Cautare: 231 rezultate dupa tagul "impacare"

Star Matinal. Culiţă Sterp, primele declaraţii despre împăcarea cu Carmen de la Sălciua

acum 30 minute

Primele declaraţii ale lui Culiţă Sterp în legătură cu presupusa împăcare dintre el şi fosta soţie, Carmen de la Sălciua.

Bianca Dăguşanu şi Alex Bodi s-au împăcat şi au plecat într-o altă vacanţă de lux!

acum 11 zile

Au îngropat securea războiului şi se iubesc nebuneşte. Bianca şi Bodi au plecat într-o nouă vacanţă.

Star News. Cât l-a costat pe Florin Salam ca cei care l-au amenințat cu moartea să se răzgândească

acum 35 zile

Antena Stars a aflat în exclusivitate cum şi-a negociat Florin Salam iertarea! Cât l-a costat ca cei care l-au ameninţat cu moartea să se răzgândească! Cine a orchestrat împăcarea şi ce bani s-au pus pe masă.

Anda Călin, primul interviu după împăcarea cu Liviu Vârciu

acum 57 zile

Primul interviu cu Anda Călin după împăcarea cu Liviu Vârciu. Cum de si au mai dat inca o sansă ne spune chiar Anda

Alex Bodi şi Bianca Drăguşanu au petrecut cu şampanie scumpă şi artificii într-un club de fiţe!

acum 58 zile

După fiecare ceartă, împăcarea este din ce în ce mai dulce! Aşa este în cazul Biancăi Drăguşanu şi Alex Bodi. Cei doi îndrăgostiţi au petrecut de mama focului într-un club de fiţe.

Star Matinal. Cum i-au surprins paparazzi pe Bianca Drăgușanu și Alex Bodi

acum 63 zile

Imagini exlusive cu Bianca Drăguşanu şi Alex Bodi! Priviți gestul pe care l-au făcut de faţă cu toată lumea, după împăcare.

Star Matinal. Selly a îngropat securea războiului şi cu o altă vloggeriţă celebră

acum 68 zile

După ce Dan Capatos s-a împăcat cu el, Selly a mai făcut un pas! A îngropat securea războiului şi cu o altă vloggeriţă celebră! Cum a decurs întâlnirea dintre el și Andra Gogan!

Star Matinal. Unde a dus-o Alex Bodi pe Bianca Drăguşanu, după împăcare

acum 69 zile

În urmă cu câteva zile, Alex Bodi anunţa despărţirea definitivă dintre el şi Bianca Drăguşanu, dar iată că cei doi s-au împăcat! Iar paparazzii noştri au surprins imagini inedite! Iată ce au făcut Bianca şi Alex Bodi, după ce au anunţat că, de fapt, nu s-au despărţit!

Dragoste fără secrete. Cum şi-au petrecut seara Cristi şi Alexandra, după împăcare

acum 69 zile

După ce Alexandra a acceptat provocarea Mădălinei şi a venit în emisiune, aceasta i-a şi luat locul! Nu numai la "Dragoste fără secrete", cât şi în ceea ce priveşte inima bărbatului. De fapt, spune ea, mereu s-au iubit!

Star Matinal. Bogdan şi Hannelore de la Insula Iubirii, prima petrecere după împăcare

acum 92 zile

S-au iubit, s-au certat, apoi s-au căsătorit, ca într-un final să divorţeze! Orice ar face însă, nu pot sta departe unul de celălalt! Bogdan şi Hannelore de la "Insula Iubirii" au fost surprinşi împreună. Cu ce ocazie s-au întâlnit cei mai controversaţi concurenţi, aflăm din...

Gata cu supărările, cu lacrimile şi durerea! Cezar Oatu şi Andreea se iubesc, din nou, ca în prima zi

acum 116 zile

Gata cu supărările, cu lacrimile şi durerea! Cezar Oatu şi iubita lui, Andreea, se iubesc, din nou, ca în prima zi! Şi, braţ la braţ, frumos îmbrăcaţi şi zâmbitori şi-au făcut şi ei apariţia la petrecerea vedetelor.

