Cautare: 73 rezultate dupa tagul "infarct"

Star News. De ce a făcut Cornelia Catanga infarct! Informații de ultimă oră de la spital

acum 3 zile

De ce a făcut Cornelia Catanga infarct! Cum şi-a pus singură viaţa în pericol! Vedeta ar fi orbit de la incident! Antena Stars are informaţii de ultimă oră de la spitalul Floreasca.

Star News. Motivul pentru care Cornelia Catanga a făcut infarct

acum 4 zile

Medicii trebuie să decidă ce se va întâmpla cu Cornelia Catanga! Află care este starea ei de sănătate şi motivul pentru care a făcut infarct.

Agenția VIP. Cornelia Catanga a suferit un stop cardio-respirator. Artista și familia ei se pregăteau să se mute din țară

acum 5 zile

Cornelia Catanga a suferit un stop cardio-respirator. Regina muzicii lăutărești se află internată la Spitalul Floreasca din Capitală. În urmă cu câteva zile, Cornelia Catanga și familia ei se pregăteau să se mute din țară. Soțul artistei, invitat în emisiunea Agenția VIP, spune...

Agenția VIP. Soțul Corneliei Catanga, îngenuncheat de durere, după ce artista a fost la un pas de moarte

acum 5 zile

Cornelia Catanga este în stare stabilă după ce a suferit un infarct. Aceasta a fost internată la Spitalul Floreasca din Capitală. Soțul artistei, Aurel Pădureanu, este îngenuncheat de durere, după ce interpreta de muzică lăutărească a fost la un pas de moarte.

Fructul Oprit. Adrian vrea să-i spună Soniei cine a răpit-o pe Magda, dar suferă un infarct

acum 38 zile

Fructul Oprit. Adrian vrea să-i spună Soniei și lui Alex adevărul despre răpirea Magdei Popa, dar suferă un infarct.

Informaţii de ultimă oră despre starea de sănătate a lui Mihai Constantinescu! S-a spus că e în stare vegetativă şi că a suferit al treilea infarct

acum 45 zile

Informaţii de ultimă oră despre starea de sănătate a lui Mihai Constantinescu. Fosta soţie a artistului spune ce se întâmplă cu el după ce s-a spus că e în stare vegetativă, că a fost operat din nou şi că a suferit al treilea infarct.

Ipoteze şoc în cazul morţii lui Răzvan Ciobanu! Vica Blochina: El ori a adormit, ori cred că i s-a oprit inima

acum 80 zile

Accident, omor sau sinucidere? Asta se întreabă toată lumea, după ce a văzut imaginile de la locul în care Răzvan Ciobanu şi-a pierdut viaţa în săptămâna Luminată. Iar misterul din jurul morţii creatorului de modă se adânceşte parcă, din ce în ce mai tare, cu fiecare ipoteză...

Maria Chelaru, diagnosticată cu diabet: Am mâncat o felie de cozonac și nu m-am simțit bine

acum 94 zile

Maria Chelaru fost diagnosticată cu diabet, dar a mâncat din cozonacul pregătit de ea şi i s-a făcut rău în casă! La un an de la infarct, simpatica actriţă nu se învaţă minte.

În urma unui infarct, tatăl Nadiei Duluman, artistă de muzică populară, a rămas imobilizat la pat

acum 96 zile

Nadia Duluman, o cunoscută artistă de muzică populară, trece prin momente dramatice de zeci de ani! În urma unui infarct, tatăl ei a rămas imobilizat la pat, iar ea nu poate face nimic să-l ajute!

Diferența dintre infarct și atac de panică. Doctor Ovidiu Peneș: Toată lumea are un atac de panică

acum 122 zile

Doctor Ovidiu Peneș, invitat la "Star Matinal", a explicat care este diferența dintre infarct și atac de panică. Simptomele clasice ale infarctului sunt durere bruscă de piept, grețuri, vomă, palpitații, transpirații și neliniște . Atacurile de panică încep de obicei din senin...

Florin Busuioc, prima apariție la TV după ce a făcut infarct

acum 210 zile

Florin Busuioc a suferit un infarct masiv în urmă cu doi luni, după un spectacol de teatru pe care l-a susținut la Craiova. Busu a stat internat la spitalul Fundeni câteva săptămâni, iar după externare a urmat o perioadă lungă de recuperare.

A renunțat la tot ca să-și salveze familia. Soţia lui Dj Rynno a făcut infarct în timp ce-şi alăpta copilul!

acum 222 zile

Unul dintre cei mai cunoscuţi Dj din România a renunţat la scenă pentru a-şi salva familia. Soţia lui Dj Rynno a făcut infarct cerebral în timp ce îşi alăpta copilul.

Busu, mărturii incredibile de pe patul de spital. Actorul îşi aminteşte pas cu pas momentul în care s-a prăbuşit pe scena teatrului din Craiova

acum 243 zile

Nici bine nu s-a trezit din operaţie şi din coşmarul prin care a trecut, că Florin Busuioc i-a uimit pe medici cu mărturii din ziua în care a făcut infarct. S-ar părea că prezentatorul meteo îşi aminteşte pas cu pas momentul în care s-a prăbuşit pe scena teatrului din Craiova, unde...

Florin Busuioc Jr. primele declaraţii după ce tatăl lui a suferit un infarct

acum 255 zile

Florin Busuioc Jr face primele declaraţii, după ce tatăl lui a suferit un infarct. Tânărul a povestit prin ce trece în aceste momente, în exclusivitate, pentru Star News. !!"Am aflat de dimineață, de la mama mea. Îmi pare extrem, de rău. Îi doresc însănătoșire grabnică. " Acestea...

Panică în sufletul lui Meghan Markle! Tatăl miresei a suferit un infarct

acum 431 zile

Panică înainte de nunta regală! Tatăl miresei, Thomas Markle, a fost nevoit să spună pas participării la nunta fiicei din cauza problemelor de sănătate. În urmă cu doar câteva zile, bărbatul a suferit un infarct.

Marilena Chelaru, de urgență la spital, în urma unui infarct: ”Îmi vine să plâng, mi-e milă de mine”

acum 451 zile

Marilena Chelaru vorbește despre problemele de sănătate pe care le-a avut recent. Celebra actriță a ajuns de urgență la spital în urma unui infarct.

Alexandru Arșinel, declarații exclusive după infarct: ”Am avut noroc de data asta, chiar am avut noroc!”

acum 582 zile

Noi detalii despre starea de sănătate a lui Alexandru Arşinel după ce a făcut infarct şi a fost operat de urgenţă pe inimă. Ce se întâmplă acum cu îndrăgitul actor.

Alexandru Arșinel, probleme serioase de sănătate. Ce se întamplă cu iubitul actor

acum 586 zile

Alexandru Arșinel a fost operat de urgență. Se pare că actorul a suferit un infarct și i s-a montat un stent. Artistul este în stare bună.

Naufragiați pe o insulă pustie! Roby Roberto: "Pilotul a făcut infarct"

acum 605 zile

Roby Roberto, Malone și ceilalți din gașca lor naufragiază pe o insulă pustie pentru că pilotul avionului face infarct. Panica și teama se instalează în sufletele lor.

1
2
3
4