Cautare: 105 rezultate dupa tagul "geanina"

Costas s-a reîntors la Geanina! Foştii concurenţi de la "Insula Iubirii" urmează să devină părinţi!

acum 250 zile

Deşi susţinea că ipsita Nicoleta a avut un "impact emoţional" asupra lui, Costas s-a reîntors la vechea iubire, iar asta nu e tot! Foştii concurenţi de la "Insula Iubirii" urmează să devină părinţi!

Star News. Geanina şi Costas de la Insula Iubirii s-au căsătorit

acum 269 zile

Geanina şi Costas, unul din cele mai controversate cupluri controversat de la Insula Iubirii, s-au căsătorit. Mai mult, Geanina a confirmat şi sarcina.

Star Matinal. Concurentele de la Insula Iubirii, complet transformate. Evoluția lor

acum 282 zile

Denisa s-a transformat ea însăși într-o ispită și a făcut show, goală, în această vară, la o terasă. Paparazzii au pus mâna pe imaginile incendiare. După ce a fost înșelată de Costas și criticată de ispita Andi, Geanina și-a dat seama că tot lângă bărbatul de acasă e cel...

Insula Iubirii. Mesajul care a pus pe jar pe toată lumea! Geanina şi Costas aşteaptă un copil?

acum 303 zile

Conform ultimelor informaţii, Geanina şi Costas ar fi împreună şi la un an şi jumătate de la experienţa de la Insula Iubirii. Ba, mai mult, concurenta ar fi postat un mesaj cum că ar fi însărcinată!

Insula Iubirii. Costas și Geanina, decizie fără precedent asupra relației lor: Plecăm separat acasă!

acum 310 zile

Costas și Geanina au decis să plece separat în România. Cei doi concurenți consideră că le va fi mai bine departe unul de celălalt.

Insula Iubirii. Nicoleta ia parte la ceremonia focului dintre Costas și Geanina: Mi-ai zis că vrei un copil cu mine, dar spui că nu am avut un impact emoțional asupra ta

acum 310 zile

Ispita Nicoleta ia parte la ceremonia focului dintre Costas și Geanina. Concurentul, prins între două femei, nu știe cum să jongleze cu vorbele ca să iasă din situația creată.

Insula Iubirii. Ceremonia focului între Geanina și Costas: Nu i-am cerut Nicoletei să întreținem relații intime

acum 310 zile

Geanina și Costas se revăd după trei săptămâni de separare. Concurentul susține că nu i-a propus Nicoletei să aibă relații intime.

Insula Iubirii. Costas și Geanina, față-n față la ceremonia focului: Mă bucur că am scăpat de tine

acum 310 zile

Geanina și Costas se revăd după trei săptămâni de separare. Concurenta își ia inima în dinți și îi spune fostului iubit tot ce are pe suflet la adresa lui.

Geanina trece la atac înainte ca ispitele să părăsească Insula Iubirii: Andy, o să-mi fie dor de tine

acum 310 zile

Geanina susține că s-a îndrăgostit de ispita Andy. Concurenta îi spune bărbatului iubit că îi va fi extrem de dor de el.

Insula Iubirii. Întâlnire romantică între ispita George și Geanina: Am uitat să-mi iau lenjerie intimă

acum 310 zile

Ispita George și Geanina au parte de un dream date senzațional. Cei doi au petrecut 24 de ore împreună.

Insula Iubirii. Sărut pasional între Geanina și ispita George: Nu trebuia să mă bag eu cu Andy

acum 310 zile

Ispita George o sărută pe Geanina. În același timp, Andy o sărută pe Denisa, iar fostei iubite a lui Costas nu îi pică bine acest moment.

Insula Iubirii. Geanina, mai confuză ca niciodată: O fi posibil să te îndrăgostești de două ori în trei săptămâni

acum 310 zile

Geanina este îndrăgostită de ispita Andy, dar de câteva zile are sentimente și pentru ispita George. Concurenta este confuză și nu știe pe cine să aleagă.

Insula Iubirii. Momentul adevărului între Costas și Geanina: Nu mai simt nimic pentru ea!

acum 316 zile

Costas și Geanina sunt față-n față la ceremonia focului prezentată de Radu Vâlcan. Cei doi concurenți susțin că nu se mai iubesc și că nu mai au nimic în comun.

Situație tensionată pe Insula Iubirii. Diana: O să-i fac viața un chin. Îi dau teroare maximă!

acum 330 zile

Situație tensionată pe Insula Iubirii, între Geanina și Diana din cauza ispitei George. ”O să-i fac viața un chin. Îi dau teroare maximă!”, a spus Diana

Insula Iubirii. Geanina se gândește la răzbunare: Îmi doresc să îi dau o lecție Denisei. Este perversă!

acum 330 zile

Geanina de la Insula Iubirii se gândește la răzbunare, după ce Denisa i-a furat partenerul, pe inspita Andi. ”Îmi doresc să îi dau o lecție Denisei. Este perversă”, a declarat aceasta.

Andi i-a pus gând rău Denisei, printr-un plan bine pus la punct! "Mi-e frică să nu mă dau de gol"

acum 337 zile

Dispariţia lui Andi a fost motivată de o discuţie de importanţă majoră pentru cursul viitoarelor evenimentelor la Minitel cu echipa de producţie. Împreună cu George a decis să facă un experiment care le implică pe Denisa şi Geanina.

Insula Iubirii. Dispariţia lui Andi de la petrecere le-a pus pe jar pe Denisa şi Geanina

acum 337 zile

La Minitel a avut loc o nouă petrecere tematică. Dispariţia temporară a lui Andi de la eveniment le-a pus pe jar pe Denisa şi Geanina

Insula Iubirii. Costas, demonstrație de revoltă la adresa Geaninei: E o mizerie de femeie. Un nimic, un gunoi pentru mine

acum 344 zile

Costas face o demonstrație de revoltă la adresa Geaninei. Bărbatul spune că este dezgustat de femei și nu mai poate avea încredere în ele. „E o mizerie de femeie. Un nimic, un gunoi pentru mine”, a spus Costas.

Insula Iubirii. Denisa o pune la punct pe Geanina, iar prietenia lor ia sfârșit: Nu s-a despărțit de tine pentru mine. Să-ți fie clar asta!

acum 344 zile

Denisa a ales să poarte o discuție serioasă cu Geanina și să-i explice tot ceea ce se întâmpla între ea și ispita masculină. La final, fetele pun capăt celei mai false prietenii de pe Insula Iubirii. „Nu s-a despărțit de tine pentru mine. Să-ți fie clar asta!”, a spus Denisa.

Insula Iubirii. Competiție de masaj! Geanina se lasă atinsă de ispita Ionuț, iar Denisa îi oferă un moment de relaxare lui Andi

acum 344 zile

Competiție de masaj pe Insula Iubirii. Geanina se lasă atinsă de ispita Ionuț și îi cere acestui să îi fac un masaj la picioare, iar Denisa îi oferă un moment de relaxare lui Andi, chiar sub privirile geloase ale Geninei.

1
2
3
4
5
»