Bianca Drăguşanu şi Alex Bodi, primul interviu după ce s-au împăcat: Îi iert păcatele lui Alex până la o limită

acum 117 zile

Primul interviu cu Bianca Drăguşanu şi Alex Bodi după ce s-au împăcat. Pai şi normal, când sentimentele sunt puternice, nimeni si nimic nu poate sta in calea dragostei. Mai mult, Bianca Drăguşanu i-a făcut iubitului ei un cadou de 200 de mii de euro! Care sunt planurile de viitor pe...

Anda Călin, adevărul despre împăcarea cu Liviu Vârciu

acum 125 zile

Anda Călin, adevărul despre împăcarea cu Liviu Vârciu! Am aflat de ce s-au despărţit, de fapt, cei doi, la două luni de la botezul Anastasiei!

Imagini exclusive cu tatăl lui Connect-r. Ce gest a făcut Aurel Mihalache pentru fiul lui

acum 147 zile

Orice tată vrea să îşi vadă copilul fericit. La fel şi tatăl lui Connect-r, care a făcut un gest incredibil pentru fiul lui. Nu ştim cât a încercat Connect-r să se împace cu Misha sau dacă a încercat, cert este că tatăl artistului pare că încearcă din răsputeri să îşi...

Cât de bine se înțeleg Crisina Ich și Alex Piţurcă, după împăcare. Ciorba reîncălzită are gust mai bun pentru ei!

acum 177 zile

Am aflat cum îşi arată Crisina Ich sentimentele faţă de Alex Piţurcă! Chiar şi Piţi Junior are parte de câteva momente de uimire, după care intră în jocul ei! Haideţi ne uităm împreună să vedem cum au petrecut cei doi.

Miki şi Ionel Dănciulescu au ales să se răsfeţe într-o vacanţă

acum 178 zile

Împăcările întotdeauna se sărbătoresc, ori cu cadouri scumpe, ori cu vacanţe, iar Miki şi Ionel Dănciulescu ştiu bine asta. După toate problemele şi neînţelegerile dintre ei, se pare că perioada grea a trecut şi acum se înţeleg de minune, motiv pentru care au ales să se...

După torturi, soțul vrea împăcarea: Am bătut-o! Am chinuit-o! A sărit pe geamuri de atâtea ori...

acum 181 zile

Soțul care și-a bătut soția acum vrea împăcarea. ”Eu o aşteptam cu cea mai mare plăcere. Nicidecum să mă mai iau de ea, că am greşit-o şi eu în viaţa mea am greşit. Am bătut-o! Am chinuit-o, cum să vă zic. Dânsa a sărit pe geamuri de atâtea ori. De ce a fost bătută? De...

Gheorghe Turda şi iubita au decis să mai acorde o şansă relaţiei lor!

acum 189 zile

Gheorghe Turda şi iubita, prima apariţie la TV după marea împăcare! După două luni de separare, cei doi au decis să-şi mai acorde o şansă relaţiei lor. Ce s-a schimbat acum între ei şi cum a fost revederea

Sonia și Alex s-au împăcat: „Ia-mă în brațe! Nu vreau să-mi mai dai drumul niciodată”

acum 193 zile

Sonia și Alex s-au împăcat: „Ia-mă în brațe! Nu vreau să-mi mai dai drumul niciodată”

Cristina ICH s-a împăcat cu Alex Piţurcă

acum 195 zile

După câteva săptămâni tensionate, cu discuţii, zvonuri şi imagini apărute în spaţiul public, Cristina Ich îi face declaraţii de dragoste lui Alex Piţurcă. Gata, au îngropat securea războiului? Cunoscuta şatenă radiază din nou!

1
2
3
4
5
»