Cautare: 230 rezultate dupa tagul "ileana ciuculete"

Acces Direct. Sunt soţ şi soţie la ceruri. Cornel Galeş a fost înmormântat lângă Ileana Ciuculete

acum 44 zile

Au trăit 25 de ani de iubire de basm, iar de azi sunt soţ şi soţie la ceruri. Cornel Galeş a fost înmormântat lângă Ileana Ciuculete, sau zânica lui, aşa cum o alinta.

Scene incredibile la căpătâiul lui Cornel Galeş! Gestul pe care l-au făcut copiii Ilenei Ciuculete

acum 44 zile

Scene incredibile la căpătâiul lui Cornel Galeş! Ce au făcut fiica lui şi fiul cel mare al Ilenei Ciuculete

Detalii cumplite despre accidentul lui Cornel Galeş! Ce au văzut martorii! Declaraţii dure!

acum 47 zile

Avem detalii cumplite despre accidentul lui Cornel Galeş! Abia acum s-a aflat adevărul despre acele momente! Ce au văzut martorii şi ce s-a întâmplat cu cei care erau în maşină cu soţul Ilenei Ciuculete.

Băieții regretatei artiste Ileana Ciuculete, scandal între ei pe avere!

acum 89 zile

Au trecut mai bine de doi ani de la moartea regretatei artiste Ileana Ciuculete, iar scandalul pentru avere nu a luat sfârşit. Ba din contră. După ce băieţii cântăreţei au luptat cot la cot împotriva lui Cornel Galeş, acum unul dintre ei şi-a dat în judecată propriul frate!

Cornel Galeş a vândut tot şi a început o nouă viaţă! Ce a făcut cu banii Ilenei Ciuculete

acum 304 zile

De ce a fugit Cornel Galeş din România! A vândut tot şi a început o nouă viaţă! Aflați ce a făcut cu banii Ilenei Ciuculete.

La doi ani de la moartea Ilenei Ciuculete, războiul din familia artistei nu a luat sfârşit

acum 313 zile

Timpul a trecut, dar durerea este din ce în ce mai mare în sufletul familiei. Au trecut doi ani de când mare artistă a trecut în nefiinţă, iar Cornel Galeş i-a dus "Zânicii" la mormânt coşuleţe cu flori şi a împărţit nevoiaşilor mai multe pungi cu alimente. În schimb, fratele...

Doi ani de la moartea Ilenei Ciuculete. Ce s-a ales de averea artistei

acum 317 zile

Aflat ce s-a ales de averea Ilenei Ciuculete. Se împlinesc la doi ani de la moartea fulgerătoare a îndrăgitei artiste, iar lacrimile şi jalea de atunci s-au transformat într-un război aprig. Cât de departe s-a ajuns şi care e de fapt adevărul.

Copiii Ilenei Ciuculete nu îl iartă pe Cornel Galeș! Lupta pentru avere e la cote maxime

acum 495 zile

Se apropie ziua cea mare pentru Cornel Galeş! Lupta pe avere a ajuns la cote maxime, iar băieţii Ilenei Ciuculete nu se lasă. Au adus tot mai multe probe la dosar.

Copiii Ilenei Ciuculete îi aduc acuzații grave lui Cornel Galeş, fostul soţ al regretatei artiste

acum 533 zile

Cornel Galeş, fostul soţ al Ilenei Ciuculete, din nou la tribunal după ce a fost dat în judecată de fiii regretatei artiste. Mugurel Sfetcu, fiul Ilenei Ciuculete, face declaraţii în exclusivitate despre motivele pentru care l-a chemat în instanţă pe Cornel Galeş, dar şi despre...

La nici doi ani de la moartea Ilenei Ciuculete, Cornel Galeș se însoară

acum 537 zile

La un an şi jumătate de la moartea Ilenei Ciuculete, Cornel Galeş şochează. Deşi spunea că nimeni nu o va putea înlocui pe Zânica lui, văduvul Ilenei Ciuculete se însoară! Ca de obicei, Spynews.ro a aflat în exclusivitate cea mai proaspătă veste din showbiz. Marele eveniment ar...

