Cautare: 547 rezultate dupa tagul "horoscopul zilei"

Star Matinal - Horoscopul zilei, 28 ianuarie 2020. Schimbări radicale pentru toate zodiile

acum 9 ore

Astrologul Remus Ionescu a pregătit horoscopul zilei de 28 ianuarie. Vezi cum stai în materie de bani, dragoste, sănătate și noroc.

Neatza cu Răzvan și Dani - Horoscopul zilei, 28 ianuarie 2020. Mare atenție la minciuni și dezamăgiri

acum 11 ore

Invitată la "Neatza cu Răzvan și Dani", Bianca Nuțu, specialist în citirea eu-lui și pasionată de astrologie, prezintă horoscopul acestei zile. Mare atenție la minciuni și dezamăgiri.

Neatza cu Răzvan și Dani - Horoscopul zilei, 27 ianuarie 2020. Atenție la negocieri și la relațiile cu partenerii agresivi

acum 1 zile

Invitată la "Neatza cu Răzvan și Dani", Bianca Nuțu, specialist în citirea eu-lui și pasionată de astrologie, prezintă horoscopul acestei zile. Atenție la negocieri și la relațiile cu partenerii agresivi.

Star Matinal - Horoscopul zilei, 24 ianuarie 2020. Taur: Aveți gânduri și planuri mari

acum 4 zile

Astrologul Remus Ionescu a pregătit horoscopul zilei de 24 ianuarie. Pentru a afla cum stai în materie de bani, dragoste, sănătate, noroc și nu numai, citește mai departe și află ce îți rezervă astrele vineri, 24 ianuarie.

Neatza cu Răzvan și Dani - Horoscopul zilei, 24 ianuarie 2020. Nativii Gemeni simt nevoia să călătorească

acum 4 zile

Invitată la "Neatza cu Răzvan și Dani", Bianca Nuțu, specialist în citirea eu-lui și pasionată de astrologie, prezintă horoscopul acestei ziele.

Star Matinal - Horoscopul zilei, 23 ianuarie 2020. Balanță: Trecutul are un rol important în economia zilei

acum 5 zile

Astrologul Remus Ionescu a pregătit horoscopul zilei de 23 ianuarie. Pentru a afla cum stai în materie de bani, dragoste, sănătate, noroc și nu numai, citește mai departe și află ce îți rezervă astrele joi, 23 ianuarie. Berbec: Posibil să aflați că i-ați depășit pe...

Neatza cu Răzvan și Dani - Horoscopul zilei, 23 ianuarie 2020. Nativii Berbec strică o prietenie

acum 5 zile

Invitată la "Neatza cu Răzvan și Dani", Bianca Nuțu, specialist în citirea eu-lui și pasionată de astrologie, prezintă horoscopul acestei ziele.

Neatza cu Răzvan și Dani - Horoscopul zilei, 22 ianuarie 2020. Balanţele îşi vor răsfăţa partenerii aşa cum nu au mai făcut-o de multă vreme, dar cu un motiv ascuns

acum 6 zile

Nativii din zodia Balanţă îşi vor răsfăţa partenerii aşa cum nu au mai făcut-o de multă vreme. Generozitatea lor ar putea avea un motiv ascuns şi ar vrea ceva la schimb.

Star Matinal - Horoscopul zilei, 22 ianuarie 2020. Leu: Veți primi ajutoarele de care aveți nevoie

acum 6 zile

Astrologul Remus Ionescu a pregătit horoscopul zilei de 22 ianuarie. Pentru a afla cum stai în materie de bani, dragoste, sănătate, noroc și nu numai, citește mai departe și află ce îți rezervă astrele miercuri, 22 ianuarie. Berbec: Animație în sfera profesională: oferta de...

Neatza cu Răzvan și Dani - Horoscopul zilei, 21 ianuarie 2020. Nativii Vărsător ajută un prieten

acum 7 zile

Invitată la "Neatza cu Răzvan și Dani", Bianca Nuțu, specialist în citirea eu-lui și pasionată de astrologie, prezintă horoscopul acestei ziele.

