Cautare: 4582 rezultate dupa tagul "horoscop"

Horoscop marți, 21 ianuarie: Taurii au o perioadă grozavă, iar Capricornii vor avea parte de odihnă

acum 13 ore

Astrologul Remus Ionescu a pregătit horoscopul zilei de 20 ianuarie. Pentru a afla cum stai în materie de bani, dragoste, sănătate, noroc și nu numai

Neatza cu Răzvan și Dani - Horoscopul zilei, 21 ianuarie 2020. Nativii Vărsător ajută un prieten

acum 13 ore

Invitată la "Neatza cu Răzvan și Dani", Bianca Nuțu, specialist în citirea eu-lui și pasionată de astrologie, prezintă horoscopul acestei ziele.

Neatza cu Răzvan și Dani - Horoscopul zilei, 20 ianuarie 2020. Gemenii au succes pe plan profesional

acum 1 zile

Pentru nativii din zodia Gemeni pe plan profesional le merge totul strună. Acasă însă primesc reproşuri după reproşuri şi sunt sfătuiţi să nu-şi risipească energia pe fleacuri.

Star Matinal - Horoscopul zilei, 20 ianuarie 2020. Balanță: Un telefon ar putea să va schimbe programul

acum 1 zile

Astrologul Remus Ionescu a pregătit horoscopul zilei de 20 ianuarie. Pentru a afla cum stai în materie de bani, dragoste, sănătate, noroc și nu numai, citește mai departe și află ce îți rezervă astrele luni, 20 ianuarie. Berbec: Continuă o bună perioadă pentru socializare și...

Horoscop duminică, 19 ianuarie. Balanțele sărbătoresc mutarea în casă nouă

acum 2 zile

Astrologul Remus Ionescu a pregătit horoscopul zilei de 19 ianuarie. Pentru a afla cum stai în materie de bani, dragoste, sănătate, noroc și nu numai

Horoscop sâmbătă, 18 ianuarie: Gemenii îşi fac noi cunoştinţe

acum 3 zile

Astrologul Remus Ionescu a pregătit horoscopul zilei de 18 ianuarie. Pentru a afla cum stai în materie de bani, dragoste, sănătate, noroc și nu numai!

Neatza cu Răzvan și Dani - Horoscopul zilei, 17 ianuarie 2020. Taurii sunt sfătuiți să nu dea bani cu împrumut

acum 4 zile

Berbec. Ziua debutează cu evenimente neprevăzute care îți strică niște calcule. Cu membrii familiei nu ești pe aceeași lungime de undă.

Star Matinal - Horoscopul zilei, 16 ianuarie 2020. Schimbări interesante pentru toate zodiile

acum 5 zile

Astrologul Remus Ionescu a pregătit horoscopul zilei de 16 ianuarie. Pentru a afla cum stai în materie de bani, dragoste, sănătate, noroc și nu numai, citește mai departe și află ce îți rezervă astrele pe 16 ianuarie. Cum sunt afectate zodiile în urma fenomenelor astrologice.

Neatza cu Răzvan și Dani - Horoscopul zilei, 16 ianuarie 2020. Zodiile care pot avea probleme financiare

acum 5 zile

Berbec. Cercul tău social se lărgește. Îți faci prieteni noi și participi la reuniuni de tot felul. Posibil să vrei să susții o cauză umanitară.

Star Matinal - Horoscopul zilei, 15 ianuarie 2020. Cum sunt afectate zodiile în urma fenomenelor astrologice

acum 6 zile

Astrologul Remus Ionescu a pregătit horoscopul zilei de 15 ianuarie. Pentru a afla cum stai în materie de bani, dragoste, sănătate, noroc și nu numai, citește mai departe și află ce îți rezervă astrele pe 15 ianuarie. Cum sunt afectate zodiile în urma fenomenelor astrologice.

