Cautare: 408 rezultate dupa tagul "irina margareta nistor"

Irina Margareta Nistor, portret din 61 de întrebări la CulTour

acum 121 zile

Irina Margareta Nistor a răspuns unui interviu complex, format din 61 de întrebări, menit să-i ajute pe telespectatori s-o cunoască mai bine pe criticul de film.

Cronica filmelor care trebuie vizionate: Star Wars - The rise of skywalker, Le grand bain și Born on the fourth july

acum 197 zile

Irina Margareta Nistor, vocea peliculelor românești, a prezentat la "Neatza cu Răzvan și Dani" cronică de film pentru această săptămână: Star Wars - The rise of skywalker, Le grand bain și Born on the fourth july.

Cronica filmelor care trebuie vizionate: The good liar, Hârtia va fi albastră și Menocchio

acum 199 zile

Irina Margareta Nistor, vocea peliculelor românești, a prezentat la "Neatza cu Răzvan și Dani" cronică de film pentru această săptămână: The good liar, Hârtia va fi albastră și Menocchio.

Cronica filmelor care trebuie vizionate: White fag (Franta -2018) şi Stare de fapt (România - 1995)

acum 204 zile

Irina Margareta Nistor, vocea peliculelor românești, a prezentat la "Neatza cu Răzvan și Dani" cronică de film pentru această săptămână: White fag (Franta -2018) şi Stare de fapt (România - 1995)

Cronică celor mai bune și slabe filme, la Neatza cu Răzvan și Dani! Irina Margareta Nistor, despre Playing With Fire: Cel mai prost

acum 206 zile

Irina Margareta Nistor, vocea peliculelor românești, a prezentat la "Neatza cu Răzvan și Dani" cronică de film pentru această săptămână: Fântână Adâncă, Midway și Playing With Fire.

Cronica filmelor care trebuie vizionate: Jumanji: The Next Level și Ladies in Black

acum 211 zile

Irina Margareta Nistor, vocea peliculelor românești, a prezentat la "Neatza cu Răzvan și Dani" cronica de film pentru această săptămână: The Next Level și Ladies in Black.

Neatza cu Răzvan și Dani. Cronica de film... cu Irina Margareta Nistor: Greta, Kazakh Khanate si The third man

acum 218 zile

Irina Margareta Nistor, vocea peliculelor românești, a prezentat la "Neatza cu Răzvan și Dani" cronica de film pentru această săptămână: Greta, Kazakh Khanate și The third man.

Cronica filmelor care trebuie vizionate: RE LOCA şi Tel Aviv on fire

acum 220 zile

Irina Margareta Nistor, vocea peliculelor românești, a prezentat la "Neatza cu Răzvan și Dani" cronica de film pentru această săptămână: RE LOCA şi Tel Aviv on fire, două filme lansate în anul 2018

Neatza cu Răzvan și Dani. Cronica filmelor care trebuie vizionate: The Grand Challenge: Le Mans 66'

acum 234 zile

Irina Margareta Nistor, vocea peliculelor românești, a prezentat la "Neatza cu Răzvan și Dani" cronică de film pentru această săptămână: The Grand Challenge: Le Mans 66' , C'Est Quoi cette mamie?! și Crazy Richi Asians.

Cronica filmelor care trebuie vizionate: Jurnalul familiei -escu, The Invisible Life of Euridice Gusmao și Cold Case Hammarskjold

acum 253 zile

Irina Margareta Nistor, vocea peliculelor românești, a prezentat la "Neatza cu Răzvan și Dani" cronica de film pentru această săptămână: Jurnalul familiei -escu, The Invisible Life of Euridice Gusmao și Cold Case Hammarskjold.

Neatza cu Răzvan și Dani. Cronică de film, cu Irina Margareta Nistor: 5 minute și Beanpole

acum 255 zile

Irina Margareta Nistor, vocea peliculelor românești, a prezentat la "Neatza cu Răzvan și Dani" cronica de film pentru această săptămână: 5 minute și Beanpole.

Neatza cu Răzvan și Dani. Cronică de film, cu Irina Margareta Nistor: Maleficent - Mistress of Evil, The Lighthouse și It must be heaven

acum 260 zile

Irina Margareta Nistor, vocea peliculelor românești, a prezentat la "Neatza cu Răzvan și Dani" cronica de film pentru această săptămână: Maleficent - Mistress of Evil, The Lighthouse și It must be heaven.

Cronica filmelor care trebuie vizionate: The Best Years Of A Life, Hustlers si Zabriskie Point

acum 262 zile

Irina Margareta Nistor, vocea peliculelor românești, a prezentat la "Neatza cu Răzvan și Dani" cronica de film pentru această săptămână: The Best Years Of A Life, Hustlers si Zabriskie Point

Cronica filmelor care trebuie vizionate: Roubaix, Une Lumiere (2019) şi Abominable (2019)

acum 267 zile

Irina Margareta Nistor, vocea peliculelor românești, a prezentat la "Neatza cu Răzvan și Dani" cronica de film pentru această săptămână: Roubaix, Une Lumiere şi Abominable.

Neatza cu Răzvan și Dani. Cronica de film, cu Irina Margareta Nistor: MO, Fritzi - A Revolutionary Tale și Sorry we missed you

acum 269 zile

Irina Margareta Nistor, vocea peliculelor românești, a prezentat la "Neatza cu Răzvan și Dani" cronica de film pentru această săptămână: Monstri și Ayla - The Daughter of War.

Adrian Titieni, mărturisire la ”CulTOUR”: ”Mă gândeam la situația în care, dacă aș fi căzut pe set, ce s-ar fi întâmplat cu filmarea”

acum 269 zile

La emisiunea ”CulTOUR”, Irina Margareta Nistor și invitatul său de marcă, actorul Adrian Titieni, au realizat o analiză amănunțită a filmului ”Queen Marie of Romania”.

Adrian Titieni și Irina Margareta Nistor, despre filmul ”Queen Marie of Romania”, la ”CulTour”

acum 270 zile

Una dintre peliculele despre care cei doi au vorbit la ”CulTOUR” este ”Queen Marie of Romania”, regizat de Alexis Cahill și în care Adrian Titieni are rolul ministrului Ion Brătianu, iar Regina Maria este interpretată de Roxana Lupu.

Vineri, la Happy Channel, o emoționantă întâlnire cu marele actor Adrian Titieni

acum 274 zile

În ediția de vineri a emisiunii ”CulTOUR”, Irina Margareta Nistor are un invitat de excepție: marele actor de teatru și film Adrian Titieni.

Actrița Medeea Marinescu și jocul ”Continuă fraza”, la emisiunea ”CulTOUR”

acum 274 zile

Actrița Medeea Marinescu, invitata Irinei Margareta Nistor la emisiunea ”CulTOUR” a intrat în jocul ”Continuă fraza”.

Irina Margareta Nistor și Medeea Marinescu, despre filmele de văzut și de… ocolit

acum 276 zile

La rubrica de recomandări cinematografice din cadrul emisiunii ”CulTOUR”, Irina Margareta Nistor are un invitat de excepție: Medeea Marinescu.

1
2
3
4
5
»