Cautare: 4427 rezultate dupa tagul "horoscop"

Star Matinal - Horoscopul zilei, 15 noiembrie 2019. Scorpion: Își deschide cineva sufletul față de voi

acum 10 ore

Astrologul Remus Ionescu a pregătit horoscopul zilei de 15 noiembrie. Pentru a află cum stai în materie de bani, dragoste, sănătate, noroc și nu numai, ascultă mai departe și află ce îți rezervă astrele vineri, 15 noiembrie. Berbec: Ar putea sosi cu întârziere niște vești...

Neatza cu Răzvan și Dani - Horoscopul Zilei - 15 noiembrie 2019. Berbecii adoră să își cumpere lucruri scumpe de Black Friday

acum 11 ore

Amalia Ștefania, frumușica de la Neatza cu Răzvan și Dani, ne prezintă horoscopul zilei, 15 noiembrie 2019. Berbecii adoră să își cumpere lucruri scumpe de Black Friday

Horoscop joi, 14 noiembrie: Balanţele cad pradă emoţiilor, iar Peştii primesc o ofertă de nerefuzat

acum 1 zile

Astrologul Remus Ionescu a pregătit horoscopul zilei de 14 noiembrie. Pentru a afla cum stai în materie de bani, dragoste, sănătate, noroc și nu numai, citește mai departe și află ce îți rezervă astrele joi, 14 noiembrie.

Neatza cu Răzvan și Dani - Horoscopul Dragostei - 14 noiembrie 2019. Nativii Rac au momente de haos în relația amoroasă

acum 1 zile

Amalia Ștefania, frumușica de la Neatza cu Răzvan și Dani, ne prezintă horoscopul dragostei, 14 noiembrie 2019, pentru fiecare zodie în parte. Berbec: Se conturează o zi plină de romantism. Atmosfera această te face să simți nevoia să duci relația mai departe.

Neatza cu Răzvan și Dani - Horoscopul Zilei - 14 noiembrie 2019. Nativii Taur au cheltuieli neprevăzute

acum 1 zile

Amalia Ștefania, frumușica de la Neatza cu Răzvan și Dani, ne prezintă horoscopul zilei, 13 noiembrie 2019. Berbec: Mentalul este vulnerabil astăzi, astfel că este posibil să te necăjească orice discuție.

Horoscopul de miercuri, 13 noiembrie. Meditaţia şi contactul cu natura le facilitatează Gemenilor posibilitatea de a descoperi unele talente

acum 2 zile

Gemenii nu trebuie să refuze ocazia de a se avânta cu încredere în zona subconşientului tău. Meditaţia şi contactul cu natura le facilitatează posibilitatea de a descoperi unele talente

Star Matinal - Horoscopul zilei, 13 noiembrie 2019. Balanță: Vă lărgiți orizonturi în aceste zile

acum 2 zile

Astrologul Remus Ionescu a pregătit horoscopul zilei de 13 noiembrie. Pentru a află cum stai în materie de bani, dragoste, sănătate, noroc și nu numai, ascultă mai departe și află ce îți rezervă astrele miercuri, 13 noiembrie. Berbec: Profit intelectual de pe urmă unor discuții...

Neatza cu Răzvan și Dani - Horoscopul Dragostei - 12 noiembrie 2019. Nativii Fecioară simnt nevoia de libertate

acum 3 zile

Amalia Ștefania, frumușica de la Neatza cu Răzvan și Dani, ne prezintă horoscopul dragostei, 12 noiembrie 2019, pentru fiecare zodie în parte.

Star Matinal - Horoscopul zilei, 12 noiembrie 2019. Leu: Un program mai încărcat astăzi

acum 3 zile

Astrologul Remus Ionescu a pregătit horoscopul zilei de 12 noiembrie. Pentru a află cum stai în materie de bani, dragoste, sănătate, noroc și nu numai, ascultă mai departe și află ce îți rezervă astrele marți, 12 noiembrie. Berbec. Merită să citiți toate paragrafele dintr-un...