Neatza cu Răzvan și Dani - Horoscopul zilei, 15 ianuarie 2020. Astăzi planurile ne sunt date peste cap! Planetele ne încurajează să fim spontani

acum 6 zile

Berbec. Este posibil ca în trecut să fii făcut anumite sacrificii. Universul te-ar putea răsplăti acum cu o sumă de bani neașteptată.

Star Matinal - Horoscopul zilei, 14 ianuarie 2020. O zi plină de provocări! Nativii trebuie să fie atenți la orice mișcare

acum 7 zile

Astrologul Remus Ionescu a pregătit horoscopul zilei de 14 ianuarie. Pentru a afla cum stai în materie de bani, dragoste, sănătate, noroc și nu numai, citește mai departe și află ce îți rezervă astrele pe 14 ianuarie.

Neatza cu Răzvan și Dani - Horoscopul anului 2020. Zodiile care au noroc la bani și în dragoste

acum 7 zile

Invitată la "Neatza cu Răzvan și Dani", Bianca Nuțu, specialist în citirea eu-lui și pasionată de astrologie, prezintă horoscopul anului 2020.

Star Matinal - Horoscopul zilei, 13 ianuarie 2020. Astrele au dat startul unei etape interesante pentru patru zodii

acum 8 zile

Berbec. O zi importanta: intalnire cu un client valoros, vi se dau noi responsabilitati ori vi se stabileste o tinta ambitioasa pentru acest an. Foarte posibil sa se intample ceva care va determine sa luati o hotarare legata de o afacere pe cont propriu, de revenirea in activitate daca este cazul.

Horoscop. Magia zilei cu Mihai Voropchievici. Caracteristicile zodiei Săgetător

acum 8 zile

HOROSCOP. Numerologul Mihai Voropchievici a vorbit luni, la ''Magia Zilei'', de la Antena 3, despre cele mai importante caracteristici ale nativilor din zodia Săgetător.

Neatza cu Răzvan și Dani - Horoscopul zilei, 13 ianuarie 2020. Scorpionii pot fi subiectul unor bârfe

acum 8 zile

Invitată la "Neatza cu Răzvan și Dani", Bianca Nuțu, specialist în citirea eu-lui și pasionată de astrologie, prezintă horoscopul acestei ziele.

Star Matinal - Horoscopul zilei, 11 ianuarie 2020. Zodia care primește o veste importantă

acum 10 zile

Astrologul Remus Ionescu a pregătit horoscopul zilei de 11 ianuarie. Pentru a afla cum stai în materie de bani, dragoste, sănătate, noroc și nu numai, citește mai departe și află ce îți rezervă astrele vineri, 11 ianuarie.

Star Matinal - Horoscopul zilei, 10 ianuarie 2020. Rac: Posibile neînțelegeri în cuplu

acum 11 zile

Astrologul Remus Ionescu a pregătit horoscopul zilei de 10 ianuarie. Pentru a afla cum stai în materie de bani, dragoste, sănătate, noroc și nu numai, citește mai departe și află ce îți rezervă astrele vineri, 10 ianuarie. Berbec: Capătă notorietate o realizare a voastră, dar...

Star Matinal - Horoscopul zilei, 9 ianuarie 2020. Gemeni: Tranzacții diverse, încasări și plăti

acum 12 zile

Astrologul Remus Ionescu a pregătit horoscopul zilei de 9 ianuarie. Pentru a afla cum stai în materie de bani, dragoste, sănătate, noroc și nu numai, citește mai departe și află ce îți rezervă astrele joi, 9 ianuarie. Berbec: Destulă animație în sfera profesională la...

Star Matinal - Horoscopul zilei, 7 ianuarie 2020. Gemeni: Posibil să vă intre banii în cont

acum 13 zile

Astrologul Remus Ionescu a pregătit horoscopul zilei de 8 ianuarie. Pentru a afla cum stai în materie de bani, dragoste, sănătate, noroc și nu numai, citește mai departe și află ce îți rezervă astrele miercuri, 8 ianuarie.

1
2
3
4
5
»