Cautare: 459 rezultate dupa tagul "gina pistol"

Gina Pistol, primele declarații după finala Asia Express: A fost o finală spectaculoasă!

acum 39 zile

Gina Pistol, moderatoarea emisiunii Asia Express, face primele declarații după finala sezonul 3 al celui mai dur reality show din România.

Gina Pistol le-a făcut cinste concurenţilor cu un ceai de ziua ei! "Vreau să fiu domnişoară de onoare la nunta voastră"

acum 41 zile

După ce au încercat să găsească cât mai multe grame de metal prețios în mina de aur, concurenții au dus „prada” la Gina Pistol, care le-a pregătit o nouă surpriză.

Cum au ajuns să ajungă Adda și Cătălin la un pas de cei 30 de mii de euro

acum 46 zile

Gina Pistol, față-n față cu finaliștii Asia Express. Cum au ajuns să ajungă Adda și Cătălin la un pas de cei 30 de mii de euro.

Gina Pistol, declarații în premieră după cererea în căsătorie din Asia Express

acum 46 zile

L-a văzut pe Speak în genunchi, iar acum se gândeşte la măritiş? Bat sau nu clopotele de nuntă şi pentru Gina Pistol? Vedeta face dezvăluiri în exclusivitate pentru Showbiz Report!

Gina Pistol, camuflată toată la cumparaturi

acum 47 zile

Gina Pistol a dat uitării rochiţele scurte şi machiajul şi s-a echipat corespunzător! Vedeta a fost surprinsă de paparazii SpyNews.ro aşa cum nu aţi mai văzut-o niciodată, iar imaginile stau mărturie!

Concurenţii se pregătesc să devină actori la opera chineză! "Şi uite cum a trebuit să producem o piesă de-a lor!"

acum 56 zile

Primele trei echipe - Speak şi Ştefania, Răzvan Fodor şi chef Sorin Bontea, Alex Abagiu și Radu Vlăduț își vor petrece seara făcând repetiții, alături de câţiva actori de la opera chineză din oraş.

Gina Pistol, gospodina perfectă în autoizolare

acum 63 zile

Gina Pistol, frumoasa prezentatoare de la "Asia Express", s-a autoizolat la domiciliu, departe de persoanele dragi.

Doar cinci echipe vor ajunge în următoarea etapă din Taiwan! "Din păcate nu am decât 10 bilete de avion!"

acum 64 zile

Dacă până în acest moment culoarea ancorei era misterul păstrat până la finalul cursei pentru ultima șansă, de data aceasta Gina Pistol va face un anunț care îi va surprinde pe concurenți. Doar 5 echipe vor ajunge în următoarea etapă din Taiwan, iar ancora roșie va opri drumul în...

Gina Pistol, despre sezonul 3 din Asia Express: "Dacă până acum vi s-a părut că a fost greu, staţi să vedeţi ce s-a întâmplat în Taiwan"

acum 67 zile

Gina Pistol a făcut o comparaţie a sezonului 3 din Asia Express cu precedentele, în ceea ce priveşte gradul de dificulatate a probelor la care au fost supuşi concurenţii!

Ce face Gina Pistol la izolare: "Te ajută să descoperi cât de puternic eşti!"

acum 67 zile

Gina Pistol se află ca majoritatea populaţiei izolată la domiciliu. Vedeta a mărturisit la Xtra Night Show ce face ca să treacă mai uşor timpul petrecut în casă!

Plimbarea cu caleașca le pune bețe în roate concurenților de la Asia Express: Trebuie să fim atenți la drum și să răspundem la trei întrebări

acum 77 zile

Ultima probă înainte de jocul pentru amuletă le dă mari probleme concurenților de la Asia Express. Aceștia trebuie să răspundă la trei întrebări puse de Gina Pistol.

Concurenții de la Asia Express învață să taie trestie de zahăr cu maceta: Oricine se poate tăia dacă nu e atent!

acum 77 zile

Gina Pistol lansează o nouă probă pentru concurenții de la Asia Express. Aceștia trebuie să taie de trestie de zahăr cu maceta.

Cât de bine își cunosc coechipierul? Speak, la Asia Express: O să ies din emisiunea asta cel mai...

acum 78 zile

Ziua începe cu un mic test ce cunoștințe ce le va provoca pe vedete să arate cât de bine își cunosc coechipierul. Ordinea plecării în cursă va fi stabilită de punctajul obținut în urma jocului, însă lista lungă de întrebări detaliate a Ginei va transforma totul într-o misiune...

Asia Express. De pe ultimul loc ajung primii la Gina Pistol. Sorin Bontea și Răzvan Fodor câștigă imunitatea

acum 85 zile

Chiar dacă au plecat ultimii în cursa pentru imunitate, Sorin Bontea și Răzvan Fodor reușesc să câștige imunitatea.

Ancora a fost de culoare roşie! Nico şi Andra părăsesc Asia Express - Drumul comorilor!

acum 97 zile

Prima echipa care a fost eliminată din sezonul 3 de la Asia Express este cea formată din Nico şi fiica ei, Andra!

Concurenţii, sensibilizaţi până la lacrimi de situaţia unor familii nevoiaşe din Manila! Alex Abagiu: "Ăsta a fost pentru mine un moment de stop race"

acum 97 zile

Ultima misiune din cursa pentru ultima şansă! Vedetele trebuie să ajute două familii nevoiaşe din Barangay Basco. Situaţia lor i-a şocat pur şi simplu pe concurenţi care au izbucnit în lacrimi!

A treia probă din cursa pentru ultima şansă! Concurenţii, puşi să facă o procesiune în jurul unei biserici

acum 97 zile

A treia probă din cursa pentru ultima şansă! Concurenţii au fost puşi să facă o procesiune în jurul unei biserici, care presupunea să umble cu cinci lumânări aprinse şi să înveţe o rugăciune!

Alex Velea, în căutare de sutiene pe străzile din Manila! "Putea să ni-l aducă şi pe al mamaie-sii.."

acum 97 zile

Diversitatea este un atribut al culturii filipineze în care libertatea de expresie şi recunoaşterea propriilor gusturi sunt valori acceptate ca atare, într-o binefăcătoare normalitate! La a doua misiune din cursa pentru ultima şansă concurenţii trebuie să reproducă mai multe fotografii...

Puneţi-vă pantofii cu toc şi o perucă colorată şi alegeţi un drag queen! Una dintre cele mai neobişnuite probe din cursa pentru ultima şansă!

acum 97 zile

Diversitatea este un atribut al culturii filipineze în care libertatea de expresie şi recunoaşterea propriilor gusturi sunt valori acceptate ca atare, într-o binefăcătoare normalitate! La a doua misiune din cursa pentru ultima şansă concurenţii trebuie să reproducă mai multe fotografii...

Prima misiune din cursa pentru ultima şansă! Vedetele trebuie să rezolve un rebus din cuvinte traduse în limba locală!

acum 97 zile

Prima misiune din cursa pentru ultima şansă! Cele trei echipe au fost nevoite să rezolve un rebus din cuvinte traduse în limba locală!

1
2
3
4
5
»