Cautare: 343 rezultate dupa tagul "irina margareta nistor"

CulTour. Prezentarea scurtmetrajului Călătorie la oraș

acum 5 zile

Irina Margareta Nistor a prezentat la CulTour scurtmetrajul Călătorie la oraș.

CulTour. Filme de văzut și de... ocolit. LETO (O vară rock'n'roll) și Blestemul femeii care plânge

acum 5 zile

La emisiunea ”CulTOUR”, Irina Margareta Nistor, specialistul în cinematografie, fave două recomandări de filme pe care nu trebuie să le ratați.

”Călătorie la oraș”, filmul nominalizat la Cannes, este difuzat, vineri, la Happy Channel

acum 6 zile

Pentru ediția de vineri a emisiunii ”CulTOUR”, Irina Margareta Nistor a pregătit cinefililor o frumoasă surpriză: întâlnirea cu regizorul Corneliu Porumboiu.

Interviu de colecție cu regizorul Cătălin Mitulescu, la ”CulTOUR”

acum 9 zile

Regizor, producător, scenarist, Cătălin Mitulescu este invitatul Irinei Margareta Nistor la emisiunea ”CulTOUR”. O revedere atât de așteptată, după cum a mărturisit gazda emisiunii de la Happy Channel.

Un film animat, sau unul cu personaje fantastice? Ce film merită văzut și care nu, în opinia criticului de film Irina Margareta Nistor

acum 10 zile

Pastila de cinematografie de azi a emisiunii ”CulTOUR” aduce față în față două filme: ”Corgi, Cățeii reginei” (”The Queen's Corgi”) și ”Hellboy”. Care merită văzut și care… ocolit, aflați din clipul alăturat, chiar de la Irina Margareta Nistor.

Irina Margareta Nistor, lista filmele care merită vizionate

acum 12 zile

Irina Margareta Nistor, lista filmele care merită vizionate.

Cronica de film, cu Irina Margareta Nistor: Joueurs, The Hustle și The Curse of la Llorona

acum 14 zile

Irina Margareta Nistor, vocea peliculelor românești, a prezentat la "Neatza cu Răzvan și Dani" cronică de film pentru această săptămână: Joueurs, The Hustle și The Curse of la Llorona.

Filme de văzut și de... ocolit. ”Leto - O vară rock'n'roll” și ”Dragged Across Concrete”

acum 16 zile

În ediția aceasta a emisiunii de la Happy Channel aflați ce are Irina Margareta Nistor de spur despre filmele ”Leto - O vară rock'n'roll” și ”Dragged Across Concrete - De cealaltă parte a justiției”.

Cronica filmelor care trebuie vizionate: Amanda, Un peuple et son roi și Monsieur Verdoux

acum 16 zile

Vremea ține cu cinefilii și ne îndeamnă pe toți să mergem în sala de cinema. Iată care sunt ultimele apariții și topul filmelor de văzut săptămâna aceasta. Specialistul Irina Margareta Nistor aduce ultimele titluri din cinematografie.

Filme de văzut și de... ocolit. Leto - O vară rock'n'roll și Dragged Across Concrete

acum 19 zile

La emisiunea ”CulTOUR”, Irina Margareta Nistor, specialistul în cinematografie, fave două recomandări de filme pe care nu trebuie să le ratați.

Cronica filmelor care trebuie vizionate: Arctic, Extremely wicked, shockingly evil, and vile și Ils etaient neuf celibataires

acum 23 zile

Irina Margareta Nistor, vocea peliculelor românești, a prezentat la Neatza cu Răzvan și Dani cronica de film pentru această săptămână: Arctic, Extremely wicked, shockingly evil, and vile și Ils etaient neuf celibataires.

Cronica filmelor care trebuie vizionate: Avengers - Endgame, After și Manou the swift

acum 28 zile

Irina Margareta Nistor, vocea peliculelor românești, a prezentat la Neatza cu Răzvan și Dani cronica de film pentru această săptămână: Avengers - Endgame, After și Manou the swift.

Cronica filmelor care trebuie vizionate: Five feet apart, Wonder Park și The Hunchback of Notre Dame

acum 30 zile

Irina Margareta Nistor, vocea peliculelor românești, a prezentat la Neatza cu Răzvan și Dani cronica de film pentru această săptămână: Five feet apart, Wonder Park și The Hunchback of Notre Dame.

Filme de văzut și de... ocolit. ”Dumbo” și ”Noi”

acum 31 zile

Irina Margareta Nistor revine, la emisiunea ”CulTOUR”, cu obișnuita sa rubrică în care vorbește despre filmele ce rulează în cinematografele de la noi.

Filme de văzut și de... ocolit. Dumbo și Noi

acum 33 zile

La emisiunea ”CulTOUR”, Irina Margareta Nistor, specialistul în cinematografie, fave două recomandări de filme pe care nu trebuie să le ratați.

Două filme de văzut în weekend: "Under the silver lake" și "Little"

acum 35 zile

Irina Margareta Nistor, vocea peliculelor românești, a prezentat la "Neatza cu Răzvan și Dani" cronică de film pentru această săptămână: Under the silver lake si Little.

Ce film să vezi și pe care să îl ocolești? Lupta se dă între un film de groază și un western făcut de un francez și filmat în România

acum 36 zile

La emisiunea ”CulTOUR”, Irina Margareta Nistor vorbește, ca de obicei, despre filmul pe care merită să mergi în cinema să îl vezi, dar și despre cel pe care să îl ocolești. Î

Cronica filmelor care trebuie vizionate: Tea Pets & Wanda

acum 37 zile

Întoarsă recent din Turcia, Irina Margareta Nistor, vocea peliculelor românești, a prezentat la "Neatza cu Răzvan și Dani" cronică de film pentru această săptămână: Tea Pets, Wanda.

Ce să faci cu copiii în duminica Floriilor (pe rit ortodox)? Irina Margareta Nistor are o sugestie

acum 37 zile

Pentru duminica Paștelui Catolic, sau duminica Floriilor, pentru ortodocși, Irina Margareta Nistor are o invitație la spectacol.

Cele mai noi filme, la Neatza: Leto, Dragged across concrete și Mandy

acum 44 zile

Irina Margareta Nistor, vocea peliculelor românești, a prezentat la Neatza cronică de film pentru această săptămână: Leto, Dragged across concrete și Mandy.

1
2
3
4
5
»

Stirile Antena 1 Observator

observator.tv