Cautare: 12 rezultate dupa tagul "gimnast"

Marian Drăgulescu a mărturisit, la emisiunea ”CulTOUR”, că se teme de... ziua de mâine

acum 56 zile

Invitat la emisiunea „CulTOUR”, prezentată de Cristina Ciobănașu și Vlad Gherman, sportivul în vârstă de 37 de ani a mărturisit că își dorește foarte mult să deschidă o academie de gimnastică.

Star Matinal. Fiul Nadiei Comăneci, pe urmele mamei campioane

acum 99 zile

Fiul Nadiei Comăneci va călca pe urmele celebrei sale mame. Băiatul are veleități de gimnast, iar campioana noastră este tare mândră de el.

Povestea celui mai medaliat gimnast român din istori! Marian Drăgulescu: Fac câte două antrenamente pe zi

acum 136 zile

Marele campion la gimnastică Marian Drăgulescu, invitat la "Răi, Da' Buni", a vorbit despre cum se menține în formă la 38 de ani.

CulTour. Marian Drăgulescu, interviu de excepție: De multe ori iau decizii cu inima, merg pe instinct

acum 154 zile

Marian Drăgulescu a oferit un interviu de excepție pentru emisiunea CulTour. ”De multe ori iau decizii cu inima, merg pe instinct”, a declarat cel mai bun gimnast român în activitate.

CulTour. Marian Drăgulescu, interviu de excepție: De multe ori sunt încăpăţânat

acum 154 zile

Marian Drăgulescu a oferit un interviu de excepție pentru emisiunea CulTour. ”De multe ori sunt încăpăţânat”, a declarat cel mai bun gimnast român în activitate.

Marius Urzică, ultimul gimnast român care a obținut nota zece la mondiale

acum 457 zile

Marius Urzică este un gimnast român de talie mondială, medaliat cu aur la Jocurile Olimpice de vară din 2000. Titlul olimpic de la Sydney este primul titlu olimpic pentru gimnastica masculină românească.

Gimnastul Marian Drăgulescu, despre săritura care îi poartă numele: ”Am inventat-o în 1999, iar șapte ani am executat-o doar eu. Este un element interesant, dar și înfricoșător”

acum 480 zile

Marian Drăgulescu vorbește la Prietenii de la 11 despre săritura care îi poartă numele. ”Am inventat-o în 1999, iar șapte ani am executat-o doar eu. Este un element interesant, dar și înfricoșător”, a spus gimnastul.

Macanache, senzația rapului românesc: "Scriu să-mi fac de treabă"

acum 707 zile

Rapper-ul Macanache a apărut de nicăieri și a spart toate topurile. Când era copil visa să devină un gimnast de succes.

Interviu de excepție! Marian Drăgulescu, cel mai medaliat gimnast al României: "Bucuria de a câștiga orice, chiar și o șosetă este recompensa muncii"

acum 896 zile

Marian Drăgulescu are 31 de medalii și mii de ore de antrenament la activ. Antrenorii săi au fost foarte stricți cu el, iar când era nevoie, gimnastul era și bătut.

Imagini INEDITE! S-a însurat agățat de inele, paralel cu solul!

acum 1981 zile

Am mai văzut nunți la înălțime, literalmente, dar niciodată însurăței care să spună DA din... aer! Yan Mingyong a decis să facă „onorurile”

VIDEO! Câinele gimnast: nota 10 pentru săritura în lungime

acum 2037 zile

Jucăuș și foarte energic, acest cățel face câteva sărituri impresionante într-un timp record, sub privirile uluite ale celorlalți parteneri de joacă.

Dragulescu in pielea goala

acum 2954 zile

Un articol din Libertatea il prezinta pe Marian Dragulescu intr-o poza indecenta