Cautare: 18 rezultate dupa tagul "gabi ciocan"

”Nu înțeleg de ce oamenii merg pe stradă cu ochii-n telefon”, a afirmat Gabi Ciocan la ”CulTOUR”

acum 99 zile

Gabi Ciocan, alias Antonio, din serialul ”Sacrificiul”, a fost supus celei mai amuzante provocări, la emisiunea ”CulTOUR”. Iată cum a răspuns jocului ”Continuă fraza....”:

Sacrificiul, episodul 8. Antonio (Gabi Ciocan) și Mario (Dorian Popa) primesc sfaturi în amor de la Leo (Mihai Gruia): Femeia este o enigmă pe interior

acum 107 zile

Antonio (Gabi Ciocan) vrea să iasă cu o fată în oraș, dar nu știe ce tactici să pună în practică, astfel primește sfaturi de la unchiul lui, Leo (Mihai Gruia).

Ce spune Gabi Ciocan, actorul din ”Sacrificiul”, despre perioada din LaLa Band

acum 107 zile

Gabi Ciocan, actorul din serialul ”Sacrificiul”, a răspuns provocării celor 61 de întrebări. El a povestit despre atmosfera de pe platoul de filmare al serialului difuzat de Antena 1, miercurea și joia, de la ora 20.00, dar a dezvăluit și lucruri mai puțin știute despre el.

Gabi Ciocan, la CulTour. Jocul Continuă fraza..

acum 108 zile

Gabi Ciocan, super interviu la CulTour. Iată ce a răspunsuri a oferit actorul.

Gabi Ciocan, la CulTour. Jocul Ce ai alege între...

acum 108 zile

Gabi Ciocan, super interviu la CulTour. Iată ce a răspunsuri a oferit actorul.

Cultour. Interviu cu Gabi Ciocan, actorul din serialul Sacrificiul: Dacă eram altcineva, cu siguranță eram prieten cu mine

acum 108 zile

Gabi Ciocan, actorul din serialul Sacrificiul de pe Antena 1, a oferit un super interviu pentru emisiunea Cultour.

Cultour. Interviu cu Gabi Ciocan, actorul din serialul Sacrificiul: Mi-ar fi plăcut să joc în Titanic

acum 108 zile

Gabi Ciocan, actorul din serialul Sacrificiul de pe Antena 1, a oferit un super interviu pentru emisiunea Cultour.

„Alta ca ea nu există!”, spune Claudiu Istodor despre fosta sa soție, Maia Morgenstern

acum 131 zile

Cei doi mari actori au fost căsătoriți și vor forma, din nou, un cuplu, de data aceasta doar pe micul ecran. Maia Morgenstern şi Claudiu Istodor aduc în prim plan povestea familiei Oprea în cadrul celui mai nou proiect produs de Ruxandra Ion şi difuzat de Antena 1, Sacrificiul, ce va avea marea premieră miercuri, 11 septembrie, respectiv joi, 12 septembrie, de la 20:00.

Din toamnă, Maia Morgenstern intră în rolul de mamă vitregă a trei băieți

acum 178 zile

Din această toamnă, o veți putea vedea pe marea actriță Maia Morgenstern în rolul de mamă vitregă. În noul serial ”Sacrificiul”, ea va interpreta rolul soției lui Ștefan (interpretat de Claudiu Istodor).

Primele imagini cu Cristina Ciobănașu în noul serial, ”Sacrificiul” | Video, în articol

acum 180 zile

Pe Cristina Ciobănașu o veți putea urmări, din toamnă, la Antena 1, în cel mai nou serial marca Ruxandra Ion: ”Sacrificiul”.

Iată ce decizie radicală a luat Denis Hanganu în vacanța sa din Barcelona. Protagonistul din ”Sacrificiul” a renunțat la...

acum 183 zile

Pe Denis telespectatorii îl vor putea urmãri în rolul lui Andrei în Sacrificiul, numele noului proiect pe care Ruxandra Ion îl va produce pentru Antena 1.

Daniel Nuţă, protagonistul serialului Sacrificiul, a muncit şi în vacanţă

acum 184 zile

Pe Daniel telespectatorii îl vor putea urmãri în rolul lui Robert în Sacrificiul, numele noului proiect pe care Ruxandra Ion îl va produce pentru Antena 1.

Nume mari ale teatrului românesc se alătură distribuției serialului ”Sacrificiul”

acum 212 zile

Nume mari ale teatrului românesc se alătură distribuției serialului ”Sacrificiul”, produs de Ruxandra Ion și difuzat începând din această toamnă la Antena 1. Maia Morgenstern, Adriana Trandafir, Ana Ciontea, Marian Râlea, Virginia Rogin, Mihai Călin și Bogdan Stanoevici sunt noile nume care vor face parte din acest proiect.

Alexandru Ion și Alina Florescu joacă în serialul ”Sacrificiul”

acum 221 zile

Alexandru Ion și Alina Florescu, tineri actori din noua generaţie, vor face parte din distribuția serialului Sacrificiul, produs de Ruxandra Ion și difuzat de Antena 1, începând din această toamnă.

Denis Hanganu, Oana Cârmaciu și Daniel Nuță sunt protagoniștii serialului Sacrificiul

acum 226 zile

Denis Hanganu, Oana Cârmaciu și Daniel Nuță sunt trei tineri actori ce vor da viață protagoniștilor serialului Sacrificiul, produs de Ruxandra Ion și difuzat începând din această toamnă la Antena 1. Cu un aer fresh, cei trei promit sa spunã o poveste care va cuceri publicul încă de la prima difuzare.

Damian Drăghici debutează în actorie! El va avea un dublu rol în ”Sacrificiul”, producție ce poartă semnătura Ruxandrei Ion

acum 229 zile

Damian Drăghici va debuta în actorie. În noua producție semnată Ruxandra Ion, artistul va avea un rol dublu: va semna coloana sonoră a serialulului ”Sactificiul” și va da viață unui personaj interesant.

Cristi Iacob, Julia Marcan și Tudor Roșu se alătură distribuției serialului ”Sacrificiul”

acum 232 zile

Cristi Iacob revine în seriale, după 8 ani, când a făcut parte din proiectul Moștenirea, produs de Ruxandra Ion. Alături de el, în povestea Sacrificiul, ce promite să captiveze publicul român, vor juca și micii actori Julia Marcan și Tudor Roșu.

Un MARE actor se alătură distribuției serialului ”Sacrificiul”, produs de Ruxandra Ion

acum 234 zile

”Sacrificiul”, cel mai nou serial produs de Ruxandra Ion va fi difuzat, din această toamnă, la Antena 1. Din distribuție fac parte: Claudiu Istodor, Oana Zăvoranu, Dorian Popa, Gabi Ciocan.