Cautare: 7 rezultate dupa tagul "ilona brezoianu"

Mangalița. Florentina și polițistul Sică, afacere de sfârșitul lumii: Îi facem pe fraieri de bani

acum 10 zile

Florentina, secretara (Ilona Brezoianu), și lui Sică, polițistul (Alex Bogdan), le vine o idee de afacere.

Actrița Ilona Brezoianu, din serialul ”Mangalița”, mărturisire la ”CulTOUR”: ”Eu știu ce înseamnă să trăiești într-o casă cu femei”

acum 11 zile

Ilona Brezoianu, actrița care o interpretează pe Flori, în serialul ”Mangalița” s-a jucat "Ce-ai alege?" la emisiunea ”CulTOUR”, prezentată de Cristina Ciobănașu și de Vlad Gherman. Care au fost alegerile roșcatei? Aflați din interviul următor:

Actrița Ilona Brezoianu, din serialul ”Mangalița”: ”Vindeam cărți... în sufragerie”

acum 14 zile

Ilona Brezoianu, actrița pe care o puteți urmări la Antena 1, în serialul ”Mangalița”, în rolul sectretarei Flori, a acceptat provocarea ”CulTOUR” și a răspuns celui mai lung interviu, cel din cadrul rubricii ”61 de întrebări”.

CulTour. Jocul "Ce-ai alege?"... cu actrița Ilona Brezoianu

acum 17 zile

Actrița Ilona Brezoianu participă la "Ce-ai alege?", unul dintre cele mai amuzante jocuri ale emisiunii CulTour, prezentate de Cristina Ciobănașu și Vlad Gherman.

Actrița Ilona Brezoianu, portret din 61 de întrebări la CulTour

acum 17 zile

Actrița Ilona Brezoianu a răspuns unui interviu complex, format din 61 de întrebări, menit să-i ajute pe telespectatori să o cunoască mai bine.

Am/N-am... cu actrița Ilona Brezoianu

acum 17 zile

Actrița Ilona Brezoianu participă la Am/N-am, unul dintre cele mai amuzante jocuri ale emisiunii CulTour, prezentate de Cristina Ciobănașu și Vlad Gherman.

Marius Manole și Ilona Brezoianu, povestea unei prietenii adevărate

acum 475 zile

Invitați la ”Prietenii de la 11”, Ilona Brezoianu și Marius Manole au vorbit despre rietenia lor, dincolo de scena de teatru.