Scandalul pentru averea Ilenei Ciuculete pare a fi fără sfârşit

acum 604 zile

Scandalul pentru averea Ilenei Ciuculete pare a fi fără sfârşit! Iar mai nou, războiul se dă pe rochii, poşete şi bijuterii.

Cornel Galeș și fratele Ilenei Ciuculete, față în față. Au făcut pace la un an de la moartea artistei

acum 676 zile

La un an de la moartea Ilenei Ciuculete, după luni de război între familia ei şi Cornel Galeş, a sosit momentul adevărului.

Sânziana Buruiană se vrea în cartea recordurilor. Pusă la zid pentru că își alăptează fetița de peste doi ani

acum 676 zile

La un an de la moartea Ilenei Ciuculete, după luni de război între familia ei şi Cornel Galeş, a sosit momentul adevărului. A ieşit la iveală abia acum ce s-a întâmplat de fapt între soţul şi fratele regretatei artiste. Cornel Galeş şi Aurel Ciuculete, faţă în faţă.

Momentul adevărului a sosit! Fratele Ilenei Ciuculete și Cornel Galeș au îngropat securea rozboiului?

acum 677 zile

Momentul adevărului a sosit! Fratele Ilenei Ciuculete, Aurel Ciuculete, și Cornel Galeș au îngropat securea rozboiului? Ce mai au să-și spună cei doi.

Băieții și mama Ilenei Ciuculete, slujbă de comemorare la Craiova

acum 686 zile

A trecut un an de la moartea Ilenei Ciuculete! Chiar şi după atâta timp, familia regretatei artiste se află încă în război! Cornel Galeş i-a făcut un parastas în Bucureşti, unde a împărţit haine pentru "Zânica lui", iar băieţii şi mama Ilenei Ciuculete au făcut un alt parastas...

A trecut un an de la moartea Ilenei Ciuculete! Familia regretatei artiste este încă în război

acum 686 zile

Cornel Galeș vorbește despre fosta lui soție. Acesta i-a făcut parastasul vedetei la un an după tragica sa trecere în neființă.

A trecut un an de la moartea Ilenei Ciuculete. Cornel Galeș, parastas pentru ”Zânica lui”

acum 686 zile

A trecut un an de la moartea Ilenei Ciuculete! Chiar şi după atâta timp, familia regretatei artiste se află încă în război! Cornel Galeş îi va face un parastas în Bucureşti, unde va împărţi haine pentru "Zânica lui"

Adriana Bahmuţeanu sare la gâtul lui Cornel Galeş: "Ai trăit ca o căpuşă pe spinarea Ilenei Ciuculete!"

acum 716 zile

Cristi şi Mugurel nu au mai suportat secretele fostului tată vitreg au vrut să-l confrunte faţă în faţă la Xtra Night Show! În apărarea lor a sărit şi Adriana Bahmuţeanu care îl critică dur pe Cornel Galeş

S-a aflat cu cât a vândut Cornel Galeş casa Ilenei Ciuculete!

acum 716 zile

Informaţii bombă despre Cornel Galeş! Un martor susţine că fostul soţ al Ilenei Ciuculete ar fi interlop! Omul care spune că ştie cu ce matrapazlâcuri se ocupă Cornel Galeş aruncă o sumă halucinantă legată de vânzarea casei Ilenei Ciuculete!

Acuzații grave la adresa lui Cornel Galeș. De câti ani durează cu blonda Vivi

acum 717 zile

O persoană apropiată Ilenei Ciuculete şi lui Cornel Galeş face dezvăluiri uimitoare. Martorul susţine soţul artistei ar fi avut o relaţie cu blonda Vivi încă din 2015.

1
2
3
4
5
»