Cautare: 10 rezultate dupa tagul "ilona brezoianu"

Actrița Ilona Brezoianu, roast special pentru Bendeac: Mihai, sunt însărcinată!

acum 56 zile

Actrița Ilona Brezoianu, secretara Flori din serialul de comedie Mangalița, invitată la ediția eveniment "iUmor", a prezentat un moment de roast cu replici acide la adresa juraţilor.

Manelistul Bebe vrea să devină tătic

acum 84 zile

Bebe de la Mangalița (Sergiu Costache), încearcă să o convingă pe iubita sa, Flori (Ilona Brezoianu), patroana unui salon de înfrumusețare, că este momentul să devină părinți.

Jocul Continuă fraza, cu actrița Ilona Brezoianu

acum 106 zile

Actrița Ilona Brezoianu participă la "Continuă fraza", unul dintre cele mai amuzante jocuri ale emisiunii CulTour.

Mangalița. Florentina și polițistul Sică, afacere de sfârșitul lumii: Îi facem pe fraieri de bani

acum 211 zile

Florentina, secretara (Ilona Brezoianu), și lui Sică, polițistul (Alex Bogdan), le vine o idee de afacere.

Actrița Ilona Brezoianu, din serialul ”Mangalița”, mărturisire la ”CulTOUR”: ”Eu știu ce înseamnă să trăiești într-o casă cu femei”

acum 212 zile

Ilona Brezoianu, actrița care o interpretează pe Flori, în serialul ”Mangalița” s-a jucat "Ce-ai alege?" la emisiunea ”CulTOUR”, prezentată de Cristina Ciobănașu și de Vlad Gherman. Care au fost alegerile roșcatei? Aflați din interviul următor:

Actrița Ilona Brezoianu, din serialul ”Mangalița”: ”Vindeam cărți... în sufragerie”

acum 215 zile

Ilona Brezoianu, actrița pe care o puteți urmări la Antena 1, în serialul ”Mangalița”, în rolul sectretarei Flori, a acceptat provocarea ”CulTOUR” și a răspuns celui mai lung interviu, cel din cadrul rubricii ”61 de întrebări”.

CulTour. Jocul "Ce-ai alege?"... cu actrița Ilona Brezoianu

acum 219 zile

Actrița Ilona Brezoianu participă la "Ce-ai alege?", unul dintre cele mai amuzante jocuri ale emisiunii CulTour, prezentate de Cristina Ciobănașu și Vlad Gherman.

Actrița Ilona Brezoianu, portret din 61 de întrebări la CulTour

acum 219 zile

Actrița Ilona Brezoianu a răspuns unui interviu complex, format din 61 de întrebări, menit să-i ajute pe telespectatori să o cunoască mai bine.

Am/N-am... cu actrița Ilona Brezoianu

acum 219 zile

Actrița Ilona Brezoianu participă la Am/N-am, unul dintre cele mai amuzante jocuri ale emisiunii CulTour, prezentate de Cristina Ciobănașu și Vlad Gherman.

Marius Manole și Ilona Brezoianu, povestea unei prietenii adevărate

acum 676 zile

Invitați la ”Prietenii de la 11”, Ilona Brezoianu și Marius Manole au vorbit despre rietenia lor, dincolo de scena de teatru.