Cautare: 456 rezultate dupa tagul "intalnire"

Tristan Tate „trăiește viața ca sultanii". A fost surprins cu două femei

acum 7 zile

Fostul Biancăi Drăguşanu a rămas acelaşi cuceritor şi nu pierde vremea.deloc! Ba chiar am putea spune că a trecut la următorul nivel, şi asta pentru că paparazzii Spynews.ro l-au surprins în timp ce se afla la întâlnire nu cu una, ci cu două femei.

Vulpiţa şi Jador, pentru prima dată, faţă în faţă! Ce s-a întâmplat la întâlnirea, total neaşteptată

acum 42 zile

Veronica a avut parte de o mare surpriză! Fix când Jador, rivalul tău muzical, ieşea din platoul Star Matinal, de la Antena Stars, a dat nas în nas cu el.

Vulpiţa, întâlnire în taină, cu artistul Rafaelo! Imagini care o să-l scoată din minţi pe Viorel

acum 67 zile

Imagini care o să-l scoată din minţi pe Viorel! Vulpiţa, surprinsă în compania celebrului artist de care Viorel s-a simţit sfidat.

Sacrificiul - Sezonul 2 - episodul 9. Irina află ce a a fost in spatele contractului! Diva: "Eu şi Bobi ne dorim un copil, iar tu o sa-l naşti!"

acum 128 zile

Sacrificiul, sezonul 2, episodul 9, online. Irina și Diva se întâlnesc la un restaurant pentru a pune la punct detaliile „contractului”. Cum va reacționa Irina când va afla că Diva îi va cere să îi poarte copilul în pântec?

Prodanca și Reghe - Prețul succesului. Întâlnirea Anamariei Prodan cu Abi Talent: Nu știu dacă eu caut situațiile scandaloase sau ele pe mine

acum 131 zile

Anamariei Prodan s-a întâlnit cu Abi Talent, iar mai apoi a aflat de scandalul dintre tânărul artist si Alex Velea. ”Nu știu dacă eu caut situațiile scandaloase sau ele pe mine”, a spus aceasta.

Cristi și Livia, întâlnire romantică în afara casei Like a Star : Mă simt foarte bine în compania ei

acum 133 zile

Livia și Cristi au avut parte de o ieșire romantică în afara casei Like a Star. Cristi îi povestește lui Mădălin tot ce au făcut la întâlnire.

Acces Direct. Întâlnirea secretă dintre soția Vulpița și un domn misterios

acum 162 zile

Joi, în jurul orei 12, un domn bine îmbrăcat, într-un costum albastru, cu pantofi maro, eleganţi şi o geacă verzui, s-a prezentat la recepţia redacţiei Acces Direct ca să o cunoască pe. Vulpiţa. Veronica a aflat că este căutată şi a ieşit să vorbească cu misteriosul domn....

Laurette, primele declaraţii despre întâlnirea cu tatăl ei! Vedeta a degustat preparate africane, în platoul lui Morar!

acum 170 zile

Laurette, primele declaraţii despre întâlnirea cu tatăl ei! Ca să îi alinăm dorul de casă, ii aducem ceva tocmai din Africa. Regina Africană, apariţie incendiară În platoul lui Morar.

Like a Star! Ionuț caută împăcare. Reacția Dumitriței

acum 179 zile

Ionuț de la Like a Star caută să se împace cu Dumitrița. Iată cum a recurs întâlnirea celor doi.

Xtra Night Show. Andreea Podărescu, întâlnire cu scântei cu tatăl copilului ei: Am fost suprinsă

acum 233 zile

Andreea Podărescu a vorbit la Xtra Night Show despre întâlnirea cu tatăl copilului ei. ”Am fost suprinsă”, a afirmat vedeta.

Star Matinal. Andreea Raicu, întâlnire la ceas de seară

acum 303 zile

La doar câteva ore după ce a spus că iubeşte din nou, Andreea Raicu a fost surprinsă la ceas de seară la o întâlnire cu o prietenă.

Insula Iubirii. Bogdan, întrebări indecente pentru partenerii de la întâlnire: Adrian, te vezi într-un trio cu mine și cu Dana?

acum 305 zile

Bogdan le pune întrebări indecente lui Adrian și ispitei Dana. Concurentul vrea să știe care sunt fanteziile amoroase ale celor doi parteneri de la dream date, dar nu primește răspunsurile pe care și le-ar fi dorit.

Insula Iubirii. Dream date între Gia și ispita Adrian, transformat într-un rămas bun: O să-mi fie dor de tine!

acum 305 zile

Ispita Adrian și Gia au avut parte de un super dream date, dar spre final, concurenta a ales să transforme întâlnirea într-un rămas bun.

Cool Summer Nights. Saveta Bogdan, faţă în faţă cu bărbatul care nu-şi poate lua gândul de la ea!

acum 311 zile

Nici bine nu s-a întors din America şi deja a făcut prima cucerire! Saveta Bogdan, faţă în faţă cu bărbatul care nu-şi poate lua gândul de la ea! Întâlnire de gradul zero, în platoul "Cool Summer Nights"!

Insula Iubirii. Adrian şi Denisa, întâlnire electrizantă la ceremonia focului! "Ai făcut sau nu sex cu Andi?"

acum 312 zile

Primii concurenți care vor înfrunta ceremonia focului sunt Denisa și Adrian, cuplul din Cluj, care au venit în Thailanda cu o relație de cinci ani în spate. Adrian nu crede că Denisa nu a făcut sex cu Andi, chiar dacă aceasta i-a repetat că nu s-a întâmplat nimic!

Insula Iubirii. Adrian, refuzat de toate ispitele pentru "dream date"

acum 312 zile

Adrian le-a propus, aproape simultan, Irinei şi Loredanei, să iasă împreună la un "dream date"

Ioana Ginghină şi Alexandru Papadopol, prima întâlnire de grad zero, după divorţ !

acum 332 zile

După 12 ani de mariaj, Ioana Ginghină şi Alexandru Papdopol au hotărât că cel mai bine ar fi sa o ia pe drumuri separate. Fiica sa este liantul care îl mai uneşte, aşa că de dragul ei, păstrează o relaţie de prietenie. În următoarele zile va avea loc prima întâlnire de când au...

Insula Iubirii. Râzi cu lacrimi! Ispita Ionuț încearcă un sport nou. Denisa: Fii bărbat până la capăt!

acum 354 zile

Ispita Ionuț și Denisa au avut parte de un date pe cinste. Cei doi au avut ocazia să încerce un sport nou, iar Ionuț a cam dat-o în bară. A picat în apă de nenumărate ori.

Antonia și Alex Velea pregătesc întâlnirea celor trei frați

acum 370 zile

Antonia şi Alex Velea se pregătesc pentru ziua cea mare! Anunţul a fost făcut chiar de către Antonia, care a spus că pune la punct toate detaliile.

Geanina de la Insula Iubirii și ispita Andi, întâlnire neașteptată pe un ring de box!

acum 375 zile

Geanina de la Insula Iubirii și ispita Andi au parte de o întâlnire într-un ring de box! A urmat un picnic romatic pe plajă, unde cei doi au încercat să se cunoscă și mai bine.

1
2
3
4
5
»