Cautare: 971 rezultate dupa tagul "insula iubirii"

Stare de urgenţă pe "Insula Iubirii"! Filmările au fost oprite din cauza epidemiei de coronavirus!

acum 13 zile

Radu Vâlcan a intrat la izolare după ce a prins ultimul avion către România Stare de urgenţă pe Insula Iubirii! Filmările au fost oprite!

În plin scandal Bianca Drăgușanu - Alex Bodi, Victor Slav plimbă câinele!

acum 25 zile

Îmbrăcat sport, cu o pereche de pantaloni de trening de culoare închisă, o geacă lungă kaki și adidași în picioare, Victoraș a ieșit cu bichonul în fața blocului. Cu gluga pe cap și căștile în urechi, a plimbat cățelușul minute bune, dar partea interesantă abia acum vine. Din...

Neatza cu Răzvan și Dani. Anuryh, fosta ispită de la Insula Iubirii, cântă piesa Me Gusta

acum 45 zile

Invitată la Neatza cu Răzvan și Dani, Anuryh, fosta ispită de la Insula Iubirii, cântă piesa Me Gusta.

Mădălin se considera în faţa Dianei un baiat cu multiple calităţi! Se va lasă vrăjită fosta concurentă de la Insula Iubirii?

acum 69 zile

Mădălin se considera în faţa Dianei un baiat cu multiple calităţi! Se va lasă vrăjită fosta concurentă de la Insula Iubirii?

Naba, scoasă din sărite de Diana: "Matracuca asta! Aşa făcea şi pe Insula Iubirii?"

acum 72 zile

Naba a fost scoasă din sărite de Diana şi o întreabă pe Nicoleta dacă avea acelaşi comportament şi pe Insula Iubirii.

Diana de la Insula Iubirii, noua concurentă de la Like a star!: Scopul meu în viață este să apar la televizor

acum 75 zile

Diana, fostă concurentă la Insula Iubirii, a intrat în competiția Like a star! ”Scopul meu în viață este să apar la televizor”, a spus aceasta.

Ispita George de la Insula Iubirii va deveni tată! Cine e femeia misterioasă care îi va dărui o fetiţă?

acum 115 zile

George este fostă ispită la "Insula Iubirii" urmează să devină tată. Iubita lui este însărcinată în cinci luni cu o fetiţă! Cei doi s-au "combinat" când s-a întors din Thailanda, de la filmările Insulei Iubirii

Diana de la Insula Iubirii, cu ochii în lacrimi! Mama ei ar fi fost obligată să o lase la orfelinat!

acum 125 zile

Este cunoscută drept o persoană excentrică, foarte controversată şi mereu cu zâmbetul pe buze! Însă în spatele fetei rebele şi plină de tatuaje, de la Insula Iubirii, se ascunde o adevărată dramă. A fost abandonată la orfelinat, la o vârstă foarte fragedă şi a fost înfiată de...

Viaţă de coşmar pentru o divă de la Insula Iubirii! Diana Constantin, abandonată în orfelinat!

acum 125 zile

Este cunoscută drept o persoană excentrică, foarte controversată şi mereu cu zâmbetul pe buze! Însă în spatele fetei rebele şi plină de tatuaje, de la Insula Iubirii, se ascunde o adevărată dramă. A fost abandonată la orfelinat, la o vârstă foarte fragedă şi a fost înfiată de...

Star News. Jigniri, amenințări și umilințe în public între Hannelore de la Insula Iubirii și cântăreața Silvana Râciu

acum 125 zile

A izbucnit un scandal monstru între Hannelore de la Insula Iubirii şi interpreta de muzică populară Silvana Râciu. Nu vă imaginaţi un schimb de comentarii pe Facebook sau Instagram, ci o ceartă în adevăratul sens al cuvântului, într-un restaurant, cu jigniri şi cuvinte grele.

Xtra Night Show. Daniela Crudu, aproape goală, în pat, cu o ispită de pe Insula Iubirii

acum 133 zile

Se naşte o nouă idilă în tumultoasa lume mondenă bucureşteană? După imaginile care urmează sunt toate şansele să asistăm la o surpriză de proporţii! Daniela Crudu şi Adrian Savin, fostul protagonist de la Insula Iubirii, şi-au dat frâu liber pasiunii într-o cameră de hotel!

Chefi la cuțite. Ispitele de la Insula Iubirii jurizează preparatele din cea de-a șasea confruntare pe echipe

acum 135 zile

Preparatele celor trei echipe de la Chefi la cuțite au ajuns pe mâna ispitelor de la Insula Iubirii. Cei 11 jurați vor decide echipa câștigătoare.

Ispita Dana de la „Insula Iubirii” s-a îngrășat! Ce plan și-a făcut ca să slăbească. „Toți bărbații îmi spun că sunt mișto așa cum sunt”

acum 140 zile

Ispita Dana de la „Insula Iubirii” a recunoscut că s-a îngrășat în ultima perioadă, deaorece este gurmandă și și-a dat voie să se bucure de mâncare și dulciuri.

Antitalent. Viorica Dăncilă și Klaus Iohannis, față-n față cu Radu Vâlcan la Insula Iubirii: De ce să conducă proștii lor când avem și noi proștii nostri?

acum 145 zile

Viorica Dăncilă și Klaus Iohannis au ajuns la Insula Iubirii. Alături de ei se află și Liviu Dragnea, dar și Emil Boc.

Un nou bonfire la Insula Iubirii! Este jale, ca de fiecare dată! Intrigile sapă adânc și mărul discordiei este tot mai mare

acum 152 zile

Antitalent ediția a 4-a. La bonfire toți se vor teme că vor afla lucruri groaznice! Antitalent aduce din nou în fața dumneavoastră una dintre cele mai vizionate și iubite emisiuni, Insula Iubirii!

Costas s-a reîntors la Geanina! Foştii concurenţi de la "Insula Iubirii" urmează să devină părinţi!

acum 154 zile

Deşi susţinea că ipsita Nicoleta a avut un "impact emoţional" asupra lui, Costas s-a reîntors la vechea iubire, iar asta nu e tot! Foştii concurenţi de la "Insula Iubirii" urmează să devină părinţi!

Like a Star. Nicoleta, subiect de bârfă în rândul băieților

acum 161 zile

Nicoleta, ispita de la Insula Iubirii, a ajuns subiect de bârfă în rândul băieților din casa Like a Star.

Xtra Night Show. Irina, ispita de la Insula Iubirii, a fost părăsită la altar: A intervenit o altă femeie!

acum 163 zile

Irina, frumoasa ispită de la Insula Iubirii, a trecut printr-o dramă cumplită. A fost înşelată înainte să ajungă în faţa altarului, la scurt timp după ce iubitul i-a mărturisit că îşi doreşte să rămână împreună pentru totdeauna.

Star Matinal. Clipe de coșmar pentru Diana Constantin de la Insula Iubirii

acum 167 zile

Diana Constantin, una dintre cele mai sexy apariţii de la „Insula Iubirii", a trecut prin momente cumplite! Căţeluşul ei a avut mari probleme de sănătate şi era să moară.

Like a Star. Cătălin Voicilă, iritat de prezența Nicoletei Dragne: Mai face și figuri

acum 169 zile

Cătălin Voicilă, iritat de faptul că Nicoleta Dragne îi privește pe Doru Zamfir și Cristi Neagu în timp ce își etalează mușchii, acesta, le găsește concurenților câte o poreclă, amuzantă!

1
2
3
4
5
»