Cautare: 475 rezultate dupa tagul "intrebari"

CulTour. Mikey Hash, 61 de întrebări de Crăciun

acum 31 zile

Vloggerul Mikey Hash a răspuns unui interviu complex, format din 61 de întrebări, menit să-i ajute pe telespectatori să o cunoască mai bine.

Actorul Denis Hanganu, portret din 61 de întrebări la CulTour

acum 45 zile

Actorul Denis Hanganu a răspuns unui interviu complex, format din 61 de întrebări, menit să-i ajute pe telespectatori să-l cunoască mai bine.

Acces Direct. Mama tinerei vândute unui irakian, asaltată cu întrebări din partea Marei Bănică și Mirela Vaida: Vreau să plec, trebuie să ajung la muncă

acum 46 zile

O tânără o acuză pe cea care a născut-o că a vândut-o! Atenţie, când fata avea doar 12 ani. Se pare că femeia ar fi dat-o pe copilă unui bărbat originar din Irak.

Randi, portret din 61 de întrebări la CulTour

acum 47 zile

Randi a răspuns unui interviu complex, format din 61 de întrebări, menit să-i ajute pe telespectatori să-l cunoască mai bine.

Cristina Ciobănașu, portret din 61 de întrebări la CulTour

acum 48 zile

Cristina Ciobănașu, actriță în serialul "Sacrificiul", a răspuns unui interviu complex, format din 61 de întrebări, menit să-i ajute pe telespectatori să o cunoască mai bine.

Actrița Ilona Brezoianu, portret din 61 de întrebări la CulTour

acum 59 zile

Actrița Ilona Brezoianu a răspuns unui interviu complex, format din 61 de întrebări, menit să-i ajute pe telespectatori să o cunoască mai bine.

CulTour. Jocul "Ce-ai alege?"... cu artista Ozana Barabancea

acum 61 zile

Artista Ozana Barabancea participă la "Ce-ai alege?", unul dintre cele mai amuzante jocuri ale emisiunii CulTour, prezentate de Cristina Ciobănașu și Vlad Gherman.

Artista Ozana Barabancea, portret din 61 de întrebări la CulTour

acum 61 zile

Artista Ozana Barabancea a răspuns unui interviu complex, format din 61 de întrebări, menit să-i ajute pe telespectatori să o cunoască mai bine.

Jocul "Continuă fraza"... cu artista Ozana Barabancea

acum 61 zile

Artista Ozana Barabancea participă la "Continuă fraza", unul dintre cele mai amuzante jocuri ale emisiunii CulTour, prezentate de Cristina Ciobănașu și Vlad Gherman.

Am/N-am... cu gimnasta Diana Bulimar

acum 62 zile

Gimnasta Diana Bulimar participă la "Am/N-am", unul dintre cele mai amuzante jocuri ale emisiunii CulTour, prezentate de Cristina Ciobănașu și Vlad Gherman.

Jocul "Continuă fraza"... cu gimnasta Diana Bulimar

acum 62 zile

Gimnasta Diana Bulimar participă la "Continuă fraza", unul dintre cele mai amuzante jocuri ale emisiunii CulTour, prezentate de Cristina Ciobănașu și Vlad Gherman.

Gimnasta Diana Bulimar, portret din 61 de întrebări la CulTour

acum 62 zile

Gimnasta Diana Bulimar a răspuns unui interviu complex, format din 61 de întrebări, menit să-i ajute pe telespectatori să o cunoască mai bine.

CulTour. Jocul "Ce-ai alege?"... cu gimnasta Diana Bulimar

acum 62 zile

Gimnasta Diana Bulimar participă la "Ce-ai alege?", unul dintre cele mai amuzante jocuri ale emisiunii CulTour, prezentate de Cristina Ciobănașu și Vlad Gherman.

Actrița Alina Florescu, portret din 61 de întrebări la CulTour

acum 74 zile

Actrița Alina Florescu a răspuns unui interviu complex, format din 61 de întrebări, menit să-i ajute pe telespectatori să o cunoască mai bine.

Alexia Țalavutis, portret din 61 de întrebări la CulTour

acum 75 zile

Alexia Țalavutis a răspuns unui interviu complex, format din 61 de întrebări, menit să-i ajute pe telespectatori să o cunoască mai bine.

Actorul Silviu Biriș, portret din 61 de întrebări la CulTour

acum 76 zile

Actorul Silviu Biriș a răspuns unui interviu complex, format din 61 de întrebări, menit să-i ajute pe telespectatori să-l cunoască mai bine.

Star Matinal. Cum răspund Randi şi Edward Sanda la cele mai picante întrebări

acum 86 zile

Randi şi Eduard Sanda sunt doi artişti compleţi şi unii dintre cei mai râvniţi bărbaţi din showbiz-ul românesc. Şi cu toate astea sunt singuri.

Bogdan Iancu, actorul din serialul Fructul Oprit, portret din 61 de întrebări la CulTour

acum 95 zile

Bogdan Iancu, actorul din serialul Fructul Oprit, a răspuns unui interviu complex, format din 61 de întrebări, menit să-i ajute pe telespectatori să-l cunoască mai bine.

Antitalent. Dan Bittman, întrebări indecente pentru Andreea Marin: Preferi o îmbrățișare romantică sau un sărut pasional?

acum 98 zile

Dan Bittman îi pune cele mai indecente întrebări Andreei Marin, în cadrul rubricii 50/50. Vezi ce răspuns a dat vedeta.

Vlad Zamfirescu, la CulTour: Mă deranjează corupția

acum 146 zile

Vlad Zamfirescu a răspuns celor 61 de întrebări ale emisiunii ”CulTOUR”.

1
2
3
4
5
»