Cautare: 31 rezultate dupa tagul "gia"

Insula Iubirii. Gia şi Bogdan au făcut anunţul: Nu mai suntem împreună! Ne-am despărţit pentru că relaţia nu mergea

acum 302 zile

La un an şi jumătate de la experienţa de la Insula Iubirii, Gia şi Bogdan au anunţat că nu mai sunt împreună! Fiecare a mers pe drumul lui

Bogdan ştie care e atuul lui în posibila competiţie cu Adrian pentru Gia: Poate nu ţi-ar fi plăcut cariera lui, având în vedere că îţi doreşti pe cineva egal în studii!

acum 302 zile

Ignorând informațiile despre experiența Giei, la fel de rece și mecanic, Bogdan a găsit argumentul care în opinia lui îl favorizează în posibila competiție cu ispita Adrian!

Gia, dezamăgită de comportamentul lui Bogdan la Insula Iubirii: Nu mă mai regăsesc, m-am diluat. E cazul să o luăm pe drumuri diferite

acum 315 zile

Gia, concurentă la Insula Iubirii, a luat decizia să se despartă definitiv de Bogdan, chiar dacă bărbatul și-ar fi dorit să continue relația cu ea.

Insula Iubirii. Bogdan și Gia, la ceremonia focului: Am vrut să văd cum reacționează când mă vede cu o altă femeie

acum 315 zile

Bogdan încearcă să-i explice iubitei sale de ce a picat în ispită. Totul a fost ca să vadă ce reacția va avea Gia atunci când îl va vedea cu alte femei.

Insula Iubirii. Gia și Bogdan, față-n față la ceremonia focului: Fetele au vrut să se distreze și tu ai vrut să le faci pe plac!

acum 315 zile

Gia și Bogdan sunt față-n față la ceremonia focului, iar concurenta vrea să știe de ce partenerul ei a căutat o relație cu toate ispitele, chiar dacă el era într-o relație.

Insula Iubirii. Bogdan și ispita Irina, o ultimă discuție înainte de despărțire: Las-o pe Gia să-și facă o familie, tu ai rămas la stadiu de copil

acum 315 zile

Irina și Bogdan au parte de câteva minute împreună, înainte ca ispita să plece de pe insulă. Concurentul află părerea frumoasei blonde la adresa lui.

Insula Iubirii. Despărțire emoționantă între GIa și ispita Adrian: Îmi pare super rău că pleci!

acum 315 zile

A sosit momentul despărțirii între Gia și ispita Adrian. Concurentei îi pare foarte rău că va rămâne, pe insulă, fără bărbatul de care s-a îndrăgostit.

Insula Iubirii. Dream date între Gia și ispita Adrian, transformat într-un rămas bun: O să-mi fie dor de tine!

acum 315 zile

Ispita Adrian și Gia au avut parte de un super dream date, dar spre final, concurenta a ales să transforme întâlnirea într-un rămas bun.

Insula Iubirii. Săruturi pasionale între Gia și ispita Adrian: Între noi nu este nimic forțat

acum 315 zile

Gia și ispita Adrian au parte de un shooting foto extrem de pasional, iar săruturile senzuale nu întârzie să apară între cei doi îndrăgostiți.

Insula Iubirii. Gia, după experienţa de pe Insula Iubirii: E puţin stresant! Îţi trebuie un psihic destul de bun!

acum 322 zile

Gia, iubita lui Bogdan, a vorbit despre experienţa trăită pe Insula Iubirii!

Insula Iubirii. Ceartă între concurenți! Gia și Teodorei sunt la cuțite: Ăsta se cheamă teatru ieftin!

acum 329 zile

Ceartă între Gia și Teo de la Insula Iubirii. Cele două concurente nu se menajează. ”Âsta se cheamă teatru ieftin!”, a comentat Gia.

Gia şi-a schimbat complet look-ul, dar nu vrea să avanseze în relaţia cu ispita: "Apropierea fizică de Adrian o să mai dureze puţin"

acum 336 zile

Gia şi-a schimbat complet look-ul! Fosta iubită a lui Bogdan susţine că nu e încă pregătită de o schimbare totală şi în ceea ce priveşte relaţia cu Adrian.

Insula Iubirii. Gia şi Adrian, sărut pasional în piscină: "Inevitabilul s-a produs"

acum 336 zile

După mai mult timp petrecut împreună, Gia a cedat ispitei Adrian şi s-a lăsat sărutată pasional în piscină!

Insula Iubirii. Primele apropieri mai tandre dintre Gia şi Adrian: Am adormit şi m-am trezit cu un pupic pe faţă

acum 336 zile

Decisă să-şi schimbe viaţa, Gia nu refuză anumite gesturi mai tandre cu Adrian şi îl sărută surprinzător pe obraz!

Insula iubirii. Gia a decis să rupă brăţara de cuplu şi să petreacă două zile alături de Adrian

acum 336 zile

Gia pare hotărâtă să dea uitării tot ce a însemnat relaţia ei cu Bogdan şi să meargă mai departe! Concurenta a decis să rupă brăţara de cuplu şi să petreacă două zile alături de Adrian.

Insula Iubirii. Gia taie brățara de cuplu: Vreau să mă redescopăr, să mă bucur de viață!

acum 357 zile

Gia se desparte, oficial, de Bogdan. Aceasta taie brățara de cuplu spunând că de aici încolo își dorește să se bucure de viață și să se redescopere.

Insula Iubirii! Gia vede imaginile dintre iubitul ei și ispita Irina: Dacă lui Bogdan nu o să-i meargă cu Irina, nu are importanță pentru mine

acum 357 zile

Gia vede la ceremonia focului momentele tandre dintre Bogdan, iubitul ei, și ispita Irina. Concurenta susține că nu o mai interesează ce se întâmplă pe cealaltă insulă.

Insula Iubirii. Gia, dans senzual în fața ispitei Adi: Ești foarte sexy. Îți stă foarte bine!

acum 357 zile

Gia și celelalte fete de la Insula Iubrii vor să le facă o surpriză ispitelor masculine. Acestea le dansează senzual, iar băieții le fac complimente peste complimente.

Insula Iubirii. Gia, din ce în ce mai apropiată de ispita Adi: Miroase a dragoste, aici!

acum 357 zile

Gia este din ce în ce mai deschisă față de ispita Adi, astfel acceptă să meargă la o întâlnire romantică cu acesta. Cei doi ajung să vadă elefanții și tigrii.

Insula Iubirii. Diana îi citește în cărți Giei: Bogdan se gândește să facă o schimbare de relație

acum 357 zile

Gia vrea să-și cunoască viitorul, iar Diana se oferă să-i citească în cărți. Concurenta află că iubitul ei, Bogdan, vrea să facă o schimbare de relație.

1
2