Cautare: 84 rezultate dupa tagul "greseala"

Armando, la capătul răbdării. Andra: Nu mai vreau să fac aceeași greșeală

acum 29 zile

Cu inima plină de îndoială, Armando caută răspunsuri despre cum se vede situația revenirii Andrei prin ochii altora. Dacă vreţi să revedeți cele mai bune momente din emisiunea Mireasa și să urmăriți live pe concurenți 24/24, atunci sunteţi la un singur click de această...

Smiley News - Neatza cu Răzvan și Dani. Greșeala gramaticală de pe pagina Primăriei orașului Pantelimon și rețeta de mici din anul 1920

acum 235 zile

Cătălin Oprişan, redactorul şef de la a1.ro, a prezentat la rubrica "Smiley News", de la "Neatza cu Răzvan și Dani", două clipuri inedite.

Dragoste fără secrete. Bianca Sârbu, în lacrimi: Greşeala a fost la mine

acum 336 zile

Lacrimile nu au lipsit din ediţia de la prânz a emisiunii "Dragoste fără secrete". După ce Monica s-a plâns de ultimul task primit, a urmat o discuţie în urma căreia îndrăgita prezentatoare de la Antena Stars a izbucnit în lacrimi şi şi-a pus, practic, sufletul pe tavă.

Greșelile pe care le fac părinții la fiecare etapă de dezvoltare a copiilor. Cum trebuie educați

acum 489 zile

Psihologul Eduard Puiu a vorbit despre greșelile pe care le fac părinții la fiecare etapă de dezvoltare a copiilor.

Vedetă, căsătorită a 3-a oară din greșeală! Actorul George Ivașcu a lămurit misterul

acum 865 zile

Actorul George Ivașcu, manager al Teatrului Metropolis, a lămurit misterul recentei sale ”căsătorii”, care a făcut vâlvă printre prieteni. Practic, lumea a rămas uimită când a auzit că s-a căsătorit, pentru a treia oară, și tot cu regizoarea Alice Barb!

Obișnuiești să stai picior peste picior? Faci cea mai mare greșeală!

acum 924 zile

Nu vei mai face asta dupa ce vei citi acest articol!

Greșeală colosală! Un copil de 13 ani, luat pe sus de jandarmi

acum 935 zile

La doar 13 ani, un băiețel a fost luat pe sus de jandarmi. Nevinovat! Strigă mama lui, disperată. Copilul ei a ajuns în duba jandarmeriei dintr-o greșeală! O greșeală care l-a făcut să plângă cu lacrimi amare pe băiatul care s-a speriat cumplit pentru că pur și simplu nu...

O tânără și mama sa, amenințate pentru 15 mii de lei: "Am zis că mor, m-a luat un tremurat de nu mai puteam"

acum 936 zile

"Vreau să se facă dreptate!" Este strigătul unei mame, spus printre lacrimi de. neputinţă. Neputinţa de a-şi ajuta copilul aflat în pericol, din cauza unei greşeli stupide. Povestea lor parcă este desprinsă dintr-un film de acțiune, cu gangsteri și amenințări terifiante.

O târără și mama ei au câștigat, dintr-o greșeală, 15.800 de lei: "Au venit trei bărbați la poartă"

acum 936 zile

Au câștigat, dintr-o greșeală, 15.800 de lei, dar acești bani s-ar putea să le coste viața. O târără și mama ei s-au trezit la poartă cu 3 bărbați puși pe amenințări și scandal, acuză cele două.

Nick Rădoi, motivul divorțului de fosta soție: ”A fost greșeala mea”

acum 941 zile

Nick Rădoia explicat la Răi da buni motivul divorțului de fosta soție. ”A fost greșeala mea”, a spus milionarul.

Diana Munteanu s-a enervat atunci când trebuia să se relaxeze: ”A fost greșeala vieții mele că am ieșit!”

acum 1127 zile

De 1 Mai, Diana Munteanu s-a enervat atunci când trebuia să se relaxeze. Din cauza aglomerației din parc prezentatoare TV a exclamat: ”A fost greșeala vieții mele că am ieșit!”

TESTUL care le-a dat de furcă tuturor! Privește cu atenție și găsește greșeala din imagine

acum 1150 zile

Multi au incercat sa-l rezolve, putini au reusit!

Greșeala pe care o face involuntar orice părinte. Mirela Vaida: ”Îmi pare nespus de rău. Nu mă gândesc cât rău pot să fac oamenilor care nu au parte de acest lucru”

acum 1166 zile

În urma unei istorisiri, Mirela Vaida își dă seama că uneori greșește, dar fără să vrea. ”Îmi pare nespus de rău. Nu mă gândesc cât rău pot să fac oamenilor care nu au parte de acest lucru”, a afirmat prezentatoarea tv.

Alexandra Coman, femeia speriată de mascaţi: "Nu s-au întors nici măcăr să-şi ceară scuze"

acum 1187 zile

O bătrână a fost la un pas de infarct când poliţiştii au intrat peste ea, în creierii dimineții. Şi asta dintr-o gravă eroare. Oamenii au confundat adresa la care locuia femeia de 67 de ani din Buzău, cu cea a unei persoane de pe lista celor bănuiţi de evaziune fiscala.

O bătrână a fost la un pas de infarct, după ce mascaţii au intrat peste ea din greşeală!

acum 1187 zile

Au dat buzna în casa ei, din greșeală! O bătrână a fost la un pas de infarct când poliţiştii au intrat peste ea, în creierii dimineții. Şi asta dintr-o gravă eroare. Oamenii au confundat adresa la care locuia femeia de 67 de ani din Buzău, cu cea a unei persoane de pe lista celor...

Valentin își recunoaște greșeala: ”Nu voi mai avea asemea gesturi față de fosta mea iubită”

acum 1277 zile

După ce i-a băgat mâna sub bluză fostei iubite, Valentin își recunoaște greșeala. ”Nu voi mai avea asemea gesturi față de fosta mea iubită”, afirmă concurentul de la ”Mireasă pentru fiul meu”.

Georgiana: "Iulia a făcut o greşeală când a sărit gardul pentru a-l urma pe Andrei!"

acum 1316 zile

Decizii nebuneşti luate în Casa "Mireasă pentru fiul meu!" Andrei, Ana-Maria, Adelina şi Iulia au decurs la un gest incredibil!

Andrei: ”Nu iert. O greșeală iertată, este o altă greșeală pe jumătate făcută!”

acum 1367 zile

Andrei are 19 ani și este din Craiova: ”Îmi place necunoscutul și să cânt. Nu suport minciuna, în rest toate vin și trec. O greșeală iertată, este o altă greșeală pe jumătate făcută”.

1
2
3
4
5