Neatza cu Răzvan și Dani - Horoscopul Zilei - 12 noiembrie 2019. Nativii Balanță: prudenţă în cheltuieli

acum 3 zile

Amalia Ștefania, frumușica de la Neatza cu Răzvan și Dani, ne prezintă horoscopul zilei, 12 noiembrie 2019. Berbec: Aura misterioasă care te înconjoară astăzi te protejează, pe de o parte, de provocările celor din jur, iar pe de altă parte, îți oferă timp și spațiu personal.

Star Matinal - Horoscopul zilei, 11 noiembrie 2019. Capricorn: Se adună niște bani în cont

acum 4 zile

Astrologul Remus Ionescu a pregătit horoscopul zilei de 11 noiembrie. Pentru a află cum stai în materie de bani, dragoste, sănătate, noroc și nu numai, ascultă mai departe și află ce îți rezervă astrele luni, 11 noiembrie.

Neatza cu Răzvan și Dani - Horoscopul Dragostei - 11 noiembrie 2019. Nativii Taur au un simț al umorului ciudat

acum 4 zile

Amalia Ștefania, frumușica de la Neatza cu Răzvan și Dani, ne prezintă horoscopul dragostei, 11 noiembrie 2019, pentru fiecare zodie în parte.

Neatza cu Răzvan și Dani - Horoscopul Zilei - 11 noiembrie 2019. Nativii Fecioară au discuții aprinse

acum 4 zile

Amalia Ștefania, frumușica de la Neatza cu Răzvan și Dani, ne prezintă horoscopul zilei, 11 noiembrie 2019. Berbec: Sunt zile bune pentru a te ocupă mai mult de sufletul și trupul tău. Ești vulnerabil la remarcile și faptele din jurul tău.

Horoscop de weekend - Gemenii se tachinează cu prietenii, iar Vărsătorii au întâlniri importante

acum 6 zile

Astrologul Remus Ionescu a pregătit horoscopul zilei . Pentru a afla cum stai în materie de bani, dragoste, sănătate, noroc și nu numai, citește mai departe și află ce îți rezervă astrele.

Horoscopul zilei, 08 noiembrie 2019. Atenție la neatenție! Viața dă de pământ cu patru zodii

acum 7 zile

Astrologul Remus Ionescu a pregătit horoscopul zilei de 08 noiembrie. Pentru a afla cum stai în materie de bani, dragoste, sănătate, noroc și nu numai, citește mai departe și află ce îți rezervă astrele. Vezi care sunt cele patru zodii care vor avea probleme în această perioadă.

Neatza cu Răzvan și Dani - Horoscopul Zilei - 8 noiembrie 2019. Căminul și familia se vor afla în centrul atenției

acum 7 zile

Berbec. Minunat ar fi să fii detașat de agitația zilnică. O plimbare în aer liber îți va face bine.

Neatza cu Răzvan și Dani - Horoscop Carieră și Bani - 7 noiembrie 2019. Fecioarele parcurg o perioadă bună din toate punctele de vedere

acum 8 zile

Amalia Ștefania, frumușica de la Neatza cu Răzvan și Dani, ne prezintă horoscopul Carierei, 7 noiembrie 2019, pentru fiecare zodie în parte. Fecioarele parcurg o perioadă bună din toate punctele de vedere.

Neatza cu Răzvan şi Dani. Horoscopul Dragostei, 7 noiembrie 2019. Zodiile care au parte de ceartă în relația de cuplu

acum 8 zile

Berbec. Ai o dispoziție bună și nu te poți opri din vorbit, astfel încât să poți asculta ce are de spus și partenerul tău.

Horoscopul zilei, 07 noiembrie 2019. Trei zodii sunt în impas! De ce trebuie să se ferească

acum 8 zile

Astrologul Remus Ionescu a pregătit horoscopul zilei de 06 noiembrie. Pentru a afla cum stai în materie de bani, dragoste, sănătate, noroc și nu numai, citește mai departe și află ce îți rezervă astrele. Vezi de ce trei zodii sunt în impas și de ce trebuie să se ferească.

Neatza cu Răzvan și Dani - Horoscopul Zilei - 7 noiembrie 2019. Astăzi poți poți pune în practică planurile îndrăznețe

acum 8 zile

Berbec. Gândește-te bine cu cine mai păstrezi relații de prietenie și pe cine vrei să te bazezi de acum încolo. Acționează numai după o analiză temeinică.

1
2
3
4
5
»