Cautare: 4180 rezultate dupa tagul "horoscop"

Star Matinal. Horoscopul Zilei 19 iulie 2019. Gemenii au parte de aspecte bune în sfera financiară

acum 2 zile

Astrologul Remus Ionescu ne prezintă horoscopul zilei 19 iulie 2019. Berbec: Gășiți poate un pretext pentru o mică petrecere la voi acasă împreună cu colegi, prieteni. Oricum, locuința si familia devin prioritatea voastră în perioada următoare; chiar dacă porniți la drum, sunteți...

Horoscopul Zilei - 19 iulie 2019. Pentru nativii din zodia Berbec se anunță posibile ieșiri necontrolate

acum 2 zile

Pentru nativii din zodia Berbec se anunță posibile ieșiri necontrolate care vor fi puse pe seama stresului acumulat. Nu este exclus să simtă pulsul de a începe totul de la zero ca să facă o curățenie generală în relațiile cu cei din jur și în viața lor.

Ce ne rezervă astrele: Racii nu se lasă intimidaţi

acum 3 zile

Iată ce ne rezervă predicţiile astrale pentru fiecare zodie în parte

Neatza cu Răzvan și Dani. Horoscopul Dragostei - 18 iulie 2019. Capricornii au parte de o surpriză în viața sentimentală

acum 3 zile

Amalia Ștefania, frumușica de la Neatza cu Răzvan și Dani, ne prezintă horoscopul dragostei, 18 iulie 2019, pentru fiecare zodie în parte. Capricornii au parte de o surpriză în viața sentimentală.

Star Matinal. Horoscopul zilei, 18 iulie 2019. Zodiile care trebuie să fie atente la prieteni

acum 3 zile

Astrologul Remus Ionescu a realizat noul horoscop, pentru data de 18 iulie. Află ce au pregătit astrele, pentru fiecare zodie în parte. Fecioarele au o zi solicitantă, cu multe probe de răbdare.

Neatza cu Răzvan și Dani. Horoscopul Zilei - 18 iulie 2019. Taurii au intenția să se grăbească și să facă greșeli

acum 3 zile

Astăzi nu faceți afirmații pe care le puteți regreta mai târziu. Berbec: Deși ai impresia că ideile tale nu sunt apreciate așa cum ar merita, nu este cazul să te indispui. Poți avea satisfacții pe plan sentimental.

Neatza cu Răzvan și Dani. Horoscop Carieră și Bani - 17 iulie 2019. Berbecii se simt pregătiți pentru o schimbare la locul de muncă

acum 4 zile

Amalia Ștefania, frumușica de la Neatza cu Răzvan și Dani, ne prezintă horoscopul pentru carieră și bani, 17 iulie 2019, pentru fiecare zodie în parte. Berbecii se simt pregătiți pentru o schimbare la locul de muncă.

Neatza cu Răzvan și Dani. Horoscopul Dragostei - 17 iulie 2019. Leii scot la iveală latura mai tandră

acum 4 zile

Amalia Ștefania, frumușica de la Neatza cu Răzvan și Dani, ne prezintă horoscopul dragostei, 17 iulie 2019, pentru fiecare zodie în parte. Leii scot la iveală latura mai tandră.

Star Matinal. Horoscopul zilei, 17 iulie 2019. Zodiile care nu trebuie să creadă ce li se spune

acum 4 zile

Astrologul Remus Ionescu a realizat noul horoscop, pentru data de 17 iulie. Află ce au pregătit astrele, pentru fiecare zodie în parte. Taurii își iau câteva zile libere de la serviciu.

Neatza cu Răzvan și Dani. Horoscopul Zilei - 17 iulie 2019. Ar fi bine să fiți puțin mai precaut în toate activitățile desfășurate

acum 4 zile

Berbec. Ai tendința să îți impui cu orice preț părerile în fața celorlalți. Nu răspunzi cu bine presiunilor din exterior.

