Cautare: 333 rezultate dupa tagul "frate"

Acces Direct. Sora lui Gheorghe Dincă face dezvăluiri care-ţi taie respiraţia: Nu cred că le-a omorât el, apără pe cineva!

acum 4 zile

Sora lui Gheorghe Dincă şochează! Femeia e convinsă că fratele ei a declarat că le-a ucis pe Luiza şi pe Alexandra, ca să apere o altă persoană! Şi nu este singura ei acuzaţie! Femeia vorbeşte, în exclusivitate, despre familia lui Gheorghe Dincă, despre perioada lui de...

Agenția Vip. Mihai Trăistariu și Vasile, fratele mai mare, împreună într-un tablou unic de familie

acum 16 zile

După multe suişuri şi coborâşuri, se au, în sfârşit, ca fraţii! Mihai Trăistariu şi Vasile, fratele lui mai mare, împreună într-un tablou unic de familie! Cei doi vin în platoul "Agenţiei VIP" şi rememorează clipele prin care au trecut de-a lungul timpului!

Star Matinal. Interviu cu fratele lui Horia Tecău: Relația dintre noi este una bună, în ciuda distanței care ne separă

acum 24 zile

Horia Tecău este unul dintre cei mai râvniți bărbați de la noi, dar și unul dintre cei mai apreciați sportivi ai lumii. Astăzi vă facem cunoștință cu fratele marelui sportiv. La fel de frumos, la fel de talentat, doar că în alt domeniu.

Star News. Fratele lui Cristian Boureanu s-a căsătorit. Mireasa a avut o ținută spectaculoasă

acum 41 zile

Nuntă cu fast în lumea bună a capitalei. Fratele lui Cristian Boureanu s-a căsătorit şi a organizat marele eveniment până în cel mai mic detaliu. Mireasa a atras toate privirile cu rochia pe care şi-a ales-o.

Generic cântă, la Star Matinal, melodia Frate, frățiorul meu

acum 80 zile

Generic cântă, la Star Matinal, melodia „Frate, frățiorul meu”.

Acces Direct. Scandal monstru între fraţi: Fratele meu mă ameninţă că nu am ce căuta în casa aia, deşi eu sunt moştenitoare

acum 87 zile

Casa părintească, mărul discordiei dintre frați. Una dintre surori spune că e ameninţată de fraţi şi că nu e lăsată să intre în casa care le-a rămas moştenire tuturor. Ba chiar ar vrea s-o lase fără nimic din avere, acuză femeia.

Mihai Onilă şi fratele lui, faţă în faţă la testul sincerităţii! Au raspuns la cele mai incomode întrebări!

acum 95 zile

Mihai Onilă şi fratele lui, faţă în faţă la testul sincerităţii! Au raspuns la cele mai incomode întrebări!

Acces Direct. Nicoleta Guţă, bunică la 35 de ani!: Fratele meu cel mic se va juca cu strănepotul lui

acum 100 zile

Bunică la 35 de ani! Nicoleta Guţă, fiica celebrului manelist Nicolae Guţă va deveni în curând bunică. Fiul ei, Gabriel David, în vârstă de 21 de ani, va fi tată de băiat, la sfârşitul lunii august.

Star News. Nouă ani de la moartea Mădălinei Manole. Fratele artistei: Nu cred că sora mea s-a sinucis

acum 100 zile

Pe 14 Iulie, Mădălina Manole ar fi împlinit 52 de ani. Din păcate, se împlinesc 9 ani de când marea artistă a fost găsită fără suflare în vila sa din Otopeni. Fratele ei, Marian Manole şi tatăl, se pregătesc pentru comemorarea Fetei cu părul de foc.