Star Matinal - Horoscopul zilei, 20 ianuarie 2020. Balanță: Un telefon ar putea să va schimbe programul

acum 8 zile

Astrologul Remus Ionescu a pregătit horoscopul zilei de 20 ianuarie. Pentru a afla cum stai în materie de bani, dragoste, sănătate, noroc și nu numai, citește mai departe și află ce îți rezervă astrele luni, 20 ianuarie. Berbec: Continuă o bună perioadă pentru socializare și...

Star Matinal - Horoscopul zilei, 17 ianuarie 2020. Ce zodii își întâlnesc sufletul pereche

acum 11 zile

Berbec. Sfera sociala este animata: intalniri diverse, faceti noi cunostinte. Iar in timp veti ajunge poate sa interactionati in afaceri, sa colaborati, sa faceti schimb de informatii utile. Ar putea avea loc pana la sfarsitul lunii o renegociere a pachetului vostru salarial.

Star Matinal - Horoscopul zilei, 16 ianuarie 2020. Schimbări interesante pentru toate zodiile

acum 12 zile

Astrologul Remus Ionescu a pregătit horoscopul zilei de 16 ianuarie. Pentru a afla cum stai în materie de bani, dragoste, sănătate, noroc și nu numai, citește mai departe și află ce îți rezervă astrele pe 16 ianuarie. Cum sunt afectate zodiile în urma fenomenelor astrologice.

Neatza cu Răzvan și Dani - Horoscopul zilei, 16 ianuarie 2020. Zodiile care pot avea probleme financiare

acum 12 zile

Berbec. Cercul tău social se lărgește. Îți faci prieteni noi și participi la reuniuni de tot felul. Posibil să vrei să susții o cauză umanitară.

Star Matinal - Horoscopul zilei, 15 ianuarie 2020. Cum sunt afectate zodiile în urma fenomenelor astrologice

acum 13 zile

Astrologul Remus Ionescu a pregătit horoscopul zilei de 15 ianuarie. Pentru a afla cum stai în materie de bani, dragoste, sănătate, noroc și nu numai, citește mai departe și află ce îți rezervă astrele pe 15 ianuarie. Cum sunt afectate zodiile în urma fenomenelor astrologice.

Star Matinal - Horoscopul zilei, 14 ianuarie 2020. O zi plină de provocări! Nativii trebuie să fie atenți la orice mișcare

acum 14 zile

Astrologul Remus Ionescu a pregătit horoscopul zilei de 14 ianuarie. Pentru a afla cum stai în materie de bani, dragoste, sănătate, noroc și nu numai, citește mai departe și află ce îți rezervă astrele pe 14 ianuarie.

Star Matinal - Horoscopul zilei, 12 ianuarie 2020. Zodiile care au parte de un sfârșit de săptămână tensionat

acum 16 zile

Astrologul Remus Ionescu a pregătit horoscopul zilei de 12 ianuarie. Pentru a afla cum stai în materie de bani, dragoste, sănătate, noroc și nu numai, citește mai departe și află ce îți rezervă astrele pe 12 ianuarie.

Star Matinal - Horoscopul zilei, 11 ianuarie 2020. Zodia care primește o veste importantă

acum 17 zile

Astrologul Remus Ionescu a pregătit horoscopul zilei de 11 ianuarie. Pentru a afla cum stai în materie de bani, dragoste, sănătate, noroc și nu numai, citește mai departe și află ce îți rezervă astrele vineri, 11 ianuarie.

Star Matinal - Horoscopul zilei, 10 ianuarie 2020. Rac: Posibile neînțelegeri în cuplu

acum 18 zile

Astrologul Remus Ionescu a pregătit horoscopul zilei de 10 ianuarie. Pentru a afla cum stai în materie de bani, dragoste, sănătate, noroc și nu numai, citește mai departe și află ce îți rezervă astrele vineri, 10 ianuarie. Berbec: Capătă notorietate o realizare a voastră, dar...

Star Matinal - Horoscopul zilei, 9 ianuarie 2020. Gemeni: Tranzacții diverse, încasări și plăti

acum 19 zile

Astrologul Remus Ionescu a pregătit horoscopul zilei de 9 ianuarie. Pentru a afla cum stai în materie de bani, dragoste, sănătate, noroc și nu numai, citește mai departe și află ce îți rezervă astrele joi, 9 ianuarie. Berbec: Destulă animație în sfera profesională la...

1
2
3
4
5
»