Cautare: 957 rezultate dupa tagul "insula iubirii"

Un nou bonfire la Insula Iubirii! Este jale, ca de fiecare dată! Intrigile sapă adânc și mărul discordiei este tot mai mare

acum 4 zile

Antitalent ediția a 4-a. La bonfire toți se vor teme că vor afla lucruri groaznice! Antitalent aduce din nou în fața dumneavoastră una dintre cele mai vizionate și iubite emisiuni, Insula Iubirii!

Costas s-a reîntors la Geanina! Foştii concurenţi de la "Insula Iubirii" urmează să devină părinţi!

acum 7 zile

Deşi susţinea că ipsita Nicoleta a avut un "impact emoţional" asupra lui, Costas s-a reîntors la vechea iubire, iar asta nu e tot! Foştii concurenţi de la "Insula Iubirii" urmează să devină părinţi!

Like a Star. Nicoleta, subiect de bârfă în rândul băieților

acum 14 zile

Nicoleta, ispita de la Insula Iubirii, a ajuns subiect de bârfă în rândul băieților din casa Like a Star.

Xtra Night Show. Irina, ispita de la Insula Iubirii, a fost părăsită la altar: A intervenit o altă femeie!

acum 16 zile

Irina, frumoasa ispită de la Insula Iubirii, a trecut printr-o dramă cumplită. A fost înşelată înainte să ajungă în faţa altarului, la scurt timp după ce iubitul i-a mărturisit că îşi doreşte să rămână împreună pentru totdeauna.

Star Matinal. Clipe de coșmar pentru Diana Constantin de la Insula Iubirii

acum 19 zile

Diana Constantin, una dintre cele mai sexy apariţii de la „Insula Iubirii", a trecut prin momente cumplite! Căţeluşul ei a avut mari probleme de sănătate şi era să moară.

Like a Star. Cătălin Voicilă, iritat de prezența Nicoletei Dragne: Mai face și figuri

acum 22 zile

Cătălin Voicilă, iritat de faptul că Nicoleta Dragne îi privește pe Doru Zamfir și Cristi Neagu în timp ce își etalează mușchii, acesta, le găsește concurenților câte o poreclă, amuzantă!

Surpriză de proporții. Ispita Nicoleta Dragne participă la "Like a Star!"

acum 24 zile

Fosta ispită de la Insula Iubirii, Nicoleta Dragne și-a dorit să încerce ceva nou și astfel a devenit concurentă în cel mai nou show marca Antena Stars, „Like a Stars”. În fiecare zi, cei 12 curajoși vor trebui să pregătească un clip video care să îi pună cât mai bine în...

Antitalent. Bătaie între concurenții de la Insula Iubirii: Mai taci din gură cu comentariile astea!

acum 25 zile

Moment crucial la Insula Iubirii. Concurenții află dacă partenerii le-au fost infideli, dar, din păcate, se lasă cu bataie, chiar și prezentatorul primește o lovitură de picior de la o participantă.

Star News. Geanina şi Costas de la Insula Iubirii s-au căsătorit

acum 26 zile

Geanina şi Costas, unul din cele mai controversate cupluri controversat de la Insula Iubirii, s-au căsătorit. Mai mult, Geanina a confirmat şi sarcina.

Xtra Night Show. Dan Bittman, detalii din culisele emisiunii AntiTalent

acum 35 zile

Dan Bittman este prezentatorul celui mai nou show de umor de la Antena 1, Antitalent, emisiune ce va avea premieră pe dată de 20 octombrie 2019.

Bianca Roman, fosta ispită de la "Insula Iubirii", o mamă singură şi fără obligaţii!

acum 37 zile

Bianca Roman, fosta ispită de la "Insula Iubirii", o mamă singură şi fără obligaţii! După despărţirea de iubit îşi creşte singură copilul şi vrea să intre în politică!

Diana Constantin, Gazda Perfectă din această ediție. Ce meniu le propune invitaţilor vedeta de Insula Iubirii

acum 37 zile

Diana Constantin este "Gazdă Perfectă" pentru Florin Vasilescu, Ioana Popescu, Anca Mihailescu și Cristian Paşcălău. Iată ce meniu le propune invitaţilor vedeta de ”Insula Iubirii”.

Star News. Primele imagini cu iubita lui Bogdan de la Insula Iubirii

acum 38 zile

Primele imagini cu iubita lui Bogdan, de la "Insula Iubirii". După ce a trecut printr-un divorţ dureros, fostul soț al lui Hannelore şi-a găsit, din nou, fericirea şi se iubește cu o brunetă sexy. Iar relaţia este una asumată.

Star Matinal. Concurentele de la Insula Iubirii, complet transformate. Evoluția lor

acum 39 zile

Denisa s-a transformat ea însăși într-o ispită și a făcut show, goală, în această vară, la o terasă. Paparazzii au pus mâna pe imaginile incendiare. După ce a fost înșelată de Costas și criticată de ispita Andi, Geanina și-a dat seama că tot lângă bărbatul de acasă e cel...

Star News. Maria Ilioiu, ispita de la Insula Iubirii, s-a întors în brațele iubitului posesiv

acum 45 zile

Maria Ilioiu, cea mai controversată ispită de la insula iubirii a trecut peste orgoliu şi s-a împăcat cu fostul iubit. Şi nu doar că s-au decis să-şi mai dea o şansă, dar au şi plecat la munte împreună.

Star News. Adrian de la Insula iubirii, condamnat la închisoare cu executare

acum 54 zile

Adrian de la Insula iubirii, condamnat definitiv! Cel mai controversat concurent de la emisiunea fenomen s-a pus rău cu legea.

Xtra Night Show. Ultimele informații despre cuplurile de pe Insula Iubirii. Cine s-a despărțit

acum 59 zile

Ispitele de la Insula Iubirii au vorbit la Xtra Night Show despre cuplurile de pe Insula Iubirii. Iată cine s-a despărțit.

Xtra Night Show. De ce nu s-au îndrăgostit ispitele de la Insula Iubirii de niciun concurent. Ispita Dana: Nu știau ce vor. Au vrut să arate ceea ce nu sunt

acum 59 zile

Ispitele de la Insula Iubirii au venit la Xtra Night Show și au explicat de ce nu s-au îndrăgostit de niciun concurent. ”Nu știau ce vor. Au vrut să arate ceea ce nu sunt”, a declarat ispita Dana.

Ce s-a întâmplat cu Teodora şi Eusebiu, la un an şi jumătate de la experienţa din Thailanda

acum 60 zile

La un an şi jumătate de la experienţa de pe Insula Iubirii, Teodora şi Eusebiu au anunţat separat că s-au despărţit imediat după plecarea din Thailanda şi nu şi-au mai vorbit deloc.

Insula Iubirii. Mesajul care a pus pe jar pe toată lumea! Geanina şi Costas aşteaptă un copil?

acum 60 zile

Conform ultimelor informaţii, Geanina şi Costas ar fi împreună şi la un an şi jumătate de la experienţa de la Insula Iubirii. Ba, mai mult, concurenta ar fi postat un mesaj cum că ar fi însărcinată!

1
2
3
4
5
»