Cautare: 271 rezultate dupa tagul "impacare"

Pregătiri de aniversare. Rafaelo, ajutorul lui Viorel pentru împăcare

acum 6 zile

Rafaelo și Viorel au făcut planurile pentru marea sărbătoare ce avea să aibă loc duminică. E vorba despre împlinirea a șase ani de la căsătoria soților Stegaru, iar Viorel s-a bucurat că a primit ajutor în organizarea unui asemenea eveniment.

Bianca Drăguşanu cere judecătorilor ordin de restricție împotriva lui Alex Bodi

acum 68 zile

Vorbe pe dos şi jocuri care nu se mai opresc între Bianca Drăguşanu şi Alex Bodi! De la ameninţări, afaceristul a trecut la negocierea împăcării şi la gesturi extreme din iubire! Asta în timp ce Bianca cere judecătorilor în continuare ordin de restricţie împotriva lui!

Alex Bodi vrea să se împace cu Bianca Drăguşanu

acum 71 zile

Alex Bodi vrea să se împace cu Bianca Drăguşanu. Celebrul om de afaceri a făcut şi primul pas către marea împăcare şi a sunat-o pe frumoasa blondină.

Mihai Mitoşeru, tot mai aproape de împăcarea cu Noemi

acum 86 zile

Mihai Mitoşeru, tot mai aproape de împăcarea cu fosta soţie. Ce se întâmplă între el şi Noemi şi la ce înţelegere au ajuns

Acces Direct. Saveta Bogdan și Dima Trofim, oaspeți de seamă la masa de împăcare a Vulpiței cu Viorel: Te îneci cu unul din asta, mori!

acum 87 zile

Dima Trofim şi Saveta Bogdan au fost invitați în casa soților Stegaru. Cele două vedete au gustat ciorba Vulpiţei, dar şi puiul lui Viorel.

Xtra Night Show. Andreea Bălan, despre împăcare: L-am așteptat, dar el nu-și mai dorește. Îl iert doar dacă va fi ca înainte

acum 87 zile

Andreea Bălan vorbește despre împăcare și iertare. ”L-am așteptat, dar el nu-și mai dorește. Îl iert doar dacă va fi ca înainte”, a spus artista la Xtra Night Show.

Star News. Noemi, întâlniri cu fosta soacră și pași pentru împăcarea cu Mihai Mitoșeru

acum 95 zile

Mihai Mitoşeru a fost filmat alături de femeia care încearcă să îl facă să o uite pe Noemi. Bruneta misterioasă s-a dat în stambă şi a făcut show la prima apariţie în public cu el. Şi în timp ce domniţa încearcă să-i câştige inimioara proaspătului divorţat, Noemi...

Star News. Claudia Pătrășcanu și Gabi Bădălău, împreună în vacanță

acum 141 zile

Răsturnare spectaculoasă de situaţie, în showbiz! Şi-au aruncat vorbe grele şi s-au luptat în instanţă, dar începutul de an a venit cu mari schimbări! Asistăm la cea mai neaşteptată împăcare, din lumea mondenă! Claudia Pătrăşcanu şi Gabi Bădălău, din nou împreună!

Star Matinal. Oana Roman, primul interviu după împăcarea cu Marius Elisei

acum 141 zile

Oana Roman a oferit primul interviu după împăcarea cu Marius Elisei. Care a fost motivul despărţirii, dar şi ce îşi doreşte vedeta de la anul acesta.

Răi da Buni. Marius Elisei si Oana Roma s-au împăcat: Nu mai suntem certați

acum 143 zile

Marius Elisei s-au Oana Roman împăcat, în direct la Răi da Buni. ”Nu mai suntem certați”, nu declarat vedeta.

Star Matinal. Mai există șanse de împăcare între Oana Roman și Marius Elisei?

acum 165 zile

Oana Roman a vorbit de șansele de împăcare dintre ea și Marius Elisei, tatăl fetiței sale. Vedeta susține că nu are ce spună despre fostul soț.

Star Matinal. Alex Bodi, primele declaraţii despre împăcare. La ce a apelat ca să fie iertat

acum 191 zile

Bianca şi Bodi bat orice record al despărţirilor şi împăcărilor. Avem declaraţii în premieră de la Bodi despre împăcare. La ce a apelat ca să fie iertat.

Star News. Adevărul despre împăcarea Adrianei Bahmuțeanu cu Silviu Prigoană

acum 199 zile

După nu mai puțin de 80 de procese și plângeri penale, s-a întâmplat minunea! Adriana Bahmuțeanu face primele declaraţii, după ce s-a împăcat cu Silviu Prigoană.

Star News. Carmen de la Sălciua şi Culiţă Sterp, primele declarații după împăcare

acum 215 zile

Primul interviu, în exclusivitate, pentru Antena Stars cu Carmen de la Sălciua şi Culiţă Sterp de când s-au împăcat. Care este adevărata relaţie dintre artistă şi familia lui Culiţă, dar şi ce planuri şi-au făcut cei doi, aflăm din materialul următor.

Culiţă Sterp şi Carmen de la Sălciua au ajuns în faţa altarului, după împăcare

acum 216 zile

Culiţă Sterp şi Carmen de la Sălciua și-au făcut admiratorii extrem de fericiţi. După ce au anunţat că sunt din nou împreună, cei doi artişti au ajuns în faţa altarului, la puţin timp după ce au dat vestea cea mare.

Star News. Carmen de la Sălciua şi Culiţă Sterp au recunoscut oficial împăcarea

acum 219 zile

Carmen de la Sălciua şi Culiţă Sterp au recunoscut oficial împăcarea. Vezi cum au ales să facă public acest lucru.

Cum a împachetat-o Culiţă Sterp pe Carmen de la Sălciua, ca să-l ierte!

acum 221 zile

Cum a împachetat-o Culiţă Sterp pe Carmen de la Sălciua, ca să-l ierte! Am aflat ce i-a cerut artista, în schimbul împăcării! Toată negocierea s-a purtat în secret, dar noi ştim termenii şi preţul!

Star Matinal. Ilie Năstase şi Ioana Simion, împăcare cu scandal. Scene incredibile

acum 221 zile

Ilie Năstase şi Ioana Simion s-au împăcat cu scandal. Totul a fost filmat de către paparazzii. Reacţia acidă a fostului mare sportiv.

Star Matinal. Carmen de la Sălciua și Culiță Sterp, o altă dovadă de împăcare

acum 233 zile

Carmen de la Sălciua și Culiță Sterp au avut o întâlnire de gradul zero. Ce i-a spus artistul fostei soții la întâlnire.

Star News. Culita Sterp, primele declarații despre împăcare cu Carmen de la Sălciua: Este mereu lângă mine

acum 237 zile

Culita Sterp face primele declaratii despre marea impacare cu Carmen de la Salciua. Asa ca avem raspunsurile pe care toata lumea le astepta! Artistul a spus adevarul despre ce se intampla, intre ei, in aceste momente!

1
2
3
4
5
»