Neatza cu Răzvan și Dani. Horoscopul Dragostei - 16 iulie 2019. Fecioarele se simt foarte bine alături de persoanele iubite

acum 5 zile

Amalia Ștefania, frumușica de la Neatza cu Răzvan și Dani, ne prezintă horoscopul dragostei, 16 iulie 2019, pentru fiecare zodie în parte. Fecioarele se simt foarte bine alături de persoanele iubite.

Star Matinal. Horoscopul zilei, 16 iulie 2019. Zodiile care fac greșeli pentru că nu se pot concentra

acum 5 zile

Astrologul Remus Ionescu a realizat noul horoscop, pentru data de 16 iulie. Află ce au pregătit astrele, pentru fiecare zodie în parte. Nativii Balanță au o ofertă de muncă ce ar însemna relocarea într-o altă zonă geografică.

Neatza cu Răzvan și Dani. Horoscopul Zilei 16 iulie 2019. Nativii rac au tendința să își asume prea multe riscuri

acum 5 zile

Berbec. Energia te ajută să finalizezi un proiect deja început. În prima parte a zilei un prieten îți propune o colaborare avantajoasă.

Neatza cu Răzvan și Dani. Horoscopul Dragostei - 15 iulie 2019. Nativii berbec se simt foarte bine în compania persoanelor iubite

acum 6 zile

Amalia Ștefania, frumușica de la Neatza cu Răzvan și Dani, ne prezintă horoscopul dragostei, 15 iulie 2019, pentru fiecare zodie în parte. Berbecii se simt fericiți și relaxați în compania persoanelor iubite.

Star Matinal. Horoscopul zilei, 15 iulie 2019. Moment al adevărului în relații

acum 6 zile

Zile animate, încărcate, pline. Luna este în creștere, iar zodiile vor avea parte de un moment vârf în carieră sau un moment al adevărului într-o relație.

Neatza cu Răzvan și Dani. Horoscopul Zilei - 15 iulie 2019. Astăzi este bine să amânați luarea unor decizii importante

acum 6 zile

Berbec. Inteligența este la cote maxime, însă ai tendința de a-ți impune cu forța ideile, ceea ce te poate dezavantaja pe termen lung.

Lumea nevazută. Horoscopul săptămânii 14 - 20 iulie 2019. Leii pot avea probleme de sănătate

acum 7 zile

Iată ce ne rezervă predicţiile astrale pentru fiecare zodie în parte în săptămâna 14 - 20 iulie.

Star Matinal. Horoscopul zilei, 14 iulie 2019. Întâlniri emoționante în iubire

acum 7 zile

Berbec. Intuitie, experienta? Simtiti in forul vostru interior ca vor urma schimbari destul de mari in viata voastra sau poate chiar nevoia voastra de noutate, aventura si stimulare va face sa le initiati. Casa, locuinta, intemeierea unei familii sunt prioritatile voastre acum.

Star Matinal. Horoscopul zilei, 13 iulie 2019. Cum ne-a afectat luna plină în Capricorn. Suprize din partea astrelor

acum 8 zile

Berbec. Aveti sansa sa intalniti oameni de valoare cu ocazia unei deplasari si veti gasi destule subiecte de discutie. Curiozitate maxima din partea voastra, sunteti atenti la tot ce auziti, aflati, vedeti. Si poate veti folosi cate ceva in viitoarele voastre activitati sau planuri.

Neatza cu Răzvan și Dani. Horoscopul Dragostei - 11 iulie 2019. Taurii nu se opresc din joaca cu dragostea

acum 9 zile

Amalia Ștefania, frumușica de la Neatza cu Răzvan și Dani, ne prezintă horoscopul dragostei, 12 iulie 2019, pentru fiecare zodie în parte. Taur: Nimic nu vă oprește din joaca cu dragostea. Se simte val de pasiune și vă veți întâlni cu ceva ce nu ați mai simțit de ceva timp. Dacă...

1
2
3
4
5
»