, fără milă. Rodica Popescu Bitănescu a jucat pe scenă în timp ce părintii şi fratele său erau pe catafalc! Deşi i-a plăcut să fie curtată, unica iubire a...

1
2
3
4
5
»