Cobra, fratele lui Tristan Tate a intrat în belele! A fost oprit de Poliţie!

acum 105 zile

A plecat să se distreze, dar s-a ales oprit de Poliţie! Fratele lui Tristan a intrat în belele! Ce spune fostul iubit al Biancăi Drăguşanu despre altercaţia cu oamenii legii, dar şi ce s-a întâmplat cu Cobra

Rodica Popescu Bitănescu, secretele căsniciei de 45 de ani

acum 107 zile

Are un râs molipsitor, iar la cei 80 de ani ai săi, sfidează cu graţie timpul, dar şi încercările la care viaţa a supus-o, fără milă. Rodica Popescu Bitănescu a jucat pe scenă în timp ce părintii şi fratele său erau pe catafalc! Deşi i-a plăcut să fie curtată, unica iubire a...

Rodica Popescu Bitănescu a jucat pe scenă în timp ce părintii şi fratele său erau pe catafalc!

acum 107 zile

Are un râs molipsitor, iar la cei 80 de ani ai săi, sfidează cu graţie timpul, dar şi încercările la care viaţa a supus-o, fără milă. Rodica Popescu Bitănescu a jucat pe scenă în timp ce părintii şi fratele său erau pe catafalc! Deşi i-a plăcut să fie curtată, unica iubire a...

Acces Direct. Sebastian, tânărul de 34 de ani din Brașov, își vinde fecioria pentru fratele bolnav

acum 118 zile

Îşi vinde fecioria, la 34 ani! Sebastian vrea să-şi scoată la licitaţie fecioria, ca să facă rost de bani, pentru fratele lui bolnav. Pentru el, tânărul este hotărât să facă această schimbare majoră în viaţa sa şi vrea să dea ce are el mai de preţ: fecioria.

Marcel Pavel, vacanță cu muncă în Londra!

acum 149 zile

Marcel Pavel s-a întors de la Londra. Artistul a fost însoțit de soprana Alis Făiniță, de Geroge Pavel, fratele sau, și de Andrei Kerestely.

Simona Gherghe, prima apariție la TV, după ce a devenit pentru a doua oară mămică

acum 160 zile

Simona Gherghe, prima apariţie la TV, după ce a devenit pentru a doua oară mămică! Totul despre prima întâlnire dintre micuţa Ana Georgia şi frăţiorul ei şi cum arată o zi din viaţa prezentatoarei TV.

Elena Gheorghe, totul despre începutul relaţiei cu soţul ei, Cornel

acum 163 zile

Invitată la emisiunea "Răi Da Buni", Elena Gheorghe a mărturisit, în direct, cum a fost începutul relaţiei cu Cornel. "Eu îi spuneam de cine îmi place, el îmi spunea de cine îi place. Nu credeam că o să se întâmple ceva între noi pentru că ne înţelegeam mult prea bine".

Elena Gheorghe, povestea neştiută din spatele succesului

acum 163 zile

A avut o copilărie diferită de ceilalţi copii, a luat bătaie din cauza fraţilor mai mici şi a trăit o poveste de dragoste interzisă cu un coleg de trupă.

Fetelor, s-a mai dus unul! Fratele Andei Adam s-a căsătorit în Australia: Am încercat să-i fur mireasa, dar ei au alt concept de nuntă

acum 166 zile

”Catch Me” spune Anda Adam în ultimul ei videoclip. Piesa este compusă de Dj Sava împreună cu Jaques Yolo și Arsene Mihaela Marina.

Mara Bănică își dorește un frate sau o soră pentru fiul său

acum 180 zile

Mara Bănică a spus care este marea ei dorinţă. Vedeta vrea să devină mamă pentru a doua oară şi îşi doreşte nespus ca fiul ei, Dima, să aibă un frate sau o soră.

Dani, despre relația cu fratele lui: Pentru mine, el a făcut cele mai importante lucruri în viața mea. El m-a învățat să fumez, el m-a bătut să mă las!

acum 193 zile

Dani a dezvăluit la Neatza relația pe care o are cu fratele lui. ”Pentru mine, el a făcut cele mai importante lucruri în viața mea. El m-a învățat să fumez, el m-a bătut să mă las!”, a spus acesta.

1
2
3
4
5
»