Cautare: 27 rezultate dupa tagul "gimnast"

Smiley News. Frigiderul capcană, gimnastul de la bătătorul și pisica portar

acum 13 zile

Cătălin Oprişan, redactorul şef de la a1.ro, a prezentat la rubrica "Smiley News", de la Neatza cu Răzvan și Dani, trei clipuri amuzante.

Marian Drăgulescu îşi petrece perioada de izolare cu noua iubită

acum 24 zile

După certuri aprige şi două divorţuri, la activ, celebrul gimnast se pregăteşte de o nouă nuntă!

Gimnaști în combinezoane

acum 31 zile

Mult a fost, putin a mai ramas, pana cand se vor relaxa restricţiile impuse de coronavirus. Doi tineri se pregătesc pentru întoarcerea la sală. Sunt beton in combinezon.

Marian Drăgulescu se antrenează acasă pentru Olimpiadă: Mă simt ca la 20 de ani

acum 35 zile

Multiplul campion mondial Marian Drăgulescu se antrenează acasă pentru Olimpiadă. ”Mă simt ca la 20 de ani”, a declarat acesta la Xtra Night Show.

Marian Drăgulescu şi-a asumat relaţia cu noua iubită!

acum 150 zile

Marian Drăgulescu şi-a asumat relaţia cu noua iubită! La 6 luni de la divorţul de Corina, campionul şi-a refăcut viaţa în braţele unei alte femei, care sinceri să fim seamănă destul de mult cu fosta!

Star News. Noua iubită a lui Marian Drăgulescu

acum 150 zile

Avem primele imagini cu Marian Drăgulescu şi noua iubită! Femeia cu care campionul şi-a refăcut viaţa seamănă izbitor cu fostele lui soţii.

Star Matinal. Marian Drăgulescu, primul interviu la 39 de ani

acum 165 zile

Marian Drăgulescu, renumitul sportiv, a împlinit 39 de ani. Gimnastul a oferit un interviu de senzație pentru Antena Stars.

Marian Drăgulescu s-a apucat de baschet! A devenit noul pivot de la Steaua!

acum 190 zile

Gimnastul Marian Drăgulescu a schimbat sporturile! A învăţat baschet de la profesioniştii de la Steaua!

”Sunt un rebel de felul meu”, a recunoscut marele gimnast Marian Drăgulescu

acum 195 zile

Invitat la emisiunea „CulTOUR”, prezentată de Cristina Ciobănașu și Vlad Gherman, Marian Drăgulescu s-a distrat jucându-se unul dintre cele mai amuzante jocuri: ”Am/N-am”.

"Am/N-am"... cu gimnastul Marian Drăgulescu

acum 196 zile

Cel mai titrat gimnast român din toate timpurile, Marian Drăgulescu participă la "Am/N-am", unul dintre cele mai amuzante jocuri ale emisiunii prezentate de Cristina Ciobănașu și Vlad Gherman.

Jocul "Ce-ai alege?"... cu gimnastul Marian Drăgulescu

acum 196 zile

Cel mai titrat gimnast român din toate timpurile, Marian Drăgulescu participă la "Ce-ai alege?", unul dintre cele mai amuzante jocuri ale emisiunii prezentate de Cristina Ciobănașu și Vlad Gherman.

Gimnastul Marian Drăgulescu, portret din 61 de întrebări la CulTour

acum 196 zile

Cel mai titrat gimnast român din toate timpurile, Marian Drăgulescu a răspuns unui interviu complex, format din 61 de întrebări, menit să-i ajute pe telespectatori să-l cunoască mai bine.

Jocul "Continuă fraza"... cu gimnastul Marian Drăgulescu

acum 196 zile

Cel mai titrat gimnast român din toate timpurile, Marian Drăgulescu participă la "Continuă fraza", unul dintre cele mai amuzante jocuri ale emisiunii prezentate de Cristina Ciobănașu și Vlad Gherman.

Marian Drăgulescu, primele declaraţii despre noua iubită! "Mă mai văd căsătorit încă o dată"

acum 206 zile

O fotografie postată de Larisa, fosta soţie a lui Marian Drăgulescu, a stârnit controverse în lumea mondenă. Toată lumea a crezut că s-au împăcat, iar mesajele au început să curgă imediat! Felicitări peste felicitări, dar iată că, nu e cazul. Marian Drăgulescu a oferit primele...

Star News. Marian Drăgulescu şi Larisa Drăgulescu, din nou împreună

acum 213 zile

O nouă ştire bombă în showbiz! Marian Drăgulescu şi Larisa Drăgulescu sunt din nou împreună! Noi avem imaginile care arată că cei doi au îngropat securea războiului. Cum s-a ajuns la această apropiere şi ce spune gimnastul despre o nouă căsătorie, vedeţi chiar acum.

Marian Drăgulescu a mărturisit, la emisiunea ”CulTOUR”, că se teme de... ziua de mâine

acum 284 zile

Invitat la emisiunea „CulTOUR”, prezentată de Cristina Ciobănașu și Vlad Gherman, sportivul în vârstă de 37 de ani a mărturisit că își dorește foarte mult să deschidă o academie de gimnastică.

Star Matinal. Fiul Nadiei Comăneci, pe urmele mamei campioane

acum 327 zile

Fiul Nadiei Comăneci va călca pe urmele celebrei sale mame. Băiatul are veleități de gimnast, iar campioana noastră este tare mândră de el.

Povestea celui mai medaliat gimnast român din istori! Marian Drăgulescu: Fac câte două antrenamente pe zi

acum 364 zile

Marele campion la gimnastică Marian Drăgulescu, invitat la "Răi, Da' Buni", a vorbit despre cum se menține în formă la 38 de ani.

CulTour. Marian Drăgulescu, interviu de excepție: De multe ori iau decizii cu inima, merg pe instinct

acum 382 zile

Marian Drăgulescu a oferit un interviu de excepție pentru emisiunea CulTour. ”De multe ori iau decizii cu inima, merg pe instinct”, a declarat cel mai bun gimnast român în activitate.

CulTour. Marian Drăgulescu, interviu de excepție: De multe ori sunt încăpăţânat

acum 382 zile

Marian Drăgulescu a oferit un interviu de excepție pentru emisiunea CulTour. ”De multe ori sunt încăpăţânat”, a declarat cel mai bun gimnast român în activitate.

1
2